+1 oy
129 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
 Bu son 2 aydır çok duygusal dışarı bile çıkmak istemiyorum . Eve gelsem böyle kendi kendime sorunlar yaratıyorum.  Kendi kendime ağlıyorum kızıyorum çok halsizim . Hayatan soğumuş gibiyim herşey o kadar bana boş geliyorki bilmiyorum. Belki yaşadığım sorunlardan dolayı. Ne yapmalıyım bir doktora mı görünmeliyim . Sadece burdan size yazmak istedim . Bana bir yol gösterin. Eskiden ağlardım rahatlanirdjm artık o da yaranmıyor.:-(((((

3 Cevaplar

0 oy
(146,367 puan) tarafından
hamilemisin        
tarafından
Hamilelik yok
-Reklam-
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Kalk bı neselen bı şarkı aç aynaya bak de kendi kendine senden değerli var mı diye :D ahahah kız ne var kendini üzecek bu kadar 
tarafından
Gız vallah bana bir haller olmuş kendimi anlayamiyorum
0 oy
(11 puan) tarafından
5 aydır bu durumu yaşıyorum üstelik hamileyim ve onun psikolojisi beni ayrı mahfetti. Aylarca doktora gittim durumu kabullenemedigim için (duygusallığı) ama ne fayda orda kurtarsam o ilaçlar başka bir şekilde zarar veriyor. Biliyorum içinizden hiç bişey yapmak gelmiyor ama  olabildiğince aileniz arkadaşlarınızla hayvanlarla vakit geçirin. Hazırlanması çıkması zor geliyor anlıyorum ama bunu belirli bir süre yaptıktan sonra kusbhibi hafifleyeceksiniz. Ve en önemlisi kendinize sürekli konuşup derdinizi anlatabileceğiniz  birinin olması. Ben ailemden arkadaşlarımdan uzak bir şehirde yaşadığım için bunu yapamadım zaten bu sebepten dolayı bu psikolojiye girdim ama sizin elinizde bu imkan varsa yapın  canınız ne zaman konuşmak dertleşmek istersede bana yazabilirsiniz 
tarafından
Pisikolijiğemi gitsem:(
(11 puan) tarafından
eğer imkanınız varsa özel bir psikologa gidin  yoksa devlette çok hasta olduğu için rastgele ilaç verip gönderiyorlar cunki ben bir kere devlette psikiyatride gittim bana fursak adlı ilacı verdiler meğer yan etki olarak iştah kesiyormus inanılmaz derece iştahım kesildi zaten coook zayıf biriydim iyice ilaç beni mahfetti bu sefer kilo vermeyi de kafaya taktım hatta organlarima bile zarar verdi beslenemedigim için bunuda göz önünde bulundurun normalde doktorun bunu düşünmesi lazkm çünkü ilaçların içeriğini onlar daha iyi bilir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 310 göst.