0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Erkenmi sizce nasıl kesicem cok meme bagımlısı

4 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
Ben 1.5 yaşında kestim bağımlıydı çok uyanıyodu yemesi de iyiydi kestim uykusu düzeldi yemesi bozuldu bu sefer
tarafından
Nasıl kesivem
(999 puan) tarafından
Canım benim oğlum da 19 aylık oldu dediğin gibi bağımlı resmen hiç uykusu yok sabahlara kadar dakka başı uyanır delirmek üzereyim..nasıl kestin aceba bende kessem artık
(48 puan) tarafından
Çok bağımlı olduğu için gündüzü tiksindirdim salçayla istedikçe oyaladım eline bişeyler verdim dışarı çıkardım uykurkende memede uyuyodu telefon izleye izleye ayağımda salladım geceyi de azaltarak kestim 6 kere uyanıyosa pışpışla uyutmaya çalıştım salladım olmadı kucağımda falan salladım bi şekilde uyuyodu en son çare olarak veriyodum bu gece 3 emdiyse yarın bunu 2 diğer gece 1 falan derken bıraktı
tarafından
Peki gogsunuz agrımı sut hani emmeyince
(48 puan) tarafından
Tamamen kesildikten sonra 4 5 gün sonra ağrımaya başladı daire şeklinde masaj yaptıkçaa geçti
-Reklam-
0 oy
(7,443 puan) tarafından
20 aylikken bir gece feci bor sekilde ısırdi oda sinire geldi sanirim oturdum dayanamadim agladim gece vakti ve ertesi gun kestim ben o gun aloe vera koymustum bak aciyor dedim emmek istedi aloe verayla agzina değdirdim istemedi ama bu sekilde cok dogru degil hala bir aya yaklasti hala aradi gelip acıyo diyor yok krem surdum gecti diyorum ama icim cız ediyor yavrum biraz tramva olustu sanirim kademeli bıraktırın diyorlar ama benimki imkani yok bırakmazdi o sekilde 
0 oy
(796 puan) tarafından
23 aylik benimde bende kesmeyi dusunuyorum ama kis diye beklesemmi emin olamadim uykusu zaten cok kotu gece uclerde anca uyur yemesi de oyle 
0 oy
(3,552 puan) tarafından
20 aylik kestim benim kizimda meme bagimlisiydi çok kolay oldu ama. Uçlarına yarabandi takip uf olmuş dedim. Geldi gitti bakti. Sorun çıkarmadı ilginç şekilde. Gece falan emerek uyurdu salladım uyuttum bir iki mizirdandi unuttu 
tarafından
Bant yapıstırdım az once soktu attı
(3,552 puan) tarafından
Bizde ise yaramisti sen farklı bi yöntem dene bari. Ama tavsiyem bi şey sürüp tiksindirme

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 390 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Tavsiginannesi (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 192 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bsra1414 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde O.38.hd (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.