0 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından

Kızlar esım şişme mont almıstı 400 tl guzel yanı marka işte kaynana dedı okdr para verılırmı çok falan meğer begenmıs 1 hafta sonra oda kendine bakıyo mont alcam falan dıo sonra baktım benim monttan bakıyo az once gorumce foto atmıs oda şişme mont almış dersınız belkı sana nıe ozensınler falan ama 7 yıldır ilk defa boyle bısy alıyorlar :))  

Var mı sızınde boyle anınız :)

24 Cevaplar

+2 oy
(135,458 puan) tarafından
olmazmii heryerdeler hemde ☺☺☺ 
(988 puan) tarafından
Fenaa kız bunlar :))
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Var kız kardeşim
(988 puan) tarafından
O kardes canm olur oyle seyler
tarafından
Ne biliyim bana çok çocuksu geliyor artık ben ne akşam ondada görmek istemiyom ikiz gibi geziyoz bayramda
(988 puan) tarafından
Sende sonradan farklı bısey al
tarafından
Çoğunlukla öyle yapıyom canımda ama görünce yine alıyor
+1 oy
tarafından
Kız ben evleneli iki yıl olcak kaynana evimde hiç eşya almadı hepsini eşim aldı sağolsun 

Sonra kaynana yeni gelin givj tüm eşyaları i yeniledi :D 

Param yok diyenden korkcan
(135,458 puan) tarafından
kiz cvp bulamadim
tarafından
Gizlenmiş 5 uyarı almış cekemeyenler anten taksın ne diyim ki anam
(988 puan) tarafından
Senın kaynana =benım kaynana :))
tarafından
Ne zorluklarla eşya aldık sadece eşim kurdu evi altı ay önce kızına nevresim takımı alıyordu bende dedim ki anne benim yorgan yüzü yok bana da alır mısın diye oda para yok dedi bir gördüm ki kendine felan almış ne bilim soğudum sadece ama yinede saygimi bozmam. Sonuçta eşimin annesi onun hatrina seslenmem ama çok mesafe koyarım oda bunun farkında
(988 puan) tarafından
Allah islah etsin inşallah
+1 oy
tarafından
Yok valla beğenmiş belki oda almak istemiş madem bendi niye güzel değil diyor çok güzel bende alayım desin ben öyle yapıyorum
(988 puan) tarafından
Kız vlla bellı etmedi bana gazlı alıyodu :)
+1 oy
tarafından
Eltilerimi bilemem ama görümcem aşırı kıskanç bir karı ve bariz belli eder kıskandığını ilk evlendiğimiz zamanlar ben mutfaktayım eşine kaş göz yapıyordu bana bakıyor mu diye
(988 puan) tarafından
Oda fena ya
+1 oy
(7,620 puan) tarafından
Kiskanmak lugatimda yoktur kiskanildigimi da düşünmüyorum kimsenin gözüne gözüne sokmam

Kaynanalar neden böyle bilemiyorum Allah akıl versin islah etsin
(988 puan) tarafından
Ben gözüne sokmadım gıydım gıttım :)( amiinn
(7,620 puan) tarafından
Çingene ya gelinin giydiği şeyin aynisini istemek nedir
(988 puan) tarafından
İsteseydi verırdım sjsjsj
(7,620 puan) tarafından
Günahını da verme bosver
(988 puan) tarafından
Yok kız ne vercem
+1 oy
tarafından
Olmaz olur mu ama daha çok kişiliğimi çünkü olanı da olmayanı da etrafa çok anlatan yapım yoktur maddi olarak :) ama bana benzemeye çalışsalar da seviyesizlik içlerine işlediğinden patlıyorlar. 
(988 puan) tarafından
Synen bıyerden sonra bellı edıyolar
+1 oy
(879 puan) tarafından

benim kaynanam benden önce şalvarla paçalı donla gezermiş ben eşimle evlendim şuan deri tayt giyiyor topukluyla kombinliyor:P inanırmısın benle aynı taytları kotları giyiyor çevresindekiler bile demil niye gelininle rekabet ediyosun diye:D

(988 puan) tarafından
Senınkı de degısık ya kac yasına gelmıs :))
tarafından
yok.artik deri tayt ve kaynana ayni cumlede bile absurt duruo : D
(879 puan) tarafından
41 yaşında ama 21 yaşındaki benle yarışıyor benim kaynana da böyle bi cins. Hele ben saçımı boyadığım zaman kuduruyor Gidip kendide boyuyor rezil ediyor saçını başını :D Biara 10 gün onlarda kaldık her sabah kalktı fondöten sürüp makyaj yaptı en son kayınbabam kızdı bu ne hal diye :D
tarafından
ayyyy sokk inan boylesini hic duymadim : D kumadan beter
(879 puan) tarafından
sorma bacım sorma elinde kaldık :D
+1 oy
tarafından
Ben evlendim 1 sene boyunca düğün masraflarını başıma kalktılar. Kaynanamgil başka ece taşındı. A dan z ye her şeyi ama her şeyi yeniden aldılar. Halılar mobilyalar benimkine çok öok benziyor. Beyaz eşyası benimkinden daha güzel. Aa halılarımız aynı deyince de öyle mi hiç fark etmedim diyo 
(988 puan) tarafından
Salaga yatıyo yanı
tarafından
Allah Allah ne hikmetse fark etmemis
+1 oy
(51,858 puan) tarafından
Sisme mont giymeyen kaynanada ne bileyim ☺️kaynana dediğin pardesü giyer☺️
(988 puan) tarafından
Kız zaten senelerdir bı pardesusu vardı nasıl bısyse yırtılması hıc :)) ben alınca oda degıstırdı gıyımını
tarafından
Kız valla ne kayannalar var ikbos;)
(51,858 puan) tarafından
He valla kaynana dedigin giyer etegini anne bluzunu ataturk bagi yapar örtüsünü pardesu olmasada uzun hirka giyer budur yani☺️
+1 oy
(14,865 puan) tarafından
Yok çok şükür ☺️
(988 puan) tarafından
Şükürr:))
+1 oy
(18,477 puan) tarafından
O da bir şey mi benimki benim emzirme çaylarımdan aldı tadını beğenirse ondan alıp içecekmiş:))
(988 puan) tarafından
Nıe oda mı emzırcekmıs :)))
(18,477 puan) tarafından
Çok dalgasını geçtim bende şaşkınım arada eşimi emzir artık
0 oy
tarafından

Var 1 tane :sick:.    

(988 puan) tarafından
Sanada sabır versın
0 oy
tarafından
Odama bir tablo aldım yarın baktım aynısından bulmuş almış 

Ne yapsam kıskanır aynılarını yapmaya çalışır 

Kaynana
(988 puan) tarafından
Yazık vlla yaa
0 oy
(897 puan) tarafından
Kaynanan şişme mont mu giyiyor 
(988 puan) tarafından
Evet bakıyo alcak :)
0 oy
tarafından
kaynanam giyimimi kusamimi beni hicbsyimi kiskanmaz guzel hatundur iyide giyinir boyanir. ama esimin bana sevgisini cok bariz kiskanio : D kucuk oglunu bana kaptirdi die cildirio : D 
tarafından
kanka mecnun sayilir adam daglari sinirlari asti : D
(1,949 puan) tarafından
Iyi yapmış sen gibi kadin bulmuş helal olsun adama ;)
tarafından
elhamdullulah :) sagol canim ovunmek icin demiorum ama hep der cok zorlandim cok cektim ama gonlume gore kadin gibi kadin sevdim gidip getrdim evlendim diye. esim isvecte buyumus etrafindaki kizlari gordukce evlilikten sogumus. evlenecek insan yoktu benim icin burda dio. evet kiz coktu en guzelleri hemde ama onlari ne kendime es nede cocuklarima anne diye almazdim der :)
(1,949 puan) tarafından
Pehhh enuste has adammış kiiiaazzz :D
tarafından
hhehe hastir canunu yedugum : D 4 yilda zor ikna etti az gidip gelmedi ama basardi biraktik herseyi geldik pesine iste :)
0 oy
tarafından
Varmi yokmu umrumda bile degil 
(988 puan) tarafından
Bende yok dıe bılıyodum :))
tarafından
Bu ara gene nazara geliyom hasetlenen birileri var kesin gozu gotume diyimde nazar gelmesin daha fazla ahahha
(988 puan) tarafından
Ufle kursun doktur:))
tarafından
Anam döktü hafta sonu gozu olanin gozu portlesin anam djdjjd
0 oy
tarafından
Oooo benim say say bitmez kaynanam yemek odamın aynısını aldı hatta diyor ki sizin salon takımı da güzel ondan alcam diyo. Ha ben yeşil mont aldım gtti o da aldı spor ayakkabı aldım bende bundan alıyım dedi gri hırka aldım sonra o da aynısını alacaktı eşim izin vermedi magazada sen başka model al dedi o da almadı . aradan iki sene geçmiş üzerimde gördü bana şu hırkadan aldırmadınız dio. 

En son evime yağdanlık alfım bende alcam dio bakalım bide bıçak seti aldım onu daha görmedi kesin ondan da alacak Allahım pasta kalıbı aldım parasını vereyim banada al dio.. Çay makinamı gördü öbür oğluna aldırmış benim ki daha pahalı dio halbuki aynı fiyat ay düşübdükçe bana geliyolar bu ne kızz:) :) 
(988 puan) tarafından
Aboo bu ne hazmedımsızlık ya :))
tarafından
Sorsan ben yeni gelin mi olcam diyo biz evlenirken o da beyaz eşya aldı sonra oturma odası tv süpürge halı böle birsürü ev eşyası aldı dedim ki zaten yeni gelin gibi herseyi yeniledin daha ne alcan dedim bu seferde gülüyo işte herkes işini biliyo
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Görümcem öyle kaynanam öyle kardeşim öyle :)))
(988 puan) tarafından
Sende bizdensin:))
(1,025 puan) tarafından
Aynn aynn :)
0 oy
(3,598 puan) tarafından

N kayananam var ne de anım var :D

(988 puan) tarafından
Bekar mısın :)))
(3,598 puan) tarafından
Yok kız kaynanm ben nisanliyken vefat etti Allah rahmet eylesin
(3,598 puan) tarafından
Kız bekarin burda  ne işi var ☺️hakket burda bekar varmıdır acaba
(988 puan) tarafından
Vardır belkı :))  amın
(3,598 puan) tarafından
Belkide merak ettim☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,018 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 855 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zlyh-a 22& (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
21 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde zeynepcelik (2,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 720 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,152 soru

12,375,904 cevap

42,822 kullanıcı

Kategoriler

...