0 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,530 puan) tarafından
Kizlar ben çok mu sinirlyim acaba eşime atarlaniyorum anneme kayannaam ama hep haklı olarak annem zaten beni laflariyla gıcık ediyorda , kaynanam hastane isim var diye gitmiş bugün 1gunluk dedi aradım gelmiyormusunuz anne size de balık aldım diye bana inadına gelirim demiyor kızım ateşli hasta yarın doktora goturecem diğer kızımın yanında da biri durması gerekiyor alışmış annen gelsin annen gelsin kaç senedir annem ilgileniyor herşeyle annemde tahrik etti kaçacak goruyomusun kendine baktiriyor hastane postane ben ise gelcen zaten 11de bugün zaten stresliyim kaynanamı wradim hep böyle yapıyım mağdur birakiyon önceden niye soylemyn annemi de hastane işi var bebeler hasta falan dedim kaynanama bana kızdı gücüme gidio laf kaldıramıyorum artık falan dedi .. annem şimdide diyo ki ben sana tahammül edemezken kaynanan deli der her laf denmez diye çekmez seni ustaca hallet cemkirip durma dio ..benim yaoimda çirkef biri degilm sadece açık derim anne ortada birkaiyisun niye haber vermedin dedim tepeme cikiverdi annemde böyle yapiyo lafı kafaları goturmuyormus bana herşeyi saydiriyolar ya .. anneme dedim ki kaynanam baksın bebelerle sen bunalma diye düşündüm bidaha iyilik yapmicam kimseye dedim .. neymiş gelen de rahat yatarmis evde bitane baza yatağım var tekrar baza yatak alinacakmis büyük kızın yaninda yatacakmis hiç istegi bitmiyor keşke calismasam wlla ya çok bunaldım kizlar öyle böyle değil kaynanam makineye paso çamaşır atiyo katliyo dağınıklığı tahammulu yok .. eşim desen evde bana satasiyo ben annesine kiziyom o benim annemi jotuleyecem dienugrasio bebelerimin yaş arası çok yakın bapcam ben akıl verin bazı gelinler hot derler korkar kaynana 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valaaha hepsni okumdm ama taksi cagir araba esin yoksa al cocuklrni bindr arabaya ikisnde git ne minnet edip kaynna yi popisni kaldryosn
(2,530 puan) tarafından
Öyle cnm kalktı bitaraflaei herkesin annemin tahrigi bana demiyor ki kızım gecedesin ihtiyaç pek yok onlara oyuzden sakın ol naparsa yapsın demiyor bu devirde annene bile fazla iyilik yapmican ben annem dinlensin die kaynanami istiyodm
-Reklam-
0 oy
(14,742 puan) tarafından
2 kızın vardı çalışmaya başlamıştır galiba hatırladım

Borcalwrinuz mi vwr biraz bıraksan işi kamu da değilsen 
(2,530 puan) tarafından
Kamudayim malesef cnm 12 senemi verdim bu gidişle sendika iznini alacak gibiyim 45 günümü :( cnku çiş eğitimi su bu bana çok ihtiyaçları var .. başladık evet 2jizim var
0 oy
tarafından
Valla ikisinede tahammül etezdim bskıcı tutardım senin yerinde olsam ikisiyle de görüşmezdim o zaman kıymetini anlarlar
(2,530 puan) tarafından
Öyle cnm wlla herkes ayrı hava ben çocuklarımla iglielnmek istiyorum niye cekiyim milleti milletten banane
tarafından
Ne işte çalışıyorsun ona göre bakıcı tut bence el bişey dese zoruna gitmez
(2,530 puan) tarafından
Kamudayim yatılı kurumdayim 3 vardiya gece de gidiyorum gece de bunlara ihtiyacım var ki gündüz gelsin hadi bakici  ne çeneleri duruyor ne istekleri iyi dedim o gün ,senin nazını çek ,kaynanamın çek ,kocamın çek ,işyerinin çek beni yipratiyorsunuz farkında degilsiniz dedim ikinize de laf denmiyor tepeme çıkıp hakaret ediyorsunuz dedim
0 oy
(781 puan) tarafından
Bence sorun senin üslubunda bende olsam  annemin bakmasını istemem dediğin ozendigine bak hot der korkar kaynana bu cümle yetiyo herşeye iki cocunifa al bin taksiye git 
(2,530 puan) tarafından
Öyle olmuyor işte 2siyle nasl basedeym ben buraya bu şekilde yazıyorum ve kaynanama nasıl dedigimide açıkladım
(781 puan) tarafından
Kamuda olduğunu soylemissin ücretsiz izin alsan ya en azından çocuklar kendini kurtarma kadar
0 oy
tarafından
20 günlük bebeğimle büyük oğlumun böbrek hastası olduğunu öğrendim yıllarca hastane hastane dolaştım artı yanımda kizimda vardı anlayacağın 3 çocukla gittim kimseye minnet etmedim zor oldu ama kimse mecbur değil bakmaya ha Allah razı olsun arada eltilerim bakıyordu o kadar 
(2,530 puan) tarafından
Zor ya sennki imkansız bişey çocuklar rezil oluyor biz minnet etmeyelim diye Allah sanada kolaylık vers
0 oy
tarafından
Senin annenin sana hayri yok ki kaynananin olsun elin varsa kafanı kasiyacan o durumdasın yani . Allah sabır ve kolaylık versin
(2,530 puan) tarafından
Amin cnm amin annem demiyor ki kaynana gelmesin 1hwfta gecedesin zaten aksan 11 sabah 7 de gidiyorsun idare edilir yok yani
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Valla bacım onlar yaşlı insanlar kafaları kaldırmıyor çocuk sesini hele zoraki hiç baktırmamaya çalış çünkü öyle olunca iyi bakmıyolar yani zorunda da değiller hani sorupta mı yaptın o var bide. Sen eşinin annesini azarlar kötülerden eşinde senin anneni kötüler normal bir şey. Elinde biraz imkan varsa ya çalışma ya kreş olabiliyorsa olsun ya parayla birilerine baktırabiliyorsan baktır o zaman ancak kıymetli olursun sende biraz yatışırsın. 
(2,530 puan) tarafından
Aynen ben çok hiddetlendim görmen lazım kendimi durduramiyorum sürekli konuşuyorum falan  kreş düşünüyorum da konuşması az boyle oyuzden tereddutteyim biraz .. kafaları goturmuyor evet anlıyorum onları ama herşey bizim istediğimiz gibi olsun istiyolar tmm bakıyorlar bebemize ama biraz daha sakin ve sessiz olmaları gerekmiyor mu
(1,830 puan) tarafından
Yav işte sözde senin işini görüyorlar ya minnetin var ya yüz göz oluyosunuz o yüzden bende annemle tartıstım  bi ara bi daha gelmicem dedim 1 haftası doldu dolmadı kendi çıktı geldi yani biraz geri çekilmek lazım hele muhtaçmışım izlenimi annelerimizde olsa vermemek lazımmış onu anladım ben
(2,530 puan) tarafından
Doğru cnm ben hiç ortada kalırım die korkuyorum kaynanam yemez o numaraları tartisinca gelmedi işine geldi hiç öyle göstermezler kuserlee diye dusunmedi hep banane dedi ..blmyrm nasl olacak annem de öyle çekmek zorundasınız bebelerin küçük kaynana bize iyi davran dio şaka gbi annem zaten ağzını sctirmiyo bı laf desem kapıyor beni başka yerlere tayin istiyom wlla ya
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Şimdi gece nobetindeyim bana da yazık deglmi  annemi çek onu çek bunu çek 
(1,830 puan) tarafından
Yazık tabi canım ablamda böyle çok zorlanmıştı sürekli kavga ederlerdi hem annemle hem eşiyle hem eşinin annesiyle hem görümcesiyle hem görümcesinin kızıyla boşandı bi çocugu okula başladı diğer çocuk kreşte şimdi ondan kıymetlisi yok arada geldi gider artık annem geldiler diye napacagını sasırır.  Yani minnet zor iş hele çocuk için minnet ayrı zor birde çocuklarda çok yıpranıyo bu arada iki üç evi oldugu için çocugun disiplin falan pek kurulamıyor. Allah yardımcınız olsun zor.
(2,530 puan) tarafından
Amin cnm amin peki geri birleştiler mi zor gerçekten annem sürekli söylenir yoruldum şöyle böyle diye oyuzden ben kaynanam gelsin diyorum eğer annem biraz idare etse kızım bakarız ederiz die sknti olmaz da o öyle deneyince kayananamw teplles oluyorum ijiside benim nazimi cekndiyolar tmm çocuklarıma bakiyolarda bukadar da naz cektirilir mi
(1,830 puan) tarafından
Çocuk işi zor oldugu için birde yaşlı oldukları için onlara daha zor geldiği için bu kadar naz niyaz geri birleşmediler anlaşamıyorlardı zaten ablam böyle daha iyi çok şükür kadın sakinleşti dinginleşti
(2,530 puan) tarafından
Wlla annemde olsa yüz vermiceksin ben bunu anladım herzmn fazla fedakarlık gösterdim snnem ağzına etti bliyormusun
(1,830 puan) tarafından
Yahu tabi yüz göz olmamak gerek hele çok fedakarlığın karşılığı iyi olanı hiç duymadım kreş falan olmaz mı kuzum yok mu baska yol
0 oy
(134 puan) tarafından
İşe biraz ara versen bu kadar laf işiteceğine 
(2,530 puan) tarafından
Veremem bütün haklarımi kullandım çok zorlanyrm ev iş esike diyecem işyeri de kabul ederse ikramiyelerimiz var onları alıp sendika iznini alcam
(134 puan) tarafından
Çalışmak zorunda mısın yani bıraksan nolur
(2,530 puan) tarafından
Kamudayim 12yildir başka iş olsa bırakırım
(134 puan) tarafından
Of çok zor çalışmak Allah yardımcın olsun inşallah taksiye bin diğer çocuğunu da al götür kimsenin lafını işitme diycem ama sen işteyken yine bakacaklar yine laf yine laf

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 342 göst.
18 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Turkiyem1998 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 487 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryemmozer (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,408 soru

12,384,460 cevap

43,422 kullanıcı