Hanımlar benim eşim askeri personel ve subat ayinda goreve gidecek neresi ve kac ay olacagi belli degil suanlik ama en az 2 ay en fazla 6 ay sürecek. Yurticinde dogu bolgeleride olabilir yurtdışı olursa suriyeye gidecek. Neyse simdi banada diyor ki git annemgile biraz orda kal biraz annenlere gecersin ben istemiyorum dedim dr kontrollerini bahane ettim. Daha once ailesiyle bir oturuyoduk ölüm gibiydi kaynanam yüzünden kizim erken dogdu sonra kizim 6 aylikken evimizi ayirdik 1 yasinda da o sehirden tasindik tamamen ancak rahat ettim. Daha 1 ay once yanimiza gelmislerdi cocugu gormeye 2 hafta kaldilar ben istemiyorum ama esim surat yapiyor gitmiycem deyince tavir koyuyor kendi anneme de gitsem en fazla 1 hafta kalirim orayı da istemiyorum evimde durmak istiyorum nasil ikna edebilirim nolcak boyle? O kadar rezil insanlar ki kaynanam beni hizmetci olarak kullancak 12 yasinda kayinbiraderim var kizimi hep dovuyor aglatiyor sıkıştırıyor ayriyeten eltim ve kocasida onlarla bir oturuyor suan onun disinda bir de 18 yasinda bekar kaynim var evde yer bile yok ama esim anlamiyor bir türlü bekar kaynim zaten yarin bize gelecek 1 2 hafta kalip gidecek biraz uzun oldu k.bakmayin ama napabilirim gitmemek icin
Evde yalnız kalanı istemiyorsa mecbur gidickesin canım yapacak bişey yok ama 6 ayda çok uzunmuş yahu. Bence yanına çağırabileceğin biri varsa kız kardeş vs daha iyi olurdu
Benim esomde yurt disina gitmiati bana cok dretti tek kalma diye memelekete yollamaya calisti ben bide bobrek hastasiyim ben hayir gitmiycem dedim o dedi durdu ozamn gitmwzsin madem okadar dusunuyon dedim uc ay kaldi geldi hamile oldugumu ogrendim o gelene kadar tektim yani sende kesin dille birkere soyle ben tek basima kalabilirim de ben cocugumu o kalabaliga sokamam bak annenemede gitmiyorum de sayili gun gecer de esinin huyu nasil bilmiyoeum ama insallah seni dinler
Evinde otur asla da yumuşama bu konuda bence gidersen pisman olursun madem anlasamiyorsunuz hem de ev müsait değilse rahatta edemezsin küçük çocukla hiç o topa girme derim
ALLAH yardımcın olsun inşallah en fazla 2 aya kadar geri döner eşin. Orda burda kalman çok zor bir süreç. Ben bile tatilde annemlere gidip kalmak istemiyorum huzur bulamıyorum 3. Gün ağlıyorum orda. Sende diren şehir içine giderse sende git
ay o evde bir ben yokum eşinde hala oraya mi gondermeyw cakisiyoç bu erkeklerde vsrya hep istiyor onların ailesinde durulsun gidilsin
Kendi anneni cagir sende kalsın canım yanlız ben şu olaya takıldım.brkar kaynin gelip niye sizde kalıyor ki eşin gidevekmis zaten .Evde tek kalman hamile.oldugun için bence doğru olmaz sağlığın açısından ama kendi ailen yakında oturuyorsa annene söyle akşamları yatmaya sana gelsin canım yada kız kuzenin falan varsa onu çağır müsait olan sevdiğin birisi
Asarsa assin suratını gitmiyorum de ne kendi anama ne senin anana.
1,491,825 soru
24,377,268 cevap
348,416 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın