0 oy
397 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Tv telefon kaldiriyorum ortadan  bi yane roman var ali ve nino diye acip sesli okuyorum 10 sayfa kadar oglumda yanimda oynuyor oturuyor dinlemiyo sanki pek 21 aylik ama ayni odadayiz faydasi olurmu

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmaz çocuk hikayeleri okuyun resimli kitap olsun gösterin resimleri hayal kurmasını sağlayın cocugunuz ufak değilmiş
tarafından
Aldim ama.hemen bitiyor kuzum ya 5 sayfa anca
tarafından
Olsun kuzu çeşit alacaksın ozaman :) suanki okuduğun hikayeden birsey anlamaz çocuk
tarafından
Olsun canim benim al bir kac tane. Bu roman yani cocugunun ilgisini zaten cekmez .O zaman cocuk hikaye kitaplari niye var demi ? ☺️
tarafından
2 tane aldim alişana kadar onlarla deniycem alisinca yine alym
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum oyle hic bir ise yaramaz .Beraber cocugunla oturup okuyacaksiniz ❤️☺️ 

Birlikte bakacaksiniz resimlerine sen okuyacaksin o da dinleyecek ☺️❤️
tarafından
Valla hic dinlemiyo ya
tarafından
İlgisini cekmiyo demek ki .Bir sure zorluk cekersin ama zamanla alisir .Cocuk hikaye kitaplari alman lazim ☺️❤️
tarafından
Aldim 2 tane dönüşümlu okuyorum
0 oy
(22,061 puan) tarafından
:D ay guldum valla kiz benim gibi bnde sayfaları az diye sinir oluyom hikaye kitaplarina
tarafından
Aman valla 10sayfa anca
0 oy
(3,832 puan) tarafından

image

image

Canım ben kızımı yatiriyorum yaninada kendim uzaniyorum kitabı yukarıda tutuyorum ben okuyorum o resimlerine bakıyor anlamasada resimlere bakıcam diye dinliyor öyle dene bide istersen 

(3,832 puan) tarafından
Bu kitapların hepsine toplamda 80 tl verdim bide sihirli masallar falan var daha bi internet sitesi var 3 kitap alırsan 4. hediye ilk siparişte 10 lira da hediye para veriyor 75 tl üstüne de kargo bedava hep ordan alıyorum ben
(1,175 puan) tarafından
Kitaplar çok tatlıymışlar ... bebeğin kaç aylık canım..ve hangi site..... benim kızımda 6 aylık onada okumak gerekir ???
(3,832 puan) tarafından
Kızım 4 buçuk aylık canım 2. ayı doldurunca alıp okumaya başladım ben linkini ekleyim senin için
(3,832 puan) tarafından
(1,175 puan) tarafından
Saol canım teşekkür ederim ☺️❣️❣️
0 oy
tarafından
Çocuk kitabı resimli alırsan beraber okursunuz roman yani bu çocuğun dikkatini çekmiyordur
0 oy
(20,846 puan) tarafından
İs bankasi kültür yayınları kitapları var çok güzel. Çocuklara uygun. O tarz kitaplar alın. Hatta dün bimde de gördüm. 8 TL civarıydı fiyatı 
tarafından
Trt cocuk momo serisi aldim
0 oy
(8,123 puan) tarafından
Ona da göster resimlerini. Senin için az olan o çocuk için fazla olabilir. Onu sıkmadan yap ki ileride de sıkılmasın kitap okumaktan
0 oy
(4,369 puan) tarafından
Resimli çocuk kitabı alıp yere yayıl. Coşkuyla okumaya başla:)) Dümdüz okumaman lazım ama. Hiç dinlemiyorsa böyle başla. Sana özenecektir diye düşünüyorum. Ama bıkmadan tekrarlaman gerekir. Bi de ilgisi olan şeyleri oku önce. Kamyonu anlatan kitaplar ya da kedileri falan. 5-10 sayfalık kitapların okunması lazım zaten önce.
tarafından
Tamam canm olmazsa yine cikar alrm
0 oy
tarafından
olur kelime dagircii gelisir lakin kelimelerin anlamini da gorse iyi olur
0 oy
tarafından
öyle değil de canım resimli kitaplar al onları oku resimlerine baksın oda 
0 oy
(3,550 puan) tarafından

image

Yaşına uygun içerikler olmalı. Ayrıca resimli olmalı ki çocuk görsel zekasını geliştirsin. 2 3 aylıktan beri ufak ufak okuruz biz. Önce 6 aylik civari hisirtili kitapları eline verirdim büyüdükçe kitaplık yaptık. Sürekli sıkıldığı kitapları kaldırır yerine yenilerini koyarım. Kendi seçer getirir okuruz. Her gün mutlaka en az 2 3 kitap okunur bizde. Ama hepsi Yaşına uygun olur mutlaka

0 oy
(146,732 puan) tarafından
cocuk kitaplari oku bence
0 oy
(2,136 puan) tarafından

5 yaşındaki kızıma ve 7 aylık bebeğime okuyorum resimlerini göstererek. Geçen gün BKM kitaptan bu masal kitabını aldım içinde 20 tane masal var resimli.

image

image

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 389 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 159 göst.
13 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (868 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 90 göst.
+2 oy
4 cevap 127 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Havin06 (2,833 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,749 soru

23,684,191 cevap

310,449 kullanıcı

...