Yaa kızlar artık bıktım eşimle sorun yaşıyorum kusura bakmayın anlatmak zorundayım kızmayın ben spiral taktıralı 3 ay oluyor ve aşırı derecede koku oluyor ve eşimle birlikte olduktan sonra koku daha da artıyor dayanamıyorum bende oda beni kırıyor çok kokuyonn gibi şeyler diyor utanıyorum diyorum spiraldan oluyor napabilirim bilmiyorum ben sen bak çaresine diyor kokun gitsin öyle gel diyor bende cok kötü oluyorum yaa napicam bu kokuya ve akıntıya cok kötü midem bulanıyor benimde koku onleyici aldim ama yok duzelmiyor siz yardım edin lütfen öneriniz nedir napmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim
Eş demeyin soyle adamlara ya !!!bi es bunu yapmaz insana ne kabaliktir bu kendi korunsun o halde yoook zevkinden ödun vermez ama karisi sagligindan ödun verir yinede yaranamaz bisi mi var diye dusuncegine doktora goturecegine caresine bak oyle gel diyo calisanisin sanki geri zekali ya sinirim zipladi .. sen kendin bi doktora git canim aynini yasayan bi yakinim oldu spirali bunyesi kabul etmemis enfeksiyon kapmisti cikarttilar falan mutlaka muayene ol
Bir an once spriali taktirdigin doktora gitmelisin canim enfeksiyon kapmis olabilirsin ilac yada fitil verir duzelirsin ama atlama mutlaka gidip kontrolmettir.
Bacim sen cok cok yuksek olasilikla enfeksiyon kapmissin. İceride iltihap olusmus olabilir bunyen spirali kabul etmemis olabilir. Bakteriyel ya da fungal yani mantar enfeksiyonu geciriyor olabilirsin derhal doktora görün, spirali cikarabilir bu yuzden. Sakin ihmal etme enfeksiyon ilerler yoksa Allah muhafaza. Antibiyotik vs verir spreyle falan enfeksiyonun önünü alamazsin.
Çıkart canim demek ki sana iyi gelmemiş
401,981 soru
12,034,076 cevap
36,262 kullanıcı