Bugün yine tartıştık ailem çok iyi kimse ailem gibi olmaz yok dedi bende ona o yüzden mi ablan bana iftira attı annen beni koyuluyor dedim delirdi boğazımı sıkmaya çalıştı vurmaya çalıştı babamı aradı babam tabi gerçekleri diyince biliyor ailesi nedir tam tersi beni tuttu baktı babam bana hak veriyor tam dedi kapattı görümcem kuzenleri onu engelledi suçu bana attı herkese yüzsüz burnu aşık biri diye beni söyler kaynanam yatar öğlen kalkar bizimle bir yere gelmez yemek yapmayı bilmez soba kurmayı bilmez tabi Kürtçe çok kötü laflarda diyor Türkçe karşılığı daha kötü neyse diyince oda annem hiç öyle biri değil asla laf etmez dedi şuan senden bosanacam dedi ben niye istemiyorum baba evine gidemem zar zor geçiniyorlar vede doğuda yaşayan bilir insanları biraz daha dedikoducu şuan o lafları.kaldiramam bende kızım az birşey büyüsün şuan okuyorum mesleğimi alım kızımı da alıp giderim diyorum burdan
Bazen annesiyle öyle bir konusamasi var sanki anne değil eşi bir insan annesine senin gotunu giyim ohh anne senin gotun çok büyük memen büyük oda güler kahkaha atar eşimin pantolonunu çıkarır özel bölgesine dokunur eşim annesinin yanında soyunup iç çamaşırına kadr gider annesine asla laf getirmez
Onların elinden bir ben çekiyorum Allah biliyor o kadr çaresizim ki elimde az bir para olsa bile yine giderdim bu köpeği.n yanında olmazdım laflarindan bıktım 2ekmek getirir masraf der 30 TL kıza mama getirir masraf der kendiside en güzel sigaralari içer çok cahil biri sen evlendin deceksiniz evet ben evlendim ama görücü usulü konuşmamız bile yoktu 4 ay sonra evlendik keşke o gün birşey olsaydı da bununla evlenmeseydim inşallah hayat bana bir gün guler(( konuşmak istiyorum hep birine içimi dökmek ama kimsem yok annem hasta kardeşim küçük ne anlar kimsem yok kimsesiim(((( eşim keşke iyi biri olsaydı ona sen benm annem babam kardeşim abimsin diye bilseydim arkamda olsaydı ailesinde olduğu gibi
Cvp vermeye bilirim kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okuruum