Yapınız nasıl mesela sevdiğinize canınızı verip ise yaramadigini gördugunuz halde devame dermsiniz mesela annenize eşinize , eşime bı nebze geri durabikiyorum ama annem beni çok uzup kırıyor asla ona hayır diyemiyorum beni çok kırıp üzüyor azarlıyor hakaret ediyor iki çocuğum var hala öyle kocama takik yani annem in kafasında sadece yipranmayim yorulmayim kocan yorulsun beni çok düşünse sevse daha farklı davranır her lafta azarlamaz benden kaçmaz yüzüme kizlarimdan memnun değilim demez ya memnun olmayacak hiç biseyinizde yok sıkışık olduğumuz halde bir sürü para veirrim marketten ne isterse alırım canım cekmese bile esiminde öyle hemen gideriz dediği yer e ikiletmeyiz ...neymiş uyanık değilmişim safmisiz algı kapaliymisz başka kızların herşeyden haberi varmış kocalarini oynatirlarmis bakıyorum şöyle ablamla aile hayatınızda çok kötü durumda değiliz kocalarımızı aksilikleri var ama annemin memnun olmayacağı kadar bişey yok ben anlamadım gerçekten her konuda böyle mantıksız olgun değilsin der her sözümü baltalar kendime guvenimi kırıyor iş ortamında da lafım dinlenir bana anlatırlar dertlesirler yani herkesin saçma konuştuğu oluyor hep diyorum ki annem de olsa uzak durucam yüz vermiicem ama dayanamıyorum nedense :( eşim desen gıcık gıcık konuşuyor kendisi polis annesinin yanında esppiri yapıyor ben gibi para alsan venim polis olmamın anlami ne die kaynana da hemen fırsattan istifade başkasını örnek veriyor okumamış çok para almanın ne alemi var dmi die ya blmyrm çok bunaldım ev iş çocuklar nasıl yetistiricem blmiyorm kızıma sürekli TV açmak zorunda kalıyorum yetisemyrm kaynanam bende gelse bı dert gelmese bı dert aynı evin icidne çok zor çocuklarım bı buyuseydi hep onlar için katlaniyorum