0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (3,813 puan) tarafından
4 ve 5 gündür ateş ve öksürük var hemn atesden 1 gün sonra hastaneye götürdüm covid negatif çıktı grip test negatif çıktı haala aynı çok halsiz yemiyo icmiyo 1.5 yaşında şimdide Sami ulus getirdik salginmi var acaba benim testim geçen hafta negatif çıkmıştı bnmde oksruk vardi  . 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oglum da ayni balgamli oksurugu var 3 gun ateslendi test yaptirmadm ama ben covid oldugunu dusunuyorum cunku temasliyiz kesin ogluma da gecmistir. Kac gundur istah 0 bayila bayila yedigi seyleri bile yemiyo artik
(3,813 puan) tarafından
İnşallah covid değildir sen yine test verdirtdir bizde temaslıydik ama çıkmadı kulak iltihabı varmış çocuğumda
tarafından
Ben test yaptirmadm ama bizimkine de kulak iltihabi dediler bogazdan oraya gecmis suan oksurugu var tekrardan doktora goturcm
(3,813 puan) tarafından
Geçmiş olsun bnmkde öksürük balgam perişan oldu
tarafından
Sagol canm size de gecmis olsun cok zor gercekten uykusundan uyaniyo oksurukten
(3,813 puan) tarafından
Öyle Allah şifa versin bütün hastara
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
Aynen salgın var kızlarımda öksuruk hafif ates vardı gecmıstı buyugu tekrar basladı öksurmeye antibiyotik kullandık fayda etmedi 
(3,813 puan) tarafından
Banada antibiyotik verdiler kulak iltihabı var dedi
0 oy
(2,479 puan) tarafından
1.5 yaşındaki bebeginizden kovid testi aldılar mi bizde de 2gundur ateş büyük ihtimal üşütme salgını 
(3,813 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kulak iltihabı benimki başka hastane bişey yok demisdi bu hastane anladi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 171 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Glhnmhmmd (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ayseglll (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.

401,988 soru

12,034,250 cevap

36,262 kullanıcı

...