0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (1,391 puan) tarafından
Günaydın kızlar esimle sorunlu bir evliligimiz var evlendigimden beri acık giyinmeyen biriyim zaten sonra  kapandım yapamadim tekrar acıldım simdi uzun tuniklerim var elbise gibi altina tayt giyiyrm kıs diye bir de uzun cizme almistm onu giyiyrm yani anlcnz acik sacik bir yanım yok tayt zaten gorunmuyor bile neredeyse adam kendi kendine triplere giriyor em sonki kavgamizda karismaycksn da demistm ama bana öyle bir hareketleri var ki sanki yanlis bir sey yapiyormusum gibi hissettiryor ki kendisi acık sacık gorse  bakan birisi bu konuda kac kez uyarmama ragmen dikkat etmiyorken benim giyimime karısması beni delirtiyor istedigim gibi giyinemyrm ya ilk evlendigim gibi de giyinemiyrm onun yuzünden 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zamanla geçiyor canm  benimkide 40 dan sonra rahatladı artık karışmıyor 
tarafından
Kız abla babannem 70 miydi acaba sjsj smdi babamın yaşından hesapldimda
Neyse ha 70 ha 60

Ama çok genç duruyor

Ben cok seviyorum diyo kiskanc erkek bilmiyorum artk  kocasının dibindende hiç ayrılmaz nereye gitseler birlikte giderler
tarafından
Ayy ne guzel yaa severim öyle çiftleri
Darısı bize insallah ☺️❤️
tarafından
Amin inşallah ❤️ hesabımı kapaticsm admine yazdım başka bir hesabla gelirsem yazarım ablam kendine iyi bak görüşürüz ❤️
tarafından
Tamm kuzum  gelecen ama degilmi
tarafından
Gelicem abla♥️
-Reklam-
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Bu anlaşmazlık iyi bisi degil canım birinizden birinin fedakarlık yapması gerek benim kuzenim de eşine çok baski yaptı makyaj yapmican kapanan parfüm sürmicen sonuç şuan bosandilar çok kavga kıyamet koptu gercekten zor bisi her iki taraf da benim istediğim olcak dedikçe evlilik yipraniyor
(1,391 puan) tarafından
Ben onun dediklerini cok dinledim canm zamanında kendimi cok degistirdm baktm hicbir faydasi yokmus hatta kendimi mutsuz etmisim simdi artk onun dediklerine saygi gosteremem ki yine ilk evlendigim gibi giyinmiym kapali giyiniyrm
(14,946 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun canım evlilik tek taraflı olan bisi degil iki tarafın da bi şeylerden feragat etmesi lazım giyim konusunda ben de çok kavgalar ettim şükür şimdi orta yolu bulduk arada laf ediyor da oralı olmuyorum
0 oy
(897 puan) tarafından

Bnm eşimde çok karışır yine saçma sapan giyinmişsin der ama tam tersi her gittiğim yerderde begeniliyorum.. Kıskançlıktan yapıyorlar cnm bş vr anı yaşa. Kıskançlıktan kudurt onu 

(1,391 puan) tarafından
Aynen bende oyle yapiyrm ama saf gibiyim kötü bir sey yapiyrmsm gibi hemen kapatiyrm falan
0 oy
(934 puan) tarafından
Eşin senin güzelliğini kıskanıyor çnkü cnm ... Kendisi açık giyinen kadınlara baktığı için herkesin de sana bakacağını düşünüyor ... 

Zihniyeti bozuk
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bnmki artık yıldı. Şimdi oğlum olacak diyo. Kızımla sana o yetecek merak etme.

Ahahahahah bakalım onu da yıldırırim herhalde
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Hiç takma canım istediğin gibi giyim he he de geç zamanla bişey demeyecektir
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kendisi baktığı için herkesi de bakar sanıyor zihniyeti pis o yüzden seni kısıtlıyor. 
0 oy
tarafından

Kişi kendinden bilir işi diye birşey var dediğiniz gibi kendi bakıyor ediyorsa ondan sizin dikkat etmenizi istiyordur :ermm:

0 oy
tarafından
Kişi kendinden bilir işi canım. Kendisi elalemin namusuna baktığı için bütün erkeklerin de kendisi gibi kişilik fakiri olduğunu sanıyor. 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ferace giyiyorum gene yaranamıyom.. 
0 oy
tarafından
Zihniyet ile alakalı tatlım kendi baktığı için herkesde sana bakacak sanıyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 752 göst.
13 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
18 cevap 628 göst.
+1 oy
9 cevap 622 göst.
17 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Civciv1234 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 461 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,902 soru

24,392,928 cevap

349,442 kullanıcı

...