Yapamiyorum asla yaklaşık 1 aydir deniyorum ama disariya cikamiyorum cok baska birisi oluyorum icimde ki insan ben degilim gibi hissettiklerim cok agir taşiyamayacak gibi oluyorum
Zorla kapandım zorla kapattılar kapanmadim diye dayakta yedim liseden de aldılar yıllar sonra açıktan bitirip üniversiteyi de evlendikten sonra bitirdim. Kısacası okul hayatıma bile mal oldu bu durum. E doğal olarak tüm hayatımı baştan etkilemiş oldu. Hâlâ o kadar öfkeliyim ki tam anlamıyla istemiyorum böyle olmayi. o kadar arafta kalmış bir durumdayım ki sirf anne babama olan öfkem yüzünden tam anlamıyla kapanmıyor çevre ne der annem babam evlatlıktan reddermi korkusuyla da açılamiyorum. Her ne kadar bu konuda ikisine çok kızgın olsam da bir anne ya da bir babam daha olmayacak farkındayım bu yuzden kırmakta istemiyorum. Şuan en nefret edilesi türden bir kapalıyım ....
Geniş bir ferace giy üstüne omuzlarını kapatacak şekilde ört sonra bir düşün huzurlumusun öyle eğer huzurlu isen emin ol istiyorsun ve yapabiliyorsundur çok yakışmış bence MasAllah
1,500,541 soru
24,506,192 cevap
358,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın