kizlar maalesef hayatimda oyle bir kaynana var ki allah dusmanima vermesin. Beni hic sevmez sebebi cok kiskanir beni. kiskandigi icin de kusur bulmaya calisir. eskiden kusurum calismiyor olmamdi baska birsey bulamamisti. simdide demedigim seyleri ben demisim gibi yapip küstü. esimle kavga ediyorlar esim is yerindeyken benim haberim bile yok suclusu ben oluyorum ben dedirttiriyo oluyorum.neyse esimle baristi benimle hala küs.
esimin sevdigi bir corba var yogurtla yapiliyor sen seversin diye yapmis koca kavanoza koymus gel al diye soylemis. esim de aldi getirdi , benim yalana gerek yok icimden hic icmek gelmedi ben baska bir yemek yaptim yedim.corbayi ikiye bolduk ilk icmesinde birsey olmadi ya da az icti belki de ondan birsey anlamadik ama dun icti kalanini cok afedersiniz ishal kusma bir suru sey derken acillik oldu.zehirlenme baslangici. ben icseydim heralde ben de olacaktim. sonradan aklima baska baska seyler geldi yani umarim dusundugum seyi yapmamistir. yani büyü vs gibi seyler. (yoksa zehirleme degil elbette yanlos anlasilmis duzeltmek istedim. ) ben bu kadin yuzunden kendi iyi dusuncelerimi kaybetmeye basladim cunku kendisi hep suphecidir her dedigne her verdigine supheyle bakar. ben de oyle olmaktan korkuyorum inanin icimdeki iyi niyeti bu kadin yuzunden kaybetmek istemiyorum. insallah ben yaniliyorumdur.