0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar oglumun cuma gununden beri gecmeyen oksurugu var boguluyo resmen kucuk oldugu icin de balgam atamiyo uykusundan bile uyandiriyo o kadar siddetli oksuruyo :( prospan kullaniyorum ama fayda etmiyo dun aksam da sarimsakli zeytinyag yaptm ayaklarina surdum 1 gunde şıp diye kesmez ama azaltmadi bile su zaten icmiyo daha da ilerlemeden doktora gotureyim diyorum. Kendi cocuk doktorumuza mi gostereyim yoksa kbb ye mi gotureyim sizce hangisi daha bilgilidir bu konuda?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac aylik benim oglum da oyle oksuruyo aile gittim cocuk doktora gotur
tarafından
3 martta yasina girecek canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukari       
0 oy
(2,596 puan) tarafından
Çocuk doktoruna götürün canım Allah korusun bronşit olmuş olabilir 
(2,596 puan) tarafından
En azından anne sütü alıyor canım
tarafından
Evet canm benim de tek sevindigim sey o
(2,596 puan) tarafından
inşallah toparlar bir an önce canım benim oğlumda bronşit olmuştu çok öksürüyordu hem hava takviyesi yaptık hem antibiyotik kullandı birde yaşını geçmiş olduğu için ballı bir öksürük şurubu var ondan kullandık iyi gelmişti
tarafından
Benim de yasina az kaldi ama hic bal vermedim canm
(2,596 puan) tarafından
verme zaten canım riskli
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Asist şurup kullandir canım biz öyle atlatmistik balgami
tarafından
Kac yasinda kullanabilir canm benimki martta yasina girecek
(1,005 puan) tarafından
Biz 10 ayliktik kullandık şimdi yine usutmus galiba yine kullanacam toz şeklinde portakalliydi içine sıcak su kaynatıp ılıyınca katip carkalayip veriosun canım
(1,005 puan) tarafından
Bizde Mart'ta 1 yaşına giriyorz :)
tarafından
Simdiden dogum gunu kutlu olsun canm doktorumuzla konustm da getir dedi bi goturcm sorarim dedigin ilaci :)
(1,005 puan) tarafından
Sizinde doğum günü kutlu olsun güzel yaşlar diliyorum geçmiş olsun canım tamam:)
0 oy
(4,387 puan) tarafından
çocuk doktoru tabiki
tarafından
Tamam canm
0 oy
tarafından
cocuk doktoru cnm balgam sokucu asist iyi geldi ama bnm kiz 5 yasinda kucukse belki icemez. cocuk hekimine gotur isterden
tarafından
Martta yasina girecek canm karantinadayiz suan :(
tarafından
1 yasinda ise kullanabilirmi bilmiyorum.. arayip ilac sor aile hekimine eczaci getirir eve.. bir de bana aile hekimi karantinadayken cocuk kotu olunca doktora gotur dedi gidebilirsin dedi.. 112 den de yardim alabilirsin
tarafından
Gittim canm prospan haricinde ilac kullanma daha kucuk dedi
tarafından
o zaman yapicak bisi yok cnm .. insallah atlatir kuzucuk
tarafından
Insallah canm sagol
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benimkilerde ayni sadeece balgamli oksurukleri var yatamiyorlar dr hava verme dedi ama verdim biraz daha rahat eediyorlar bide corek  otu kaynatip veriyom oda biraz iyi geliyor gibi seninnki ne kadarlik bilmem ama 
tarafından
Martta yasina girecek canm
(1,929 puan) tarafından
Sende ver olmadi balgam sokucu etkisi var icerse
tarafından
Corek otunu kaynatip veriyosn bu kadar mi yoksa biseyler katiyo musun icine bi de ölçü var mi yoksa goz karari mi yapiyosn
(1,929 puan) tarafından
Goz karari yapiyorum azcik seker atiyim bal olsa daha iyi ama daha yasida deyil cay gibi cikiyor kucuk biberona 125 ml  tatli kasigi kadar at kaynat ilik ver
tarafından
Tm canm sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
12 cevap 248 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,863 soru

23,685,647 cevap

310,561 kullanıcı