0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (135 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar birsey soracağım evlilikten ve bir ilişkiden beklenti içine girdiğin zaman mimara çok.yorulursun yoksa birsey beklemez ve umursamaz olursan mi yani ben aslında beklentisi olan bur insandım su aralar yavaş yavaş azalıyor bu his bende yani esten yana bir beklenti içine girmek  artık beni çok yoruyor her konuda kimlerde var böyle  okuyorum bazen şakalaşan mi dersin uzun muhabbet eden sohbet eden mi üzerine titreyen mi benim eşim odun gibi o öyle olunca sende pek bisey yapamiuorsjn  şimdiki aklım olsa tam tersi bir eş isterdim
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Beklenti her zaman yorar bu sadece eş için değil genel anlamda. O yüzden beklenti içine girmiyorum. 
-Reklam-
0 oy
(14,945 puan) tarafından
Beklenti içinde olmak gerçekten yoruyor insanı ben kendimi iyi hissetmek için iki seviyom oksuyom kendi haline birakiyom artık 
0 oy
(3,596 puan) tarafından
Herseyi dibine kadar yaşıyoruz çok şükür  iyiki kafa dengim yoksa hayat zorlaşıyor 
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Eşler birbirini mutlu edemeyecekse neden eş olsunlarki insan bişeyler paylaşamadığı insanı hayatında istemiyor bir süre sonra.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 483 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 381 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sinemkuzey (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.

Kategoriler

1,495,196 soru

24,426,422 cevap

352,064 kullanıcı

...