0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (253 puan) tarafından
Kızlar lazere gitmek istiyorum Ya bekarken gitmediğime gerçekten çok pişmanım 4 sene olcak evleneli şu kıl tüh derdin kurtulmak istiyorum artık 2 ayda bir gidiyorum kuaföre anca cıkıyor cunki ama ben biraz da çıksa rahatsız oluyorum eşim olmuyor ama ben dedigim gibi oluyorum bide cok Zam geldi 200 den fazla veriyorum kuaföre artık en iyisi köyden kurtulmak bunlardan siz ne kadar sürede gittiniz tuyleriniz ne kadar sürede tükendi bitti ne kadar verdiniz ücret olarak tekrar çıktımı memnunmusunuz ya ? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
kendin al yap. ben kndim aldim yapiyorum. 3. seansta farki cok bariz gorunuyor
(136,254 puan) tarafından
bekarken bu kadar degildi ilj dogumda hamilelikde goril gibi killandim bide sarisin beyaz tenliyim
(1,830 puan) tarafından
Anam ben esmerim kıllar da siyah tam goril oldum
tarafından
braun silk expert pro 5. ben zaten asiri killi biri degilim. 3. yapisimda koltuk alti ve bacakta %50 den fazla sonuc gordum. benim lazere gidecek vaktimde kosullarimda yok. ve ben kndimle ilgili rutinlere uyan biriyim. gayette seve seve yapiorum :) iyi kide almisim. kullananlarin nerdeyse %80 ni cok iyi sonuc almis. bende onlarin icindeyim : D
(1,830 puan) tarafından
Bende de etki gösterir mi acaba ya
tarafından
herkes kendini bilir cnm. bazi insanlar var kilazere gidio ondan bile sonuc alamio. ama ben tuylerimi biliorum evde bir uygulama fazlasiyla isimi gorurdu ki yanilmadim :)
-Reklam-
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Bacı 3seans 2kontrolw gittim pandemi öncesi araya pandemi girince daha gidemedim aonrada evlendim zaten bne ozaman 150veriyodum şimdi nekadardır bilmwm ama okadar farkwttiki az gitmeme rağmen imkanın varsa kesinlikle git derim 
(253 puan) tarafından
Ohoo dediğin gibi farklar şimdi ücreti
0 oy
tarafından
10 seans falan sürer ama 1 2 seans dan sonra zaten farkı görürsün az az çıkmaya başlar fiyat da yerine göre değişir 
(253 puan) tarafından
Dimi doğumdan sonra azaldı da biraz zaten bende gitsem kısa sürede biterler diye düşünüyorum
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Ewet gittim hamilelikte tek tük sarı tüy cıktı.
0 oy
(136,254 puan) tarafından
2 seans gittim hamile oldumu ogrenince biraktin bende gitcem
0 oy
tarafından
2 seansa gittim cok gec çıkıyor cikana kadar seansim geliyor  bakalim insallah fayda eder 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 164 göst.
25 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Elifylmz0660 (1,272 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 281 göst.
10 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Olrmu oyle sey kpek (6,709 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 227 göst.
25 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 330 göst.
1 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu

412,987 soru

12,434,160 cevap

45,763 kullanıcı

Kategoriler

...