0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
yandım ve cildimi maf ettiler resimlerini de ekledim dekontları da çıkarttım lazerin ödemesi bitmişti cilt bakımınında yarısı kalmıştı tüketiciye şikayet ettim bir de gününde ödeme yapmadığım için yüzde 2.5 luk faiz koymuşlar pakete sözleşmede yazmadığı halde onu da dilekçeye ekledim kazanır mıyım acaba

11 Cevaplar

+1 oy
(9,650 puan) tarafından
Lazer olarak ne yaptırdın?  Bende fraksiyonel lazer yaptırdın yandım ama zaten yanmak gerekiyodu
(398 puan) tarafından
yok canım bunların cihaazları ıpl miş biz orjinal sanıyoduk  buzz lazere girdim bide ben
(9,650 puan) tarafından
Anladım canım inşallah kalıcı bir etki bırakmaz vucudunda
(398 puan) tarafından
beyaz beyaz leke gibi kaldı bi kaç yerdee kazanırım inşallah daha bunun tazminat davası var
(9,650 puan) tarafından
Vücuttan vücuda da reaksiyon gösteren şeyler var ciddi sorun teşkil etmiyorsa lekeler zorlayıcı olabilir
-Reklam-
+1 oy
(386 puan) tarafından
Kuzum çok geçmiş olsun. Bende estetisyenim ve bekarken poliklinikte çalışıyordum, Lazer yanıklarında direk 2. Derece adam yaralamaya giriyor eğerki gittiğin yer poliklinikse ve doktor kontrolu altında yapılmıyorsa yada sadece poliklinik değil güzellik merkeziyse ve işlemi estestisyen yapıyorsa büyük suç. Tüketici hakem heyeti değil Direk mahkemeye verirsen inim inim inletirler hatta kapatma cezasına kadar alırlar. Sana tavsiyem yanık olan yerlere advanten ve hametanı dönüşümlü olarak sür bol ve rahat kıyafetler tercih et ayrıca Lif ve kese uygulama. Kremleride yoğurt gibi sür. 
(398 puan) tarafından
çok sağol canım hepsini yapıyorum geçecek te onlara karşı sinirim geçmiyor işte kazanırım inşallah
(386 puan) tarafından
Kazanırsın canım merak etme hatta mahkeme dosyana yanık yerlerinin resmini eklemeyi unutma
(398 puan) tarafından
ben hepsini koydum cildimin öncesini ve yaptıktan sonra sivilcelendi onu da ekledim savunma istendi yazıyor bakalım ne kadar sürecek
(386 puan) tarafından
Genelde çok uzun sürmez canım uzlaşmak için karşı taraf para yada ücretsiz ek seans yada diğer yapılan uygulamalardan ücret talep etmezler ki isimleri çıkmasın genelde böyle şeylerle uğraşmak istemezler iş yeri sahibi de mesuliyet kabul etmez işlemi kim uyguladıysa suç direk onun üzerine kalır. İnşallah herşey gönlünce olsun canım
(398 puan) tarafından
sağol canım inşallah
0 oy
(619 puan) tarafından
Evet tazminat bile alirsin canim 
(398 puan) tarafından
ay hadi inşallah utanmadan bir de her ay para için arıyolar
0 oy
tarafından
İnşallah kazanırsın
(398 puan) tarafından
inşallah ya haram zıkkım olsun verdiğim paralar
0 oy
(6,123 puan) tarafından
Hangi merkezde yaptirdin
(398 puan) tarafından
estelia
0 oy
(549 puan) tarafından
Bncede kesn kazanrsn
(398 puan) tarafından
inşallah canımm
0 oy
(135,939 puan) tarafından
kazanirsin bence
(398 puan) tarafından
inşallahh canım
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kazanirsin canim

(398 puan) tarafından
ayy hadi inşallah
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Ay bu guzellik merkezleri basa bela bekarkn bnde gidyordum buz lazere benide yakmslardi sözleşme vardı ellernde beni sürekli tehdit edyolardi sadece 2 3 seans gtmstm odemesi seans basi verdim hepsni vermedm yok sozlesmen elimzde yok bilmem ne dedim sizi savcılığa tuketici haklrna sikayet ettim faln öyle kurtuldum pisliklerden yok mecbur geleckmsn sozlesme varms guvnmyorm artk ya o yüzden lazerden soğudum resmn. Kazanırsın kesin bence 
iste bende bu yuzden guzellik salonu degilde hastanede dr yaptircam
(1,147 puan) tarafından
En mantıklısı cnm vlla basa belalar başıma geldiği için soyluyorm yani güvenilmez bu guzellik merkezlerne para tuzağı hepsi başka bisey yok
cok arastirdim fiyat hemen hemen ayniya geliyo en azindan yapan dr ve bi hastane ortami bana daha mantikli geldi
(398 puan) tarafından
tüteticiye şikayet ettin kaç ay sonra belli oldu canım baya uzun sürüyor heralde
(1,147 puan) tarafından
Cnm ben şikayet etmedm öyle dedim onlara 2 ay gittim oda gttgmn parasini verdim
0 oy
tarafından
Haber kanalına özel haber yaptır. Bu gibi olaylar çok oluyor malesef yüzsüzler. Haber yaptirinca korkarlar para verip susturmaya çalışırlar  dava dan vazgeçme.
(398 puan) tarafından
yok canım ya bunlar yüzsüz bide haklarını kullanabilirsin diyolar
0 oy
tarafından
Soprano platinum mu kullanildi ?
(398 puan) tarafından
hiç hatırlamıyorm canım inanki ıpl miş ama
tarafından
Çok geçmiş olsun. Bı ara ki hala da devam ediyor güzellik salonlarınin lazer epilasyon yapmasına ben karşıyım. Çok fazla bu şekilde şikayet var.
(398 puan) tarafından
evet bence hepsi kapatılmalı bunların cihazları da kullandığı hiç bişey orjinal değilmiş

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 111 göst.
13 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
0 oy
5 cevap 207 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
24 cevap 1,433 göst.

412,647 soru