0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,875 puan) tarafından
Salı günü doğum yaptım dün eve geldik üstüne uzun kollu çıtçıtlı badi zıbın altına 2 tane üst üste aylık ve çorap giydirdim şapkası eldiveni var üstünde pazen kundak ve normal battaniye kundak var evde sıcak ama burnu soğuk bu üşüdüğü anlamına mı geliyor kızlar nolur yardım edin elim ayağıma dolanıyor 

7 Cevaplar

0 oy
(13,309 puan) tarafından
Ev yeterince sıcak olsa burnu üşümez diye düşünüyorum canım 
-Reklam-
0 oy
(8,378 puan) tarafından
Bebeklerin üşüdüğünü vücudundan anlarsınız burnundan değil..bu kadar kat kat giydirirdeniz çocuk uyanmaz hep uyur ve emmek istemez kat kat sarmayın giydirmeyin kendiniz bir kat giyiniyorsanız bir fazlası giydirilmesi bebekler sizin yaptığınız çok fazla
0 oy
(919 puan) tarafından
Oda sıcaklığını 20 derecenin altına düşerse üşür kuzum 
0 oy
(319 puan) tarafından
Daha yeni dogmus vucudu kanı falan daha oturmamistir saglik ocagina asi icin goturdugunde verdikleri kan damlasini kullan emzir bol bol isinir kuzuş
0 oy
tarafından
Bir doktor demişti bebek soğuktan değil aşırı sıcaktan hasta olur diye sakin ol lütfen bu kadar kalın giydirme ev sıcak olsun yeter zaten usurse onlar ağlayarak dertlerini anlatıyor köy gogsume kokuna alışsın burnuda ısınır annesinin koynunda 
0 oy
(319 puan) tarafından

Göğüs tarafini elle soguksa usuyordur, ama sanmiyorum usumuyordur Ben 23 yasindayim bkldim bileli burnum buz gibi hep :D

0 oy
tarafından
Cok terledigi zamanda soguk olabilir. Bazen bnm bebeginde burnu soguk oluyo ama okadar sarmiyorum. Gecenlerde sarmaladim isilik olmstu.doktorlar siz ne giyiyorsaniz bebekleri de sizden 1 kat fazla giydirin derlerdi.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 253 göst.
0 oy
5 cevap 222 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Miniminnak (5,040 puan) tarafından soruldu