0 oy
267 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar pencerelerim çok kirlenmişti bir temizlikçi tuttum sabah gelecekti yarım gün tuttum 4 saat lafın rahatsızlanmış onun yerine 1.30 da iki kadın gelecek işleri çabuk biter dedi ben en başta şirkete söyledim öncelik camlar sonra kapılar ve banyolar dedim öyle anlaştık şimdi gelen iki kadına sadece camlar demiş karınlar aradı şirketi güya beni yalancı çıkaraktı asla kabul etmedim en sonunda evet şimdi hatırladım dedi diğer hanıma verir misiniz dedi arayan kadın tabi telefon hoparlörde kasına diyor ki camları yavaş yavaş silersiniz zamanınız biter banyoları kapıları yapmazsınız ya Allah için yani bu ne o sıra kadınlara bir şey demedim ama işleri bitsin gidince şirketi arayacam söyleyecem terbiyesizler bir de sık sık temizlikçi aldığım için ordan bu terbiyesizliği beklemiyordum arada kaynayan kadınlar oldu onlar başka yeri temizleyip öyle gelmişler sadece cam diye 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Demekki onlarda bokunu cikartti arttik kac para verdin asko
tarafından
4 saat 250 ama yani bilmiyor ya hoparlör de öyle açık açık söyledi kadınlar utandı onlar yerine
tarafından
Keske elllerinden alip sorsaydin hesabini bu terbiyesizliktir kimi kandiriyosun sen diye
tarafından
İlk aldım telefonu dedim ben size sadece cam mı dedim falan diye en sonda öyle söyledi
-Reklam-
0 oy
(135,706 puan) tarafından
google dan yaz bunlari o sirketin sosyal medyalarina her yere yaz 
tarafından
Aşkım sitenin temizlik şirketi eltilerime falan söyleyecem
0 oy
(12,806 puan) tarafından
Ben olsam kadınları geri gönderir Bi daha da o şirketten temizlikçi tutmazdım
tarafından
Sitenin temizlik şirketi canım mecbur artık geldiler
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Parayı sokakta mı topluyon kuzum sen güzelce yapıyorlarsa yapsınlar niye izin verdinki
tarafından
Kız güzel yapıyorlar başlarında duruyorum ama şirketin yaptığı terbiyesizlik
0 oy
(919 puan) tarafından
Ben olsam söylediklerinizi duydum beyefendi sizi şikayet edeceğim deseydin 
tarafından
Yok hep çağırıyorum ordan kadınlara üzüldüğüm için bir şey demedim gitsinler arayacam
(919 puan) tarafından
Aman yazık kadınların suçu ne ekmek parası peşinde
tarafından
Aynen öyle sırf onlar için bir şey dedim
0 oy
(11,608 puan) tarafından
Ben olsam temizlikçileri atardım evddn direk şiyaket ederdim işim olmaz o firmayla uyanıklara bak 
tarafından
İşte kadınların suçu yok ki onlara sadece cam demişler onlar da diyor ki bize niye yalan söylüyorlar onlarda ekmek parası için geliyorlar
0 oy
tarafından
turkiyede sahtekarligin olmadigi bir is var mi ya. herkes herkesi kandirma derdinde
tarafından
Evet gerçekten şaka gibi hiç beklemiyordum
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Sagdece cammi silip gittiler ben onu merak ettim simdi ama parayi alirkn iyi insanlari ***** yerine koyuyolar terbiyeszler 
tarafından
Yok daha temizliyorlar şimdi
0 oy
tarafından
gönderseydin geri sende istemiyorum diye 
tarafından
Kadınların suçu yok ki onlara da yalan söylemişler
0 oy
(796 puan) tarafından
kizim uc aylik falandi ev dip kose temizlensin diye bende anlastim bi firmayla komple camlar falan banyolar evimde de supurup silincek bu kadar 6 saatte fazlasini bile yapar dedim neyse 250 tl ye anlastik bi geldi iki kisi ben tek kisi diye anlastim neyse dedim iki kisi daha da cabuk biter oyle bi de erken diye kahvalti hazirladim dusun uc saat sonra saat doldu diyip gidiyoruz dediler iki kisi ucer saat dediler sok oldum banyolar camlar duruyo bari banyoyu yapsaydiniz dedim adim atcak yer yoktu butun esyalar temizlik malzemeleri hepsi ordaydi kirli su bile yok saat doldu diye gittiler bi de firmanin uygulamasi varmis bi baktim gittikten uc saat sonra is tamamlandi diye mesaj geldi oturdum sinirden kendim tekrar temizledim temizlemeden de biraktiklari sekil fotoğraf cektim mail attim sirkete birakip gittiler iki kisi geldi uc saat sonra bitti dediler diye firma da aramis bu kisiyi iste oralari tam bilmiyorum bi baktim benim telefon zır zır caliyor kadin ariyor mesaj atiyor benim parami verin doye tehdit ediyor yasakmis iki kisi gelmek tek kisi sectigimden zaten yuksek odeme yapcaktim uc saatin parasini vermisler bu da ona sinirlenmis beni tehdit ediyor parami gonder diye tekrar aradim anlastigim yeri tehdit ediyor beni diye anlasmasini iptal etmisler paramizin 170 lirasini da geri odediler daha da kimseyi almadim evime asla da almam 
tarafından
Yok normal de önceden aldıklarım iyiydi tertemiz yapıyordu her yere zamanı gelmeden de çıkmıyordu ama bu sefer ne alakaysa çok şaşırdım böyle dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 390 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 472 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,564 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 709 göst.
11 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 773 göst.