0 oy
571 göst.
Diğer kategorisinde (683 puan) tarafından
Kızlar şuan açıköğretim de felsefe okuyorum ama bu dönem kayit yapmak yerine kpss ye çalışıp infaz korumaya başvuruyu düşünüyorum 85 civarı alsam atanma şansım olur mu birde doğuya gideceğiz orda alımlar ne durumda bilgisi olan var mı kızlar veya beni tanıdığı olan varsa gorusturebilecek olan var mı yakın akrabalarınız 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arkadaşımın eşi bu işte. O erkek olmasına rağmen hiç memnun değil. Adamın psikolojisi bozuldu. Emin misin çok zor bir iş.
tarafından
düzenlendi
Maalesef 1 sene geçmeden memurluğa dönemezsin
tarafından
Helana kadin gardiyan da cok canm ya erkeklere göre daha kolay çalışma şartları
tarafından
Kadınları bilmiyorum erkeğin zor oldugunu duydum sadece. Ayrıca hevesini kırmak değil amacım öyle anlamışsın galiba. Sadece zorluklarından bahsettim belki bilmiyorsun diye pişman oldum kusura bakma.
tarafından
Yok tabiki her iş zor hele hasntye goturuyosn o zmn kacsalar faln bittin yani
(683 puan) tarafından
Helena sen öyle söyleyince üzüldüm valla sonuçta aylarca çalışarak gireceğim o sınava öyle kolay da değil alınmak hevesimi kırmak istemediginizi biliyorum ama yine insanın modu düşüyor
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Eşimin lise arkadaşi Giresun da gardiyanlik yapıyor. Ama psikolojisi bozulmuş iyice. Aşırı zor bir meslek. Bence çocuğu olan kimse bu işi yapmamalı. Kendine farklı bir meslek edinmeni tavsiye ederim 
(683 puan) tarafından
Yani kuzum her mesleğin bir kötü yönü var eşim asker mesela ölüm tehlikesi var babam sağlıkçı akşama kadar dikis atıyor zamanla alisilir bence onlar fazla kafaya takmış olabilir iş dediğin İste kalır bide geçici düşünüyorum üni bitene kadar
(1,831 puan) tarafından
Evet her mesleğin sorunları var ama dediğim gibi anne olan birinin sağlam psikolojisi olmalı ki evladı etkilenmesin. Bence çocuğun için başka mesleğe yonelmelisin
(683 puan) tarafından
Ben edebiyat okuyordum hayalim öğretmen olmaktı 60 bin mezun var şuan bunlar sadece hayal kuzum gerçekler acı ama atama yok buna inandım
0 oy
(129,745 puan) tarafından
cocukluk arkadasimin babasi gardiyandi emekli oldu köye yerlesti ama ciddi saglam psikoloji isteyen bi is adam kendine gelemedi bi sure iyi dusunun 
(683 puan) tarafından
Evet psikolojimin kaldıracağını düşünüyorum ama ben
(129,745 puan) tarafından
ins olursun kazanirsin o zaman ❤
(683 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Abim infaz koruma memuru bende girmiştim 80 puanla boy kiloyu geçtim ama mülakatta kalmıştım. Valla il yazarken çok iyi düşünmek lazım yazdığın  il hangi puanla kapatırsa o . Benim girdiğimde doğu yüksek kapatmıştı batı daha düşüktü çünkü herkes doğuyu kimse yazmaz diye yazıyolar batı ve büyükşehirler az puanla kapatıyo
(3,128 puan) tarafından
85 alırsan iyi bı puan çevre illerin önceki kaçla kapatmış bı araştır ortalama biyer yazarsın önce boy kilo ölçümü yapılıyo sonra mülakat
(683 puan) tarafından
Evet kuzum sıkı calisirsam 85 civarı alırım bide illere bakayım dediğin gibi
(3,128 puan) tarafından
Yani burda herkes yorum yapar ancak doğruyu önceki alımlara bakarak bulabilirsin ben çok araştırmıştım tek tek eleyerek gittim hakkında hayırlısı olsun inşallah olur
(683 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim kuzuum herkes şimdiden umudumu kirmaya çalışıyor gibi hissettim ya bı sen destek oldun Allah rizasi için çocuğuma egitim aldırmak için çalışmak istiyorum rabbim nasip etsin
(3,128 puan) tarafından
Ama diğerleri haklı tabi abim sağlığa geçmek için uğraşıyo biraz stresli mesleği
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir meslek ben yaptım bıraktım eşim çalışıyor puan sadece sıralamaya girmeni sağlar her şey mülakatta bitiyor onu da neye göre seçiyorlar bilinmez 
0 oy
tarafından
Dur bende şurada bekleyim bende bu sene girecem inşallah
(683 puan) tarafından
Yaaa inşallah girersin kuzum
0 oy
tarafından
Kadinlr için sistem nasil bilmiyorum ama enistem üniversiteden sonra sınava girdi 3 ay egtim gördü İstanbul'a gardiyan oldu 2 yil şimdi doguda uzman 
(683 puan) tarafından
Kadınlar için daha kolaydır umarım ben ayak uydurmaya çalışırım bı alinsam :)
0 oy
tarafından
Her mesleğin zorlugu var kime sorsan isinden dert yanar ama yani sectigin sehir onemli bu iste. Benim is arkadaşımın esi gardiyan. Adam gayet memnun çiçek yapan mahkumlarin basinda oyle bi sikayetini duymadim. Deneyebilirsin bence. 
(683 puan) tarafından
Biraz da alismakla alakalı bence dediğinde haklısın kimse isim güzel demez ben daha diyeni duymadim
tarafından
Aynen oyle bana sorsan bende isimi kimseye onermem cok yogun calisiyoruz ama oyle boyle gidiyoruz iste  :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 175 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Biriiste (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
21 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimm (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 225 göst.

408,492 soru