MasaAllah ;)) benim de üç aylik olcak hep gece benimle yatiyo emiyo :) gündüz rutin olarak erken kalktığım günlerde oluyor 11ekadar yattığım günlerde, eşim üç vardiya çalışıyor. Bugün sabah kalktık süt sağdım sonra içirdim, dvitaminin verdim , her beslenmeden yarim saat sonra alt değiştiriyorum , sabah çay demledim kahvaltiyi
hazirladim, ekmek almaya gittim a101re baktim ne var ne yok diye geldim ve kahvalti ettik sonra yine süt sağdım içirdim . Sonra eşimle kahve içtik ve 1 buçukta işe gitti. Ben de yemekleri bugünden yaptim dolaba attim, yarin dişciye gideceğiz. Öğleni kıldım, Muhabbet kuşumuz var onun kafesini temizledim. Yemek yedim süt sağdım, çamaşırlar vardı onları katladım bu esnada bebek biraz huysuzdu kucakda durmak istedi onu sevdim konustum emdirdim sicakliğimda uyudu. İkindi namazini kilamadım birden akşam nasil oldu anlayamadim. Abdest aldım akşam namazini kildim kuran okurken süt sağdım bebeme süt içirdim şimdi de vişne suyu ve tereyağli ekmek yiyom :) içeri gidip uzanip bi iki sayfa kitap okurum öyle. Genelde ana kucağı süt sağarken çok iyi oluyor ayağımla sallıyorum konuşuyorum. Oyun halisında en fazla 20dk duruyo sonra başliyo ikirciklenmeye aliyoruk kucağima duvarlarin köşelerine bakiyo ,tavana dikiyo gözlerini ve perdeleri seyrediyo.