0 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Normalde çocuk olduktan sonra çok sabırlı bi şnsan olmaya başladım ama ilk defa oğlumu ağlattım eşim gece vardıyası işte oğlumun  doğum günü var cumartesi izin alırım ben sıkıntı yok dedi saat 10 kadar izin almış bizde tartıştık o zaman neden geçtin geceye falan gibisinden olay büyüdü oğlum huysuzluk yapıyordu kızdım o da ağladı sinir oluyorum ya akşam akşam vicdan azabı çektirdi bana eşim  Allah aşkına linçleyecekseniz gelmeyin yazmayın 

11 Cevaplar

0 oy
(10,600 puan) tarafından
Oluyo bazen öyle...
(1,368 puan) tarafından
İyice bunaldım artık
-Reklam-
0 oy
(14,939 puan) tarafından
Bırak ne hali varsa görsün tatlı canını sıktığına değer mi 
(1,368 puan) tarafından
Çocuğun doğum günü olduğu belli zaten 1 hafta öncesine kadar hastaydı rotavirüs oldu gecem yok gündüzüm yok iyice bunaldım hala bile ilaç kullanmaya devam ediyoruz bide ilk yaş doğum günü bana diyor ki sonra yap dedim ben sana sonra dediği de 2 yaş doğum gününden bahsediyor iyice delirtti beni
(14,939 puan) tarafından
Hım bı kaç gün sonra dese tamam da 2 ye çok geç olur bende 15 gün sonra yapmıştım
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Malesef ki bende eşime bi kaç kere sinirlenip oğluma bağırdım en son kendi kendime söz verdim bi daha asla yapmayacam 
(1,368 puan) tarafından
Çok bunaldım gerçekten çok düşüncesiz bu konuda evlendiğinde pişman oluyorum bazen
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Tamma canım oğlunun gönlünü alırsın herşey olacağına varır. Boşver
(1,368 puan) tarafından
1 yaşında daha duruyo duruyo ağlıyo çok korktu
0 oy
(22,061 puan) tarafından
Arada oluyo canim ya 
(1,368 puan) tarafından
Ben böyle bi insan değildim ya sinirlerime hakim olamıyorum artık
0 oy
tarafından
Oluyo arada ya sabah uyanınca gönüllerini al annesi
0 oy
(148,029 puan) tarafından
hic uzuldune degmez
0 oy
tarafından
Çok kötü bi duygu haklısın vicdan yapmakta 
0 oy
tarafından
Lincleyecek bişey yok sende insansın anlık olarak kendini kontrol edememişsin sıkma canını alırsın sen oluşunun gönlünü 
0 oy
(919 puan) tarafından
Kız yazık niye yaptın annesi üzülmüştür yarın gönlünü al bir daha yapmam de yapma oldu bitti insanlık hali 
0 oy
(5,142 puan) tarafından
Keşke doğum günlerini bu kadar önemsemeseniz ve tüm bunlar yaşanmamış olsaydı ama tabii tercih meselesi. Siz istemeden bağırmışsınız yarın oglunuzun gönlünü alırsınız

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 550 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 359 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,866 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 809 göst.
0 oy
14 cevap 595 göst.
28 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Semos (407 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,407 soru

23,693,190 cevap

311,114 kullanıcı

...