Pazar günleri eşimin iş dolayısıyla mecburen kaynanama gidip kalıyorduk, kızım orada çok şımariyor çok koşusturuyor ve çok rahatsızlaniyor. Eşim bundan sonra yasakladı gitsek bile yatmak yok dedi. Pazar günleri iş dolayısıyla gece 2 de gidecek. Evim güvenli biyerde 5. Kat zaten oturduğum daire. Korkmamam gerekiyor dimi kızlar biraz cesaretlendirin beni bu konuda
Suan ben 1 haftadr tekim gece. Eşim gece vardiyasnda. Kızlarmla yatiyorm Uykum gelene kadar tlfna bakıyorm. Ve benimki aksam 10da çıkıyor sabah geliyor.
Eşi vardıyalı çalışan bırı olarak delı mısınız kız neden korkuyorsunuz bızım evden tak tuk ses gelıyo amaaan dıyorum kedi gezıyor heralde artık alışmışım gecen eşime dedım hırsız girse gorene kadar otururum
Ben ilk evlendiğimde aşırı korkaktım çünkü evim 1. Kattı ve bizim dışımızda binada aile yoktu Bi karşımda teyze ve amca vardı onlarda hep köyde idi geri kalan hepsi erkek öğrenciydi eşim bi hafta gece mesaisine dönünce hep gidip ailemde kalıyordum o da kendi ailesinde kalıyordu işe yakın diye biz Bi hafta sevgili gibi takılıyorduk yemeğe falan geliyordu bize neyse şimdiki evim güvenli burda tek kalmaya başladım alıştım ettim derken hamile kaldım şimdide hamileyim son zamanlarım diye tek kalmama izin vermiyorlar mecbur yine gidiyorum bence sende korkma çocugun da varmıs kilitle kapını sarıl çocuguna Bi gün nasılsa ne olacak en kötü TV aç öyle uyu ben uyuyamayınca öyle yapardım
411,488 soru
12,386,692 cevap
43,565 kullanıcı