0 oy
934 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizimi cok zor uyutuyorum uyuyuncada evde hirsiz gibi geziyoruz suan bile dönüp duruyo her an uyanabilir karanlikta boyle secmisim bende diyorum neden biri sıkıyor Allahtan ikisi sag veya ikisi sol değil :))) 

12 Cevaplar

0 oy
(68 puan) tarafından
Şekilolmuş :)))
tarafından
dimi ama :) 12 karakter
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahahahha yeni moda akımı başlattın kuzum :Ddd
tarafından
aynı örnek olmak zorunda değil ki :)
0 oy
tarafından
Ahahahaha allah iyiligini versin
tarafından
napcan canim uyanmasin diye cekmeceye dusecektim patikte hic sevmem elime geldi aldim :)
0 oy
(746 puan) tarafından

Sen demesen farketmeyecektim çok benziyorlar :D

tarafından
haha ben böyle takilmaya devam o zaman :) zaten tekrar gidip kurcalayamam çekmeceyi :)
(746 puan) tarafından
Aynen canim takil :-) dost başa düşman ayağa bakar :-)
tarafından
dimi ama zaten yarın kirliye atarim kimse gormez :) inadina bidi gelir yarin :)
0 oy
tarafından
Farklı tarz yaratmissin:)
tarafından
yeni akim bu olsun farkli giymek :)
0 oy
tarafından
Hahahaha bizde öyleyiz ya bizimki çit dedin mi gözler fildir fildir su icmeeye kokuyorum :D
tarafından
bide haliya su doktu verdik yikamaya butun parkeler ses çıkarıyor sokcem halilar gelene kadsr parkeleri canim cikiyo uyuturken :) uyanmak icin bahane arıyor neden babasi nefes aldi yurudu kapi aralığından bakti bunlar hep uyanma sebebi :)
tarafından
Hahahahaha desene fare gibi geziyonuz bizim gibi
tarafından
he ya bide esime sarilinca hissedip kalkiyo :) yataktan donerken çarşaf sesine korkuyo :)
tarafından
Ayy nasıl olacak bu işler allah yardımcımiz olsun
tarafından
amin canim :) eltim de ikiz var ortuyo ustlerini uyuyorlar ben gene anam agliyo benim cadi gözleri sonuna kadar açıyor direniyor resmen yatakta dort donuyo sizana kadar donuyo basliga tirmaniyo emiyo :) kisir dongu gibi
0 oy
tarafından
Ahahhaha :D Ya valla cocuk olunca oyle oluyor gercekten biseyler yapiyosun ama ne yaptigin belli degil fjkkvogkv
tarafından
ilk zamanlar gaz sancisindan bittik resmen bide gelen giden çok oluyordu üstüne cok kusuyordu kendimden geçmişim resmen bi ara aynada kendimi gördüm medine dilencisi gibiydim :) kirmizi sweat lila pijama sari yelek sac bas dağınık :)))
tarafından
Hahaha medine dilencisi gece gece guldurdun valla :DDD
tarafından
:))))) hep gul canim
0 oy
tarafından
Cnm doğum günü mü kutlamissin görmedim k.bkma balım ya öptüm çok teşekkür ederim ❣❣❣❣❣❣❣❣❣❣
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm zor gerçekten ben bugün anneme diyorum anne sen nasıl 6 k çocuk büyüydün yaaa
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Allah iyiligini versin canim 
tarafından
amin canim yok bide yazmışım iyiki bir sag biri sold iye sanki patikte sag sol farkediyo o kadar uykum varmis yani:)
0 oy
tarafından
Hahahahahaahhahaahahah ulan ne güldüm be "D "D kendimi gördüm su an "D
tarafından
:) gecende kendime camasir aliyorum diye elanin bezini almisim banyoda evirip ceviriyorum uyku sersemi bayagi kafami toparlayamadim :)
tarafından
Hahahahahah "))
0 oy
(5,435 puan) tarafından

Benziyorlar ama :D

tarafından
karanlikta desenine bakmadim ki cekmeceye elimi soktum aldim :)
(5,435 puan) tarafından
Ah bu minnaklar insana herşeyi yaptırıyor dimi :D
tarafından
aynen canım yapmam dedigin herseyide yaptırıyor:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 450 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 1Sehzade Annesi (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 671 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,372 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,396 göst.
10 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 652 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,030 soru

24,379,931 cevap