0 oy
1,462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,254 puan) tarafından

Kazılar şimdi olay şöyle benim eşim ağır şekilde çalışıyor kaynakçı . Bilen bilir çok zor sürekli gözleri rahatsizlaniyor bana diyorlar ki işte sen cimrisi para yemiyorsun falan kendime çok harcamam zaten çantam bile yok çocuğun anne bebek çantasını kullanırım hala daha o gün eşim bı geldi yüzleri boynu kolları yanmış yüreğiniz dayamcak olursa kolunuda atarım yani resmen ateş düşmüş bileğine . Ben kuaföre gitmiyorum ama arkamdan konuşmuş üç beş isssiz ya.ka lar neymiş ben kuaföre gidip kasiimi biyigimi aldirmiyormusum hep az kıyafet giyormusum diye ve bu benim ağrıma gitti . Assagi eşimin gözlerini aticam sonra silerim tabiki yani haksizmiyim Allahiniz aşkına dellendim gece gece

image

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnm eşimde kaynakçı hafta nin 2 günü hastnde kapatılıyor bantla bilirim ağrısını sizini hergun bir yeri yanar ama paraya gelirsek o kadar tutamm ya eşimde izin vermz sizn için çalıyorum der o kadar tutumlu olma canım vücut temzlgnden kısacak kadar
(3,254 puan) tarafından
Kzi kendim evde yapıyorum bikini bölgesini zaten kendim alıyorum da . Esimd e harcama demez ama ben kendime yediremiyirm ki para yemeyi . Ben kasımı çok alamazsma da ortasını devamlı alırım biyigimida kendim alırım
tarafından
Ondn hariç kendine harcma yapmzmsn canım bı yemge kahvaltı ya faln gitmzmsnz
(3,254 puan) tarafından
Ha canim yemeğe gideriz yada getir kupon veriyor ya :D onla alır evde yeriz kahvaltı ya hiç gitmedik ama ilk zamanlar falan yemeğe çok giderdik şimdi evde söyleyip evde yiyoz :)
-Reklam-
0 oy
(862 puan) tarafından
Inan mi esin de senin kıymetini biliyor sana değer veriyorsa millet ne demiş hiç önemli değil ne kadar konuşmayı bilmeyen insan var çok sinir oluyorum bak sanane benim kasımdan bıyıgımdan giydigimden yedigimden hadsiz diceksin bir daha ağzını acamicak. Helal olsun sana paranı neye kullanacağını biliyorsun 
(3,254 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim senden . Ya işte hani eşim belki kolay şekilde kazansa parayı bende savurur um ama niye yapayım o adam akşama kadar bu genç yaşında kaynak makinası kullanıyor bunu düşünmüyor kimse işte bunu laf edende iki elti artık yilanmi desem bilmiyorum
0 oy
tarafından
Benimkide bi ara kaynak ustasiydi gözleri çok kaynak alırdı buzluğa patates doğrar koyardık karanlık odada sabaha kadar 10 dakkada bi degistirirdim o uyurken gozundeki patatesleri. Sabah kalkinca iyi olur ise giderdi aynısı iki gun sonra yine olurdu
(3,254 puan) tarafından
AA hemen demiycem canim çok cooook saol emi
tarafından
İşe yaradı mi merak ettim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Ağzı olan konuşuyor

0 oy
tarafından
İnflosed adında bir damla var bir araştır istersen o kaynak nedeniyle gözde olan ağrıya batmaya falan iyi geliyor yanında bulundursun ilerlemeden damlatırsa en azından acısını az hisseder benim eşimde arada kaynak yaptığı zaman çok kötü oluyor uyuyamıyor şuan nereye giderse oraya götürür öyle olunca gözünün üstüne havlu ıslatıp koyuyorum sürekli canım o haliyle de beni düşünür kalkıp kendi yıkar koyar ben uyuyakalmışsam eğer rahatsız etmez gerçekten böyle adamların hakkı nasıl ödenir bilmiyorum Allah tüm çalışanlara yardım etsin inşallah sizde geçmiş olsun 
(3,254 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım cikabilirsme yarın alayım zaten her gün gözleri kip kırmızı gekiyor
tarafından
Canım tam adı İNFLASED ben yazarken a yerine o koymuşum sonradan farkettim eğer eczacıya gözü kaynak almasın diye kullanılan damla dersen bilir gerçekten kurtarıcı işyerinde de bulundursun böyle böyle gündüz ayrı gece ayrı yoruluyorlar yazık gerçekten bu arada düşünce tarzın çok güzel kimseyi umursama yaşadıklarını sen bilirsin sen bu şekilde mutluysan bitmiştir insanlar her türlü konuşacak bir şey bulur
(3,254 puan) tarafından
Valla mutlu yum şükür canim kendimi alistirdim da sayılır bu duruma
0 oy
tarafından
Sana bak ne yazcam, babam egzozcuydu halada oyle Allah var bir dedgimizi asla iki etmezdi. Durumumuz cok cok iyiydi. Arabanin altinda kaynak yaparken ya corabına sicrar,ya gozlerine,yada kollarina sicrardi cogu gunler hastane acilinde gecerdi zamani. Gozume çapak dustu derdi ... Senelerce calisti,cabaladi. Annm hic kiyamazdi babama kupe bozdurur,bileziklerini bozdurur bizim ihtiyaclarimizi alirdi. Babam senelrce birikim yapti. Simdi nerden baksan bi evladima 700 bin rahat duser. Aman kimin umrunda gecen zaman geciyor. Birlik olup gezip,,tozup,oturuup sohbet etmenin tadini tuzunu hic birsey vermiyormus. Asla kismazdi babam bizden kilometrelerce uzakliga dondurma yemeye gidersik.her hafta sonu piknige giderdik. Demem o ki herseyi zamaninda yaşa evet hayat cok zor,benim esim yuksek geril hattinda calisiyor yerden yuzlerce metre yuksekte hep dua ederim,her dakika anarım onu cunku elimden baska birsey gelmez sen ihtiyacalarini almakla onun parasini yemis olmuyorsun ki
(3,254 puan) tarafından
Ya işte canım kıyamıyorum kendine almayıp hep aban alamk ister ama içim rahat etmiyor asla ben zaten çok dışarı cikmadiigmdan sokak kıyafetleri m temiz ve yeni dir ama çoğu kişi hep aynı giydiğini düşünür benim . İşte canim ah gezeceğiz de zaten pazar günü izni var onuda acilde geçiriyoruz hep
tarafından
Bizim durumumuz.cok iyi hamdolsun ama 12 senelik evliyim kuafore 1 kere bile gitmedim. Gitmemde. Kiyafete gelince benim de dolaplardan aşan kiyafetlerim yoktur az ve ôz evin icinde ise valla esimin tsortleri,esofmanlari en rahat ne varsa onu goyerim kendide der ne istiyorsan onu giy bu hayat benim kimse icin kendimi uzmem,yormam herkes yoluna baksin
0 oy
(3,095 puan) tarafından
Kız boşver milleet gösteriş budalası olmuş moda olsun kiclarini açıp durum diye de payalsirlar öyle insanalri takma 

Bana da çok dediler eşin ailesi yiyo har vurup harman savuruto o onların günahı onlar çekecekler oğullarını enayi yerine koyup üzerine gitmeleri 

Esim asker ateş altında calisiyo ben Alllah tan korkuyorum ve vicdanm kabul etmiyo herşeyi uygun almaya bakarım aşırıya kaçmam malzememi dikkatli kullanırım 

Varsın cimri desinler onlar isnta show girl leri diyenelr genelde ev geciminde olanlar, israftan hakktan korkanlar demez asla 

Ya ne alırsan al altın köşk al istersen mutluluğu yemin olsun çarşıdan eve gelene kadar oluyo nefis başka şeylerin peşine dusuyo doyumsuz nefsin peşinde heba mi olalım 

Boşver cnm kendini bilmezleri
(3,254 puan) tarafından
O kadar haklısın ki öyle . Mal la mulkle hava atacağımıza . Benim arkadaşım kocadida asker 14 bin maaş alıyor ama kız ben nasıl yiyim bunun parasını diyor o dağda terörist kovaladı ben burda keyifmi caytayim diyor
(3,095 puan) tarafından
Aynen öyle içtiğim su bile şuan boğazımdan gecmiyo o napiyo diye
Herkes kalbine göre yaşar canım kendi teyzem kuzenlerim bana kziyo ailesi çatır çatır yesin sen tasaarruf yap üzerine bişi alma çocuğuna uygun olsun diye araştır senin yiyemedigini ailesi yiyo ee napayım bende onlar gibi mi olayim Hak tan korkmayip somureyim herkes su dünyada nasibi kadar yer Rabbim helalini nasip etsin
0 oy
(20,575 puan) tarafından
Vicdansizlar. Eşinin durumuna üzüldüm. Allah'ım şifa versin kolaylıklar versin. İnşallah bir daha olmaz. Ama bunu diyen kötü yürekli.kisiler kim olursa olsun hayatımdan cikarirdim. Bir insanın giyim kusami kimseye kalmadı. Anlamadığım nokta bunu diyenler burdan kişiler mi senin kendi cevrenden insanlar mı ?
(3,254 puan) tarafından
Tabiki kendi çevrem canim diyenlerden ikisi eltim ler konuşmuş biriside bana laf taşıdı ama haksizda sayılmazlar diyor birde utanmadan.
(20,575 puan) tarafından
Onlara neymiş
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Bende bu insanlari anlamiyorum milleteneyse hem illa kuafore gitmek mi gerekiyormus evde kendim hallediyorum o onlarin beyinsizligi bosver sizede masallah rabbim huzurunuzu bozmasin bereket versin olması gerekende bu bence güzel yürekli kadın ❤
(3,254 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim:)
0 oy
(1,644 puan) tarafından
En doğru olanı yapıyorsun kim ne derse desin parasız kaldığın zaman bir Allah in kulunu bulamazsın yanında özellikle cimrisin diyenleri 
(3,254 puan) tarafından
Evet canım son iki aydır çok zor durumda kaldık kimsenin sesi çıkmadı o zaman
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Kıyamam kardeşime sizin içşn nasıl çabalıyor ve sen nasıl kadirşinas bi eşsin... Niye ağrına gitsin aksine gurur duy hem eşinle hem de kendinle
(3,254 puan) tarafından
Allah razı olsun kocalarimizddan
(4,660 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Maşaallah ne guzel eşin  şanslı .senin gini empati kuran merhametli düşünceli eş nasip etmiş Rabbim  ...
0 oy
(332 puan) tarafından

Boşver kardeşim sen o koca parası yiyip süs köpeği gibi gezen karıları ederlerse de etsinler lafını çok da tın sen ne kadar merhametli bi insansın ki kocanı düşünüyorsun belli ki kocanda seni evini düşünüyor valla geçim zor bu devir tasarruf devri

Bnm kocam da asker bnm Kocamın bir cumartesi pazarı yok sabah 7 akşam 7 çalışır bi gelir üstü başı toz toprak yorgunluktan koltuğa bayılır daha 24 yaşındayım bn eşim 28 inanırmısın geçim derdindeyiz herkes gibi yiyip içip gezmeyiz çünkü kendi çabamızla evlendik düğün yaptık bnde harcayamam Kocamın parasını kocam da gidip dışarda harcayamaz
Sen tam bnm kafadansın sıkma canını Allah kalbi güzel insanlara denk getirsin herkesi 
0 oy
tarafından
Bu karakter Cennetlik kadınların karakteridir❤
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun kaynakçılar gözlğkleri oluyor ondan takmıyır mu
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Benim kocamda kaynakçı canim inan daha dün gozlerini kaynak almisti elini kaynak yakmıştı icim ciz etti sen cok doğru olanı yapiyorsun Rabbim esinin ve senin yardimciniz olsun inşallah evinize huzur bereket versin her daim
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Kız boşver kim ne diyorsa onlar o istediklerini yapıyorlar ama belliki mutluluk yok onlarda seninle uğraşıyorlar takma bile hatta bi ailecek resim at altınada anlamalı bi söz.yaz 
0 oy
(3,599 puan) tarafından
İkinizde çok güzel insanlarsiniz kimi koca var zora gelemiyo calismiyo kimi kadın var koca getirsin ben yiyim diyo 

Rabbim imtihanınızı kolay kılsın mutlugunuzu daim etsin siz hiç kimseye bakmayın eşinizin kıymetini daha çok bilin İnşaAllah
0 oy
(603 puan) tarafından
Ah canım babamdan biliyorum göz damarları kurur sakın gözlüksüz yapmasın. Sonra tedavisi çok meşakkatli. Kollarına koruyucu taksın. O arkandan konuşanlara gelince çok şükür kazanan biriyim 4 senedir kuaföre gitmedim. 4 senedir aynı montu giyerim. Fuzuli kıyafet sevmem. Almasına alırım ama neden? Neden dünya malı ya temiz yırtığı olmasın yeter. Sen bakma çevrene boşveeer. 
0 oy
tarafından
Allah'ım ya onu söyleyenler nasıl insan. Seni takdir etmeleri gerekirken bide cekistiriyorlar mi. Bu devirde para harcamak lüks oldu hele böyle alın teriyle kazanırken... Allah'a havale et canım hiç muhatap olma. Sen doğru olanı yapıyorsun. Kanaat en büyük zenginlik

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 774 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 503 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gulistaN_18 (2,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,747 soru