0 oy
1,499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,254 puan) tarafından

Kazılar şimdi olay şöyle benim eşim ağır şekilde çalışıyor kaynakçı . Bilen bilir çok zor sürekli gözleri rahatsizlaniyor bana diyorlar ki işte sen cimrisi para yemiyorsun falan kendime çok harcamam zaten çantam bile yok çocuğun anne bebek çantasını kullanırım hala daha o gün eşim bı geldi yüzleri boynu kolları yanmış yüreğiniz dayamcak olursa kolunuda atarım yani resmen ateş düşmüş bileğine . Ben kuaföre gitmiyorum ama arkamdan konuşmuş üç beş isssiz ya.ka lar neymiş ben kuaföre gidip kasiimi biyigimi aldirmiyormusum hep az kıyafet giyormusum diye ve bu benim ağrıma gitti . Assagi eşimin gözlerini aticam sonra silerim tabiki yani haksizmiyim Allahiniz aşkına dellendim gece gece

image

46 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kalbi güzel kadın ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Rabbim hanenize bol bol huzur versin sağlık versin bende inan hiç kuaför yolu bilmem hem kendim hallederim ama çevremde hiç bunları söyleyen yok bence sen çevrende seni etkileyen insanları çıkar hayatından babannemin bir sözü var kazanda pişir kapağında ye ama yine de mutlu huzurlu ol diye :) 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Maşallah canım sana ne güzel kader kıymet biliyorsun takdir ettim seni  ve eşine üzüldüm ya inşallah sknti yaşamaz valla adam ne güzel alım teri döküyor helal olsun sana ve sanada ne guzel eşini düşünüyorsun kimseyi takma bosvee ne yapıyorsak.milletin dilinden yani 
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Ben  bu devirde  kuaförde  kaşa biyiga  verilen  paraya  acıyorum  emin  ol  evde  sende yaparsın  yazık  günah  çok  iyi  yapıyorsun eşininde Allah yardımcısı olsun bacım  bırak  kimseyi  dinleme 
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde kaynakçı her yeri yanık yara işleri çok zor bile bilir
0 oy
(3,717 puan) tarafından
Her mesleğin zor tarafı var para kazanmak hiç kolay değil. Bazen eşim bana kızar işte al ye üzerine al falan diye ama ben yapamıyorum senin gibi ihtiyacım yoksa almam heves ettiğim de olmaz sabah 5 buçukta işe gidiyor ben de içim dayanmaz fuzuli bişey alıp kullanmaya parasını. Ama her kadın aynı değil tabi ki sen kimseyi dinleme takma kafana nasıl mutluysan öyle davran 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 774 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde İlla (1,201 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 503 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gulistaN_18 (2,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 272 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,821 soru