Öncelikle kızlar postuma girerken bi maşallah derseniz çok güzel olur 26 aylık inatçı kızımı ayakta sallamaktan bıkan ve uyku eğitimi verip başarılı olan bir anne olarak bi kaç tavsiye paylaşmak istedim İlk 3 4 gün sanırım olmayacak diyorsunuz uyumayacak asla hep 1 1 buçuk saat sürecek ağlayacak falan ama öyle olmadı bizde çok şükür. İlk günler sabrıma yenik düşüp bağırdım ağladı kızdım sonra uykuya dalıyordu. Şuan 1 hafta oldu başlayalı ve artık 15 dk falan sürüyor uykuya dalması. Uykuya geçmeden önce rutin oluşturun biz oyuncak ve etraftaki eşyalar insanlarla vedalaşıyoruz baybay iyi geceler sizde uyuyun sonra oyun oynayacağiz gibi. Yerine yattıktan sonra kesinlikle bebeğinize bağırmayın kızmayın uyuması için zorlamayın(gözünü kapa i, hadi artık uyu gibi sözlerle) yerine yatırın uyku arkadaşı yoksa seçmesini isteyin gerekirse yanına uzanın ama onunla sohbet etmeyin. Soru sorarsa evet ya da hıhım deyin çok uykum var benimde deyip gözlerinizi kapatın ve sessizce bekleyin. Bu benim edindiğim deneyimler kızım çok inatçı ve 2 yaş bebeklerinin agresifliğini çok çok fazla yaşıyor bunlara rağmen huyuna gidip sadece güzellikle uyuyabildiğini anladım. İnşallah işinize yarar yazdıklarım.
Yaaa kıyamam..
Okumaya başlayınca otomatik olarak dedik kız maşallah deyin biz Masallaaah
1,496,565 soru
24,447,260 cevap
353,731 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın