0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (1,631 puan) tarafından

Bu en bata yazan t1A flan ne anlama geliyo nedemek bu yazan şey bilen bı baksın lütfen

image

9 Cevaplar

0 oy
(22,060 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim postun uste ciksin bilgim yok
(1,631 puan) tarafından
Teşekkür ederm canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksn 
(1,631 puan) tarafından
Sagolun
0 oy
tarafından
Bilgim yok ama internetten baktınız mı T1A T2A ne diye
(1,631 puan) tarafından
Baktm tıkanıklık flan diyo ama
tarafından
Geçmiş olsun şimdiden. Doktora gidene kadar evham yapmayın yazılan raporla çekilen mr arasında fark olabiliyor. Doktor en güzel açıklamayı yapar. Benim yazılı raporla doktorun baktığı mr arasında fark olmuştu
(1,631 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur ya yarın gidicez bakalm
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Pek bir bilgim yok ama lezyon kist diye biliyorum canm geçmiş olsun
(1,631 puan) tarafından
Sağol canm basnin dış tarafında bişey var gözüküyo o mu acaba burda yazan şey
(1,784 puan) tarafından
Olabilir canm bezede olabilir ele geliyosa
0 oy
(4,386 puan) tarafından
beyin emari cekmek sakincali midir?

tarafından
Ben başdönmesi kulak çınlamasıyla k.b.b ye gittim. İşitme kaybı çıktı doktor mr istedi sonra beyinve sinir cerrahına yönlendirdi. Oda küçük bi işitme tümörü var dedi ne kulağımda nede beynimdeymiş aradaymış. Beyin cerrahıda ister yaptır ister yaptırma deyip gamma kinifeyi önerdi. Özelde bir doktora gittim o mecbur bu tedaviyi olman lazım dedi. Gittiğim onkoloji doktoruda biz bu tedaviyi genelde yaşlılara uyguluyoruz gençlerde tekrar başka bir kansere yol açar falan dedi. Her doktor başka bişey söylüyo
(4,292 puan) tarafından
Al benden de o kadar 5 profesör gezdim her biri farklı yorumluyor kafa karışıklığı icerisindeyim
tarafından
Doktorlara şiddet falan diyolarya bazı doktorlar dayağı tam anlamıyla hak ediyo. Devlet doktoru bana gamma kinifeyi istanbulda bir özel hastanede var fyatı biraz yüksek devlette yok falan dedi inansam özele para bulucam diye uğraşıcam. Özeldeki doktora gittim bir saat uzaklıkdaki devlet hastanesinden doktoru aradı tedaviyi orda olabileceğimi söyledi mesela. Bir doktora gidiyosun grip gibi önemsiz bişeymiş gibi anlatıyo biri çok önem veriyo
(4,292 puan) tarafından
Aynen aynen asistan yaparsa ücretsiz prosofor yaparsa 5 bin dediler sonra geçen yol başka doktora gittim neden denizli de oldun İstanbul da olman lazimdi falan dedi cok garip fikir ayrılıkları var
tarafından
Bende yaptırırsam izmirde yaptırıcam ama öncesindr komrtol mr yaptırıcam büyümediyse biraz daha beklemeyi düşünüyorum
0 oy
(22 puan) tarafından
Sağ beyin sıvı var tedavi edilebilir geçici bi durummuş korkma canım
(1,631 puan) tarafından
Tıkanıklık flan degl dimi o sıvı birikintisi zaten dışarda gözüküyo o içerde degl
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Canım Dr gidene kadar aklına kötü şeyler getirme ben oglumun mr sonucuna okudum nette baktım kötü söyler yazıyordu agla agla öldüm doktor herşey normal dedi bana 
(1,631 puan) tarafından
Çok şükür canm inşallah bizimkindede kötü bişey çıkmaz
(1,951 puan) tarafından
İçini ferah tut internetten yazan çogu şeye inanma ben bir mr çektirdim belden sebeb baktım sonucunu tek tek  internete göre sakat kalmam lazımdı ALLAHA ŞÜKÜR iyiyim yani sende iyi çıkar sonuc insallah
(1,631 puan) tarafından
İnşallah canım sagol
0 oy
(71 puan) tarafından
T1 t2 dediği çekim sekanslarının (mr sırasında çekilen farklı görüntüler) isimleri, anlatmak uzun sürer. Kafasındaki şişlik haricinde herşey normal yazıyo :) çarpma ya da düşme mi oldu neden şişti o kadar? 
(1,631 puan) tarafından
Yok çarpma flan degl bayadr böyle var o şişlik kötü bişey degl yani dmi
(71 puan) tarafından
Yok kötü bişey yok benim gördüğüm kadarıyla
(1,631 puan) tarafından
İçimi rahatlattin canm sagol o şişlik ne olabilir peki sadce sıvı birikintisi mi acaba normal bişey mi
(71 puan) tarafından
Yağ bezesi büyük ihtimalle lipomatöz denilmiş çünkü
(1,631 puan) tarafından
O yağ bezesi demekmi
0 oy
(135,794 puan) tarafından
gecmis olsun   
(1,631 puan) tarafından
Sağol canm Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde .SU. (5,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,138 soru

12,407,192 cevap

44,657 kullanıcı

Kategoriler

...