Şu konuyu açtıktan 1 gün sonra eşim annesiyle konuştu mesafesini koydu bnde zaten 6 aydır mesafeliyim dün 2 dk uğradım onlara durmadım kayınpeder saolsun çene durmuyo çıktım geldim eve şükür dedim içimden annesi babası tabi kiii evlerine gidick ama mesafe koydu ailesiyle kötü olmasın ama çok iyide olmasın geçen sene iyiydik de ne oldu sonumda köti gelin oldukkk paramız yoktur para istedik biraz param yok diyen adam, acil bi işi çıktı 10.000₺ nakit koydu ortaya çok zorumuza gitti çokkk kocam çalışcak maaşının arta kalanı kayınpedere verckmişiz bak bakkk adam emekli zaten çok paracı aşırıııı bide ben kimseye güvenmem kendşmenden başka der vs vs kaynanamın arkadaşı geldi babam heldi oturdu kadınla muahbbet ediyo ama nasıl kızıyorum kadın kadına oturuyoz bizzz , konuşma fırsatı da vermiyo bize hep kendi hep kendi ne anlayayım bundan şimdi bizi yollamaz ama kendi oturur konusur kendi gibi sanıyo herkrse heeee bakk şey demişti ben zayıf gelin istemiyorum çelimsiz faln dedi az kilo al dedi, şok oldum ya ben oğlunla evlendim senle değil sen ne karışıyorsun dimi ama , sen benm vücüdüma mı bakıyosun hayırdır , içim içimi yedi Çok dua ettim Allah ım yardım et bana diye sonra bi olaydan kaynaklı mesafe girdi