0 oy
1,125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
tarafından kapalı
8 aylık evliyim ama ilk burnumdan geldi. 

Evime bişi alsam bana almazsın zaten kendine evine alırsın der,annem gelsin hemen kaynanamda bana gelir ana kız dertleşmeyiz bile, anneme kalmaya gittim 4 gün bana etmediği laf kalmadı tavır yaptı bnde duymaz oldum. Altınlarım gözüne çok batıyor bilezik taktım onlara gittim gözü sadece bilezikte bakıyo bakıyo ağzını çevirerek oturuyo sonra altınları istedi borcu varmıs vermedim laf soktu neyse geçiyorum buraları gezmeye gidiyorum eşimle buda bi yerden çıkıyo bi yere gittik o aktabasına gitti bnde amcama inan 2 saat içinde 40 defa aramıstır eşim delirdi en sonn. Demiyoruz bi yere giderken araba onların lazım olunca biz kullanıyoruz hemen soruyor nereye gittiniz falan eşim işim vardı aldım der mesela beni arar işde laf almaya çalışır mesela dün akşam aradı komşudaydım çabuk gell ben duşa gircem eve misafir gelcek gel yemek yap çabuk ama bende gıcıklık yapark geç gittim peşime misaifr geldi yaa Allah aşkına misaifr her geldiğinde duşa neden giriyosun kiii bunu bana çok yaptı misqifr var duşa giriyom ben gel eve yemek yap neyse gittim baktım çay yanına bişiler almışlar hazırladım falan ama işime çok karısır. Bugun iyiyse yarın köti arkamdan görümceme akrabalara konuşur hemen giyimimi beğenmezmiş falan elbise aldım yazın gördü hemen yüzü düştü bnle konuşmadı herkese ariip çok bol giyiniyo çirkin giyiniyo falan demiş halbuki herkes çok beğendi neyse bende duydum bunu eşime dedim amaaann heee de geçç ben tanıyorum annemi konuşcak boş yapcak canı rahqt edicek hee de geç keyfine bak diyo neyse bi gün dedim kaynanama sen beğenmedikçe benm daha çok giyesim geliyor dedim millet için değil kendim için giyiyorum ben zevkler farklı dedim ses çıkmadı bi gin bana geldi aman Allah ımm giydiklerini beni yer silemem ayyyyy iğrençti dedim buneeeeeee çaktırmadım o an bi yere gidilcek bana der ben ne giyim gel seç eşarbı bağla falan kendi bana seçtirr yaptırır ama kendi giyimimi beğenmez. Kayınpeder kaynanamdan daha fena herşeye karışır inanmicaksın taaa evime kadar geldi bana çay demlemesini öğretti gitti çok zoruma gitti çok dem koyuyomusum vs vs gelinlerine çok küfür eder eltimin cocuğuna kızdı senin anaı ben ……. Dedi şok oldum o nasıl laf baba dedim ee kızım beni sinir etmseymiş diyoo ağzı bozuk evlerinde bereket yok ben onlara gitmeyince hemen triplerde bana dedi ki kaynanam senin çevre kurmanı istemiyorum komşuluk yapmicaksın kimsenin ebine gitmiceksin vs ama benm ev her zaman doludur gelen giden karabalar olsun komşularım olsun beni çok severler gelirler bana biri gelince kayananama demince hemen kızıveriyo geçen sinir etti beni misaifirm geldi demedim eşimde demedi sonradan dedi triplere girdi mesafe koydum onlara karşı çok kalbimi kırdılar herşeyden soğudum anlatmak istediğim çok şey var ama anlatamıyorum sıkmak istemiyorum hep dua ediyorum Allah ım bana uzak şehirden ev nasip et bunlardan uzak oksun yeter diye yoksa deliricem herkese çocu yok bunların diyo yüzim düşüyo bigün patladım ağzının payını verdim bi toplulukta gülerek dedim çıtı çıkmadı sonra dedim neden toplulukta diyosun belki benm cocum olmuyo dedim ne demek olmuyooo diyooo belkiii dedim anne dedim sana demedim belki dedim daha çıt yokkk ama kalbim çok kırgın soğudum sevemiyorum daha
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

4 Cevaplar

0 oy
(1,017 puan) tarafından
Offf canim klassik kaynanalar iste ben kaynanamla ayni evde yasiyorum evde bir esyanin dahi yerini deyismeme izin vermiyor evim hicmi hic benim zevkimle deyil napicam bilmiyorum ayni binada alt ust oturmaya da raziyim amaaa hic umudum yok
(19 puan) tarafından
Allah en kısa sürede ayrılmayı nasip etsin ev olarak. Zor ya ben evlendim 4 ay kananamdaydım o sürede boşanmayı düşündüm çokkk zorrrr namaz kılıyorum kıldıktan onda azcık telle oynadım kayınpeder gelliinn senin namaz ne kdr uzun sürdü… neyse ok telefonda eşimle mesajlaşıyorum işdeydi kayınpeder telefonu kullanmayacaksın kullannşar internetten koca bulduu baba töbe ne diyosun dedim… neyse görümcemin kızını bana bırak 3 gün başka yere gittiler yaa yeni evliym yaaaaaa delirdimmm bide onlar erken kalkıyoo oluyo gelin yatıyooo …neyse kendi evimde durmaya başladım arıyı hergün gellll geellll gitmeyince küsüyolar ay kırılmasın ay üzülmesin diyodum ama bnm huzurum yok sonra baktım köti ben oldummm öyle mi öyleee haftada 1-2 gidiyorum 2 saat durup geliyorum zaten daha dur da demiyorlar mesafe koydum dün ordaydım 2 saat bana 2 hafta gibi geldi sinirden delirmeden geldim eve size herşey müstehak dedim içimden Allah afiyet ve huzur versin
(1,017 puan) tarafından
Senin 4 ay icinde neler cektiyini o kadar iyi anliyorum ki ben 4 yildir cekiyom bu sikintilari arada oturur kendimde suc ararim acaba benmi kotuyum diye ama Rabbim goruyo ya 4 yilda bir kere bile olsa cevaplarini vermedim kalplerini kiramamaya ozen gosterdim ama simdi diyom ki dinsizin hakkinda imansiz gelmeli sutukca insani daha da hafife aloyorlar.susmaya kalpkiran insanlari bas taci ediyorlar.Rabbim sabir versin sana bana hakli olan tum gelinlere insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama kaçıncı post bu ne canım
(19 puan) tarafından
Farkında olmadan oldu k.b
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Vlla k.bkma ama ***** olmayın arkadas ya ezdirmeyn kendinizi yani mesafeni koy gidip gelme yani senden eşinden geciyo eşinde ağzını açsın desin biseyler anasına sende mesafe koy.
(19 puan) tarafından
Şu konuyu açtıktan 1 gün sonra eşim annesiyle konuştu mesafesini koydu bnde zaten 6 aydır mesafeliyim dün 2 dk uğradım onlara durmadım kayınpeder saolsun çene durmuyo çıktım geldim eve şükür dedim içimden annesi babası tabi kiii evlerine gidick ama mesafe koydu ailesiyle kötü olmasın ama çok iyide olmasın geçen sene iyiydik de ne oldu sonumda köti gelin oldukkk paramız yoktur para istedik biraz param yok diyen adam, acil bi işi çıktı 10.000₺ nakit koydu ortaya çok zorumuza gitti çokkk kocam çalışcak maaşının arta kalanı kayınpedere verckmişiz bak bakkk adam emekli zaten çok paracı aşırıııı bide ben kimseye güvenmem kendşmenden başka der vs vs kaynanamın arkadaşı geldi babam heldi oturdu kadınla muahbbet ediyo ama nasıl kızıyorum kadın kadına oturuyoz bizzz , konuşma fırsatı da vermiyo bize hep kendi hep kendi ne anlayayım bundan şimdi bizi yollamaz ama kendi oturur konusur kendi gibi sanıyo herkrse heeee bakk şey demişti ben zayıf gelin istemiyorum çelimsiz faln dedi az kilo al dedi, şok oldum ya ben oğlunla evlendim senle değil sen ne karışıyorsun dimi ama , sen benm vücüdüma mı bakıyosun hayırdır , içim içimi yedi Çok dua ettim Allah ım yardım et bana diye sonra bi olaydan kaynaklı mesafe girdi
(1,121 puan) tarafından
Canm uzak durun aman ha kayınpederine ney senin kilondan o ne terbiyesizlik ya sakın ama sakın gtme allah korusun ya insan kimseye guvenmyo bu devirde eşinde mesafe koyduysa çok iyi boşver gerisini
(19 puan) tarafından
Aklımdan neler neler geçti ağla ağlaaa harab oldum ne demek istedi falan diye aklıma tüelü türlü şeyler geldi en son anneme açtım konuyu da( kendi annem) kızz deli mi o adam ona neymiş sapık dediii sakınn onla aynı yerde kalma dedi neyseee bak şimdi olaya; kaynanam bi yere gidick 3-4 gün kalacak bende kayınpederle kalcakmısım yemek vercekmişim dedim o zaman oğlun burda kalıcak burdan işe gidicem gülmeye başkadı kaynanam niyeee nolduuuu dedi yaa canım çok sıkılır burda benim dedim sonrada aklıma geldi ben yokkwn bu adam be yapıyordu yaaaaa bideee kayınpederle aynıı evde 3-4 gece töbeeee deeeee bidee kapılarında kilit yokk hani kapıyı kitlesem dedim wc bile kapı düzgün değil banyonun kapısı bile kapanmıyo cürük çarıl yumruk atsan kapı düşer zaten öyle biii aileee çok korkular geçirdim yaşadım :( şuan mesafe var ama kaynanam arsız yüzsün işdeee
(1,121 puan) tarafından
Daha neler sakın sakın kalma cnm neler görüyoruz ya aman Allah korusun hem geline neymiş kayinbabayla kalmak tövbe yarabbi tovbee çok ac kalmasini istmyorsa kocasinin gitmesin bi yere birakmsn kocasını tek aman cnm uzak dur sen evde yanlzkende açma kapıyı.
(19 puan) tarafından
Dengesiz bi kadınnnn bide kocası onla konuşmuş vs hiç tınlamazz
0 oy
(589 puan) tarafından
Allah sabır versin çok zor kaynana durumu benimki şehir dışında burda olsa karismazdi diye düşünüyorum. Sen duruşundan vazgeçme eşine sakin ailesini kötüleme kendi görsün nolursa olsun anasını babasını atamaz. Sen geri cek kendini ama kendinize sakin ezdirme. Kendileri hiç gelin olmadı ya anlayış yok bazılarında
(19 puan) tarafından
Kendi gelinliklerinş anlattı kaynanasına çatır çatır başrıyomuş kaynanam öle diyoo şok oldum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 415 göst.
13 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 215 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adanur (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 251 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Biskivili14 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.