Kiziniz kacarsa tepkiniz ne olur? Geri getirirmisiniz herseye ragmen yoksa kendi haline birakip redmi edersiniz evlatliktan?
Oglunuz kiz kacirirs tepkiniz ne olur? Kizi kabul edermisiniz yoksa ailesine gerimi götürürsünüz? Oglunuza tavriniz ne olur?
Meraktan soruyorum. Bizim taraflarda kacma fln cok oluyo, öyle bi haber aldigimizda acaba biz böyle bi durumda olsaydik ne yapardik diye konusuyoruz bazen esimle. Sizin görüslerinizide merak ettim
Öncelikle Allah'ım korusun kimseye yaşatmasın ama sorduğunuz soruya cevaben başıma böyle bir şey gelse.
Hahah bu benlik soru bende kocaya kaçtım ailem vermedi İstanbul dan ağrıya kaçtım uçaktan iner inermez beni aldılar polisler yaşım tutmadı için babamla barışmak için neler yapıyordum en sonunda baba yüreği dayanamadı beni evlendirdi şimdi 3 aylık oğlum var babam her gün sabah akşam arıyor bebeği soruyor çok özledim onu diyor beni hiç sormuyor bile ama gerçekten hiç gerek yok böyle şeylere bunu anladım benim evladım yapsa çok kötü olurdum insan anne baba olduktan sonra annesine babasına ne çektirdiğini anlıyor bence siz siz olun kaçmayın
Ben iyi ki yaptım eşimi çok seviyorum Allah ondan razı olsun binlerce kez
Allah ım korusun kız daha 8 gün var 5 aylık olmasına ben bunu kimselere veremeeeemmmmm
Bende kocaya kaçtım allah bin kere razi olsun ailemden dimdik arkamda durdular. Eşimle 4 sene sevgiliydik biz zaten ilkokuldan orta okula kadar arkadaştık annem tanırdı kendisini lise de çıkmaya başladık . Sevgili olduğumuzu herkes biliyodu babam hariç. Babam o zamanlar cok sert bi adamdi simdi pamuk oldu orası ayrı kolay kolay çıkıp eşimle gorusemezdim . Bı gün buluşalım dedik ben çıkamadım evden gecesine kaçtık. Niye diye sorarsanız babamın karşısına geçip soylemeye totom yemiyodu kolay kolay gorusemiyoduk ki benden önce abim var annem once o bi evlensin diyodu.nBide yaşadığımız yerde adetler ağır saçma sapan ben de eşimde sevmeyiz öyle şeyleri dedik en iyisi kaçalım. Ha çocuk aklı 18 yaşındaydım o zaman 3 sene oldu evleneli şimdi aklım gücüm olsa kaçmazdım adam gibi çıkardım o evden. Şimdi iki yaşına yakin oğlum var biz merkeze taşındık babam ben torunumu görmeden yapamam dedi arkamizdan geldi karşı apartmanimiza taşındı baba diyorum senin evrim geçirmen için sana bı Çınar lazimmisti . Kız kardeşime bana yaptığı baskının hiçbirini yapmıyo bu da kaçar diye
1,507,699 soru
24,609,434 cevap
364,006 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın