0 oy
1,366 göst.
Diğer kategorisinde (3,800 puan) tarafından
Yoksa bu olayı duyduktan sonra içim içimi yerdi kesin benim.  Konu ne derseniz.  Konu şu.  Tabi bu kişilik meselesi bütün  öğretmenler için demiyorum.  Bizim bi tanıdık öğretmen vardi evli çocuklu adam görev yaptığı okul da bi başka bayan öğretmenle arkadaş ortamı filan felan derken eşi de tanışıyor bu bayan öğretmenle arkadaş oluyo tabi kocasının meslek arkadaşı diye.  Gelelim sonuca.  Sonuç bu adam karısını bununla aldat boşa çocuğu da al elinden . Tabi mesleği varya elinde kadının da imkanı yok ya ev hanımı bakmaya.  Duyunca bi tuhaf oldum . Bian kendimi o kadının yerine koydum.  Mesleki değil kişilik meselesi tabi bu. Ama genede bunu duyunca iyiki öğretmenle evli değilim dedim içimden. 
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık.

40 Cevaplar

0 oy
(29,489 puan) tarafından

Meslek farketmiyor insan dışı olanlar yapar genelde

-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Başlık yanlış olmus her kes aynı mi ki genelleme yapmissin 
0 oy
(4,901 puan) tarafından
Ee ogretmenlere nıye topu attınkı bı onlarmı aldatıyor? Bende ogretmen esıyım burdakı amacın ne ilk defa mı aldatan duydun? 
0 oy
tarafından
Bence herkes durumuna göre biriyle evlenmeli yani meslegi olmayan birisi meslegi olan biriyle evlenince biraz eziliyor
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Yapan zaten yapyorki cnm meslekle alakası yok her türlü meslekte olanda yapyor kansız olan vicdan merhamet yoksunu olan kişiler yapyor yani ogretmenle evlenmemesm diyince gülsemmi aglasammi bilemedim vlla yanls yazmssn esin ne iş yapyor blmyorm ama yapan rahatlikla yapiyor
0 oy
tarafından
Canım öğretmen ne alaka fabrikada çalışır ordaki kadınla olur memur olur yine iş yerindeki hatta ordakiylede olmayabilir dışardan herhangi biriyle de aldatablir boşanablir 
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Meslek grubuyla kiyaslaman ne derece doğru 

Bu bir karakter meselesi ben öğretmenim eşim öğretmen okulundaki hocalarn cogu kadın ama ben esime sonsuz güvenirim 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Konu ve iyiki öğretmenle evli değilim düşüncesi arasında bir bağlantı kuramadım, bunu yapan kişi mimar olsa iyiki mimarla evli değilim mi dicektin mesela. Çok tuhaf bir düşünce yapısı geldi bana :) 
0 oy
(849 puan) tarafından
Yani kanında varsa işi ne olursa olsun yinede yapar.       illa ki var eşlerimizin kadın iş arkadaşları. Allah şeytana uydurmasın ne diyelim çok zor 
0 oy
tarafından
Birincisi sadece öğretmenler aldatmıyor. Mesleği ellinde var demişsiniz onunda alakası yok . 
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Fabrikalarda ne bklar dönüyor fikrin yok umarım

Iyi ki öğretmenim iyi ki bi ogretmenle evliyim 
0 oy
(135,792 puan) tarafından
ogretmenlikle alakqyi anlayamadim
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ne alaka yahu? Doktor,mühendis,aşçı yapamaz mı yani?
0 oy
tarafından
Aldatanlarin mesleği  KARAKTERSIZ  malesef  öğretmenle alakası  yok... 
0 oy
tarafından
Öğretmenlikte ne alakası var. İyiki bı karaktersizle evlenmemişim desene sen şuna
0 oy
tarafından
Karaktersizliğin mesleği olmaz düşüncen çok yanlış öğretmen mühendis doktor hatta din adamları bile var eşini aldatan bunu mesleğe bağlamak çok sacma
0 oy
(906 puan) tarafından
Ne kadar sacma bir yorum bu ! Ne yani baska mesleklerdede kadinlar var ? Isciaide memuruda hepai ayni ortamda calisiyor ! Fabrikada,ofiste her yerde ! Belliki esinizin calistigi ortamda bayan yok ? Yani olsaydi yaparmiydi ? Eslerimiz ortamda bayan olmadigi icin mi bizi aldatmiyor yoksa acam olduklari icin mi! Iyi valla 
(906 puan) tarafından
Yani esas konu esiniz bayanlarla ayni ortamda calistigi halde oncelikle kendimize olan oz guveniniz sonrada esinize olan guveniniz tam ise sorun olmaz, kendinize ve esinize guveniniz yoksa maden iscisi olsa akliniza beni aldatiyormu diye dusunur telefonunu kurcalar, internet aramalarina bakarsiniz.Allah kimseyi kansiza denk getitmesin
(906 puan) tarafından
Benim esim ogretmen olsaydi, soyle bir haber okusaydimda aklima esimde yaparmi diye gecmezdi, he bir sekilde geverdi kendime olan guvenim bitmissse ve esim benimle ilhilenmiyorsa dusunurdum, sende hangisi ?
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Öğretmenle ne ilgisi var canim adamlık la insanlık lA ilgili birsey 
0 oy
(426 puan) tarafından
Adam olmak edepli olamk meslekle alakali degilki canm insan icnde olmali 
0 oy
(679 puan) tarafından
Nekadar saçma bir başlık ve konu ileride ne olacağı belli olmaz bi olaydan bunu mu çıkardınız ıyiki bir öğretmenle evlenmmemisim  mı:) aýy allah'ım nekadar sacmalamissiniz 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 919 göst.
+1 oy
16 cevap 812 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 886 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
27 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu