+1 oy
1,324 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
AİLESİNDE SORUN YASAYANLAR MUTLAKA OKUSUN 

Merak ediyorum 4 4 Luk bir hayat varmı 

İnternette gördüğümüz resimler doğrumu yoksa anlık resimden mi ibaret 

Diyordum ki ben herkes ne kadar mutlu evinde hiç sorun yok kimse karışmıyor kimse laf etmiyor  böyle zannederdim hep 

Halbuki geçen gün eltimin evine gidene kadar ve onu bir hoca evine davet edene kadar davet üzerine benide götürdü ve aklımı resmen başıma getirdi diyebilirim 

Biraz sorunlarım vardı eşimle anlattım baya hayattan yoruldum ve bunalmıştım bana dediği şey kızım sen resimlere bakma Allah bilirki o evlerde neler oluyor hepsi reklam kızım dedi bana 55 60 yaşında kendisi sen haklısın ama sabır etmeden birşey olmuyor sevindirme senin yuvanla oynayanları elbet onlar cezasını bulur dedi ve eşinde hatasını anlar dedi bak dedi benim kaynanam görümcem evimde huzur bırakmadı ben dedim hep onları kendi derdiyle meşgul et dedim dedi rabbim dedi kursnimi okudum namazımı kıldım duamı ettim dedi ama devran döndü kızım benim yuvanla uğraşanlar şuan kendi derdiyle meşgul groumcem yatalak oldu kaynanam onunla uğraşmak tan dedi benimle ilgilenmiyor lafı bile gelmiyor dedi sabret kızım dedi 

Kızım dedi eşinin kötü ozellerikleriyle iyi özelliklerini tart dedi eşin evine ekmeğine getiriyorsa evindeyse kumarı yoksa içkisi yoksa eroin kullanmiyorsa karı kız hayatı yoksa  kızı m dedi sen çok şanslısın dedi nice insanlar var dedi karısına ben çalıştım bu zamana kadar yeter nasıl para getiriyorsa getir dedi istersen orspluk yap yine getir diyolar dedi sen duanı et kimden laf gelirse kulaklarını kapat he de geç keyfine bak kimsenin evi ne annenin ne kardeşinin evi kendi evinde yediğin kuru ekmek kadar rahat olmaz dedi 

Kızım bir tanıdığım var yine bana böyle geldi dedi kocam içiyor sabahtan akşama kadar sızıyor hiç benimle ilgisi yok dedi kocasından boşandı ve tekrar evlendi ikinci eşide içiyor bu sefer adam tuvaletini dedi salonun ortasına yapıyor dedi kadında kadar güzel bakmaya kiyamassin dedi abisi demiş ben seni evime alırım ama seni demiş rahat bırakmazlar sen yine evlenir gidersin durmassin demiş bu güzelliğine bacım demiş bak demiş insanın kaderi değişmez demiş bu sefer ayrılsam daha kötüsü gelir demiş dua et bacım demiş insAllah düzelir Allah büyük demis o sabredenlerle rabbim okadar güzel mukafatlar vermiski Allah bilir  

Çevremde birçok örnek var herşey imtihan rabbim herkesin imtihanını kolay eylesin bir söz var ya eğer sen bir acı yaşıyorsan Allah'a yaklaştırıyor da seni imtihan uzaklastiriyorsa cezadır gerçek ten öyle rabbim kim sıkıntı yasiyorsa sabrını versin inşaallah bu yazdıklarımda biraz morel olur okuyanlara..bana iyi geldi yazmak istedim

26 Cevaplar

0 oy
(3,815 puan) tarafından
Bundan bir iki ay önce iki aylık gelin intihar etmişti instagramda da baya paylaşım yapıyordu kocasıyla çok mutlu görünüyordu ama sonra da intiharın sebebi kocası çıktı resimlerde gördüğümüz o hayatlar çokta mükemmel değil 
-Reklam-
0 oy
tarafından
O kadar çok dedi ve demiş kelimelerini tekrar etmişsin ki gözlerim yoruldu beynim yoruldu aynı kelimeyi tekrarlamaktan yazıya odaklanamadim :) dört dörtlük hayatı yok kimsenin ne sosyal medyada ne de burada hayatını bal pamuk gösterenlere inanmıyorum kendi halimize sukredip yola devam etmek gerek
0 oy
(3,855 puan) tarafından
Çoğu fotoğraf ve gösterişten ibaret onlara aldanıp huzursuz olma. Kimse 4 4 lük yaşamıyor varsa da nadir
0 oy
tarafından
Kimse kötü yüzünü göstermez aynı resimlerdeki gibi kimsede kötü hiçbirşey ini paylaşmaz herkes çok mükemmel.... 
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Hepsini okudum canim cok guzel yazmış ama çok şükur allah bana hayirli huzurlu bi yuva nasip eti çok şukur esim namazinda niyazinda helalden parasinı kazanir kiziylada benimlede çok ilgilenir çok olmasada ila arada bi tartısmamız olur olmaz dersem yalan olu ila arada bi oluyor ama cok surmez hemen yarim saat sonra bir birimizden özur diler tatliya baglariz bazen ay sonu nu zor den getiririz bunada şükrederiz bizi hic kimseye muhtac etmez elinden geldiğincede her ihtiyacimizi alir allah ondam razi olsun
0 oy
(571 puan) tarafından
Dogru insan sabretmeli herseye allah zaten veriyir odulunu ben  4+4 luk bir ilişki gormedim ama 4 +4 bir insan tanıdım oda hz muhammed s a v  bu guzel insnan dan baska 4 4 insna yok olamaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 378 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 264 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (11,989 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
6 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 208 göst.