+1 oy
230 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (554 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 36 haftalık hamileyim uygulamaya göre 18 Mart tahmini doğum tarihi yazıyor uygulamaya göre doğuran oldu mu doğru mu yani sezeryan olacak büyük ihtimalle

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 38+4 te dogum yaptım canim sende sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(554 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim inşallah Allah bebeğini sana bağışlasın
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun cümlemizin inşallah
-Reklam-
0 oy
(122,513 puan) tarafından
bende 36 haftaligim
aynen alttan bakiyo dr ama benim durum riskli zaten problemli gebelik oldu icin bakiyo her gittimde nirmalde acilmaya 38 haftada bakiyo dr lar
(554 puan) tarafından
Ne gibi problemler var acaba sizin gebeliginizde bende sıkıntı varde gebe kalmadan önce polikistik over oldugumu daha sonrada rahim filmi çekildi rahimde perde ve şekil bozukluğu çıktı histereskopi olacaktım olamadım rahim filminin üzerine hemen gebe kaldım. Hamileliğim riskli erken doğum ve düşük tehlikem olduğunu söyledi progestan kullanıyorum iğne kullanıyorum
24 25 hafta arasi gebelik zehirlenmesi cikti buda vicudun bebegi istememesi ve vicuddan atma cabasi ustune bide kordon dolanmasi cikti
(554 puan) tarafından
Ayy canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin ins
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Uygulama 40 haftaya göre hesaplıyor öncesi de olabilir sonrası da. Ben 40+4 te doğurdum. Sezeryan olacaksa daha erken alıyorlar zaten. 
(554 puan) tarafından
Normal istiyoruz ama dönmemiş daha bebek pazartesi kontrole gidecem
(2,751 puan) tarafından
Benim de dönmemişti son haftalarda döndü. Hayırlısı olsun canım.
(554 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
3 kere doğurdum 3üne 38+3te doğurdum :) 
(554 puan) tarafından
Maşallah ya doğum olsun istiyorum bı de olmasın istiyorum sanki bebeğinden ayrilacakmisim hissi kapladı içimi çok saçma ama bilmiyorum:(
0 oy
tarafından
36 haftadayken sezeryanla doğurdum 
(554 puan) tarafından
Ayy daha ben çekim yapmadım yapamadım umarım yapabilirim:D
tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ama bekleme derim her an ne olacağı belli olmuyo hep derim kontrole diye gittim doğurdum geldim diye
(554 puan) tarafından
Eşim yoktu kıyafetim kargoda daha gelmedi haftaya pazar çekim olacak bu gidişle dogurmaktan korkuyorum :)
tarafından
Dikkat et kendine ani hareketler yapma yorulma son haftaların uyu bol bol valla sonra çok ararsın
(554 puan) tarafından
Erken doğum riskim vardı 28.haftada benim rahimde perde ve şekil bozukluğu var her an herşey olabilir diyor doktorum inan ki yatıyorum doymuyorum bile uykuya
tarafından
Geçmiş olsun canım inşallah kazasız belasız kavuşursun yavruna
(554 puan) tarafından
Amin çok sağol bütün hamilelere ve isteyen herkese Allah nasip etsin emzirme olayını çok takıyorum kafaya ben kendimi bildim bileli göğüslerim hep küçük 75 bile çok büyük geliyor sütyen ucu desen yok nasıl emzirecem sütüm gelecek mi onu çok düşünüyorum bide sizin tecrübeniz var sanırım
tarafından
Tecrübe mi bazen kendimi Sütaş tankeri gibi hissediyorum
(554 puan) tarafından
Benim ilk gebelik açıkçası hiç bi bilgim yok ve kaynanam görümcem laf ediyor göğsün küçücük nasıl emzirecen senin sütun olmaz bu ne böyle diyorlar dalga geçiyorlar benimle üzülüyorum
tarafından
Doğurduktan sonra sana ay göğsün küçük sütun olmaz ay ucun yok tutamaz derler takma onları . Eger tutamazsa silikon uç alırsın . Sütün az olursa dunya kadar çay corba yemek var süt artıran yeterki gelsin az da olsa eme eme çoğalır o benim oglum ilk 1 hafta tek meme emdi diğer göğsümde süt çok azdı pes etmedim cay ic çorba iç pompayla sağ et derken simdi onda çok digerinde az
(554 puan) tarafından
Şimdiden diyorlar inan çok üzülüyorum sanki elimde olan bişey benim hormon ile ilgili sıkıntılarım var göğsum küçük elimde değil ucu da yok
tarafından
Sen yeter ki çevrene kulak tıka elimizde telefonlar var herşeye ulaşıp ogrenebiliyoruz tamam bazı eski kocakarı yöntemleri işe yarıyo ama onlarda dolaylı yoldan bilime çıkıyo ters giden bişey oldu araştır öğren olmadi ebe ye sor hemşireye sor yeter ki olmuyo diye pes etme pozitif düşün pozitif olsun
(554 puan) tarafından
Bende isterim bebeğimi emzirmek bende isterim yani o duyguyu yaşamak dalga geçiyorlar bu yeni değil nisanliyken başladılar zayıf biriydim göğüslerim küçüktü hamile kaldım kilo aldım ama göğüslerim yine aynı yani yapacak bişey yok
tarafından
Öyle demeleri onların ayıbı aklı başında her insan lohusa ya böyle soylememesi gerektiğini bilir . Mama parasını vercekseniz hic ugrastirmayin madem beni de
(554 puan) tarafından
Eşimin ailesi herşeyle dalga geçmeyi seven tipler malesef:(
tarafından
Bak ben evlendiğimde 45 kilo bile vardım yoktum boyumda 1.50 yaşımda 18 di . Yavrumu kucağıma aldığımda 19 yaşındaydım markaya göre 75 80 arası sutyen kullanırdım ne uç vardi ne bişey doğdu bi memeyi tuttu diğerini tutamadı 1 hafta uğraştım tutsun diye olmadı süt azalmasın diye sagdım sürekli en son hastanelerde emzirme polikliniği diye bişey olduğunu öğrendim sana nasıl doğru emzirmen gerektiğini söylüyorlar gittim kadin tek seferde kavradi soktu çocuğun ağzına bana da öğretti o oldu
tarafından
Şimdi oğlum 21 aylık hala emiyo allaha şükür süt de var hemşireler şaşırıyo nasi hala bu kadar sütun var diye
(554 puan) tarafından
Ne güzel maşallah canım inşallah bizimde öyle olur ne diyeyim pozitif düşüneyim stres yapmak istemiyorum ama çok şeyi strese sokuyorlar beni kafaya takmamaya çalışıyorum:(
tarafından
Allah yardımcın olsun gerçekten öyle insanlarla uğraşması çok zor . Benim şansım vardı hiç kötü konuşan olmadı olanları da benden önce susturdular
(554 puan) tarafından
Ben ne cevap verebilen nede kendimi savuna bilen biriyim kendimi çok ezdirmisim malesef :(
tarafından
Ne diyim hakkında hayırlısı olsun inşallah sorun yaşamazsın
(554 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
37 haftalik oldum ben sancım var açılma yok doktor geldi geliyor dedi dun
(554 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun ❤️
tarafından
Sağol canm❤
0 oy
tarafından
Uygulamaya göre 6eylüldü  gününde sancılarım başladı devlete gittik gece sancım bile yok dediler sabah özele gittik senin doğumun başlamış dedi rahim küçük dedi normal imkansız sezeryan oldum 
(554 puan) tarafından
Benimde perde ve şekil bozukluğu var duzletecem dedi onu ben çekim yapacam daha yapamadım malesef elbisem kargoda eşimde yoktu bakalım inşallah yapabilirim :)
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Ilk oğlum da 17 kasım tahmini doğumdu 31 ekimde doğdu tam 38 haftalikti ikinci de hatırlamıyorum ama uygulama gününü doldurdu ben hala doğuramadım 41 haftalikti doğdu zaten sancı gelmeseydi ertesi gün yatisim vardı suni sancı vereceklerdi
(554 puan) tarafından
Anladim canım
0 oy
(765 puan) tarafından
Güvenme tarihlere bebiş ne zaman isterse o zaman gelir sezeryansa tam 39a randevu veriyor genelde dr
(554 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(3,600 puan) tarafından
Benimde 36 haftalık canım ilk gebelik senin niye sezeryanla olucak ki 
(554 puan) tarafından
Dönmemiş dedi doktorum bide rahim şekli duzeltilecek ve perde var o alınacak sen normal doguramazsin dedi doktorum bende bilmiyorum pazartesi kontörlüm var normal istiyorum bende
(3,600 puan) tarafından
Hee banada 38 de çatı muayenesi yapicam dedi o zamn daha net olur n olucagi
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Canim benimki tam uygulamaya gore oldu uygulamada 31 mart diyordu bende tam 31 marta dogurdum insallah hayırla sağlikla dogurursun canim kazasız belasız 
(554 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
12 Ekim 2024 Aile kategorisinde Katibe Anne (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
16 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde BekleyenAnnesi (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 137 göst.

404,245 soru

12,110,538 cevap

36,438 kullanıcı

...