0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (1,019 puan) tarafından
Ya kızlar sinirlerim hopluyor artık kendime normalde uykuyu çok seven biriyim ama gece yatamam sabah kalkamam şuan bile uykusuzluktan ölüyorum halbuki ama dönüyorum dolanıyorum uyuyamıyorum çok düşünceler gelir aklıma geceleri kafamı dağıtamiyorm bı türlü varmı benim gibi olan uyumak için yaptığınız bişey falan varmı

7 Cevaplar

0 oy
(3,078 puan) tarafından
Şu an ben uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum kafamı koydum döndüm baktım olmuyor buraya girdim uzun zaman sonra :)) 
(1,019 puan) tarafından
Aynen öyle bı giriyorum bı çıkıyorum gözüm yorulur belki diye ama yok anam
(3,078 puan) tarafından
Yok daha çok kaçıyor :))
(1,019 puan) tarafından
Değil mi ya sankide :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Akşama kadar ağzım yırtılır esnemekten gece şu yatağa girince uyku muyku kalmıyo anlamıyorum . Allahtan oğlum geç uyanirda sabahları pek sorun olmuyo 
(1,019 puan) tarafından
Bide işin garibi koltukta uzansam daha kolay uykuya dalarım ama bende şu yatağa girince uykum gidiyo yataktami sorun var kız :)
tarafından
Ses soluk kesilince heralde kendi kafamızı dinlemek istiyoruz . En azından benim öyle oluyo gibi
(1,019 puan) tarafından
Ben kendi kafamı dinlerken çok sinirleniyorum bana yapılanlari hatırlıyorum tam uykum kaçıyor
0 oy
(619 puan) tarafından
Atamadigin seyler yüzünden canim malesef. Ben uykum gelmeden asla yatmam bende öyleyim. Video izle filme basla yabanci vs. Dizi de olus. Uyku iyice bastirsin sonra yat
(1,019 puan) tarafından
İşte burda oyalanmaya çalışıyorum olmadı birazdan kendimi sallayarak uyutucam en sonunda :)
(619 puan) tarafından
Yaa dertleniyor sinirleniyorum ben burda. Iki yabanci dizim var kafam dağılıyor. Dene istersen  bebegimi sallarken alt yazili olunca onu da rahatsiz etmiyorum.
0 oy
tarafından
Aynı dertten muzdaribiz
(1,019 puan) tarafından
Uyumak bile bünyemize dert oluyor artık biz kadınların bitmez çilesi anacm :)
tarafından
Ben bir ara uyuyamıyorum diye acile gidip sakinleştirici vurulmuştum:)
(1,019 puan) tarafından
Aa hadi canım :)) kız Allah yardımcımız olsun vallahi
0 oy
tarafından
O kadar yorgunum ki bedenim koşturmacadan ruhum sıkışıp.kalmaktan cocuk hala ayağımda uyusa kafayı vurup aninda dalarim
(1,019 puan) tarafından
Aslında bı yerde okumuştum fazla yorulmakta rahat ve kolay uykuya dalmayı zorlaştırıyormus ondanmi böyleyiz acaba
tarafından
Bilmiyorum  ama olabilir çok yoruluyorum yattığım gibi bir kaç video izliyorum  uykum geliyor ve ağır uyuyor Tek çocukların sesine duyarlı uykum ;)
0 oy
(3,049 puan) tarafından

Ağlayan çocuğun yoksa kafanı l

koyup  yatmaya bak.vitaminsüz misin acaba uyku gelmio
(1,019 puan) tarafından
Evet canm ya kansızlık ve vitamnsizlik var gibi gidemedim bı türlü tahlil yaptırmaya da
0 oy
(183 puan) tarafından
Kızım kızım olmasa cakicam simdi
tarafından
Hahaj ben, aynıyız benim olmasa yanmıştı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (351 puan) tarafından soruldu