0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar lufren yanlis yargılamayın öncelikle...

Benim bı tane yengem var yani samimiydik herşeyi birbirimize derdik hergun konuşurduk ama nedense bı hafta hiç msj atmiyor aramıyor  en son ben aradım artiik bende aramadım... Şimdi aramam gerekiyormu yoksa  ... Çok üzülüyorum ben değer veriyordum da şimdi böyle yapması nedir geçen aradım hayırdır dedim bidaha hayırdır deme neden hayırdır diyorsun dedi  ondan sonra aramadım sizce siz olsaydınız ne yapardınız...

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
aramıyorsa arama bu kadar basit 
tarafından
İşte ne olduda  öyle kendini geri çekti aramızda bireyde olmadı
tarafından
mesaj at canım Bi kere ona göre davran sor ne oldu da böyle yapıyorsun bi hata mı ettim falan diye
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Sen şu tüm sulaleyi hergun arayıp merak edenmiydin canim 
tarafından
Çok canmm tüm sulaleyi merk etmem sadece sevdiğim değer verdiğim biri bana böyle yaparsa çok üzülüyorum
0 oy
(18,726 puan) tarafından
Aramadimm canı cenennemee 

Senin sorularına benzer biri daha vardı ☺️☺️☺️☺️
0 oy
(1,470 puan) tarafından
Kuzum sen o yengeni çok fazla seviyorsun anlatmistin daha önce çok üstüne düşme 
0 oy
tarafından
Bir hatan yoksa niye kafana takıyor sun sende arama boşver çok yüz bulmuştur takma kafana ya az insan çok huzur gerçekten
0 oy
tarafından
Acaba yanlışıkla bir şey mi söyledin kalbi kırıldı yada boş tribe girdi 
0 oy
tarafından
Herkes bitti yengeni mi kafaya takıyorsun canım bana kalsa numaralarını bile silerim yenge nedir ya :) 
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Eğer içine çok dert oluyorsa çok düşünüyorsan bir kere ara ve de ki senin sorunun ne de hani ne bir problem oldu aramızda ne sorun bu ne böyle davranıyorsun da ondan sonra da onun laflarına göre hareket edersin canım 
0 oy
tarafından
Valla beni arayıp sormayanı bende arayıp sormuyorum kafam rahat 
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Bizimde bı gelinimiz var konuşurdum ederdim şuan mesafe koydum aileme doğru davranmıyor çünkü hep onu tuttuk sevdik arkasında durduk ama haketmedigin şekilde ailene davraninca zoruna gidiyor. Bana yazıyor ediyor cevap veriyorum ama ekstra  artık yazmıyorum. Bence sana kıymet verene kıymet ver. Beni aramayani bende aramıyorum artık tek taraflı saçımı süpürge edicek yaşı çoktan geçtim 
0 oy
(489 puan) tarafından
Aranıza kara kedi girmiştir(((:
0 oy
(164,144 puan) tarafından
bacim amma taktin bu yengeye sen yaa 
0 oy
tarafından
Ben direk arayıp hayırdır bir sıkıntımı var diyorum samimi isem derim yoksa kaale bile almam 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 350 göst.
9 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 502 göst.
10 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 404 göst.
10 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,154 göst.