Yani yaşasaydı da ayrımcılık yapsaydı, yaşasaydı da beni dışlasaydı savunmasaydı der misiniz? Ve suan yaşıyor ama keşke ölse diyor musunuz? Zor günde köstek olan güçsüz bir anne düşünün sonrasında hiç bisey yokmuş gibi davranan ve halen tek kelime etseniz de sizi suçlu çıkaracak bir anne 30 yaşına kadar evlen diye gelen görücüleri kızından önce oglunuzu getirin görüşsünler diyen baskici bir anne. Sadece çenesi güçlü olan bir anne kendi annesine bile bakmakta aciz ve sabirsiz olan bir anne Kelimeler boğazıma düğümleniyor.... Şimdi evime gelecek emanet eşyalarını almaya akıl vermeye ama bana düğünümde esraya tak diye verilen altınlarımı başkasına hediye olarak takan bir anne... Bebek mevlidin de gelin istemedi diye kızına bebek bohcasina bebek bezi alamayan anne ama diğer torunlara her pazara veya şehir dışına çıktığında hediye alan anne.... daha ne diyebilirim ki
Ben annemi hiç tanımadım kuzum babam küçükken yasakladı görüşmemizi üvey anne ile büyüdüm ki ne üvey anneydi çok çektim. Büyüdüm annemi bulmaya kalkıştım ama vefat ettiğini öğrendim yıkıldım. Keşke diyorum beni dövseydi, bana sövseydi ama annem deyip sarılacağım birisi olsaydı hayatımda. Anne olmayınca babada üvey oluyor o yüzden ne olursa olsun sen annenden vazgeçme. Lütfen
Keşke yaşasaydı da sarılabikseydim doya doya jeşke yaşasaydı da kardeşlerinin bana dediklerini duysaydı bana yaşattıklarını görseydi keşke yaşasaydı torununu görebilseydi
1,493,536 soru
24,402,006 cevap
350,213 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın