0 oy
202 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (302 puan) tarafından

image

böyle Bi indirim gördüm kızlar işine yarayan olur belki ben netten almadığım için fiyat bilgim yok görünce paylaştım indirim için son 2 saat

N11 uygulamaya özel

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
9 tane 35 liraya aldım dün burada bı arkadaş paylaşmıştı
tarafından
Daha dün sipariş verdim ben
(302 puan) tarafından
Çok iyi almışsın canım ya fiyat bilgim olmadığından oldu bilsem koymadım :) :) :)
(4,876 puan) tarafından
Burda arkadaşlar kokusunun ağır olduğunu birde köpük köpük olduğunu deyince bende iptal ettim siparişi ☺️☺️
tarafından
Ben her zaman kullandığım marka ondan etmedim gelsin bakalım paylaşırım bende
(1,048 puan) tarafından
Bizde de pisik yapti ama ben evde kullanırım misafirlerde kullanirim diye aldim
-Reklam-
0 oy
(935 puan) tarafından
90 yaprak 12 adet 84 lira canm yani indirm yok
(302 puan) tarafından
:) :) :) dediğim gibi fiyat bilgim yok ben daha çok sanal marketlerden indirim kuponları yla alıyorum her şekilde çok ucuz oluyor tüh bilsem koymadım buraya
(2,909 puan) tarafından
Nerden aldınız  canm
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben bayb turkonkini aldım 12×90 li aldım 82 TL 
(302 puan) tarafından
Bende şuan baby turko almışım 90lı olması daha iyi fiyat olarak bişey diyemiycem hiç haberim yok
0 oy
tarafından
Başka marka 12×90 98 aldım yeni doğana uygun daha uygunu varda yeni doğan a uymz diye almdim
(302 puan) tarafından
Ben oğlum yeni doğduğunda naturalive marka ıslak mendil aldım kolilerle Biraz pahalı ama içeriği temiz şimdi büyüdü hangi marka bulsam alıyorum daha çok döküp saçtığını siliyorum zaten :)
tarafından
Tabiki bnde yeni doğana uygun aldim biraz buyunce fark etmez
0 oy
tarafından
Sleepy kullanırım her zaman bez ve ıslak mendilde. Geçen böyle bir indirim vardı tam bu ürün için 2 koli aldım toplamda 48 tane.

Öyle kötü ki hiiiiç hoşuma gitmedi. Sleepy en kötü serisi. Şuan yere yada pislenen her yere bunu kullanıyorum bir an önce bitsin diye. Hiiiç beğenmedim.

Normal sleepy ile alakası yok. Ben lavanta olanı kullanıyordum kalınlık olarak alakası yok
(302 puan) tarafından
Doğrudur canım ben bunu kullanmadım diğer sleepy mendil den kullanmıştım iyiki yazdın haberim oldu
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Link atarmısın
(302 puan) tarafından
Çok özür dilerim göremedim çocuk eşim işler derken bakamadım buraya indirim saati bitti zaten hanımlar daha uygunu var diyorlar İnşaAllah bulup alırsın canım :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 259 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde nehir2020 (918 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 153 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Huzurumm (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 251 göst.
10 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,511 soru

12,117,853 cevap

36,467 kullanıcı

...