0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nedense benimkiler cok sulu oluyor

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1 litre süt 1 su bardağı şeker bunlar kaynat 1 çay bardağı piirici hasla iicne at sonra bir kase de 1 yumurta sarısı 3 yemek kaşığı nişasta 1 paket vanilya 1 çay bardağı suyu aç yavas yavaa ekle sute sonra kivam alınca guveclere koy ver fırına 
tarafından
Vallahi tam yazacaktım busem güzel yapıyor geldi benim balım ❤
tarafından
Sağol hulyam ❤️❤️❤️❤️
tarafından
❤❤❤❤❤❤
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bir fincay piricleri hasliyorum 5 su bardagina..suyu çekilince princler pişince bir litre süt koyuyorum .hemen içine iki kaşık  burday nişastası bir kasıkta un koyuyorun hızlı hızlı bir yandna karistiyorum..kaynamaya yakın bir su bardagina yakın şeker koyuyorum..kaynayınca guveclere koyuyorum..borcamin içine yerleştirip yarısına kadar borcama su koyuyorum .fırında kızarıncaya kadar pisiyorum..herkez hazır aldım saniyo...
0 oy
tarafından

Bazen post başlıklarına 

Veremem  diyesim geliyor niye acaba ❤️⚡✨ 

Üşeniyorum çünkü yazma ya

0 oy
(5,166 puan) tarafından

Ben hep Oktay Usta'nın tarifinin yaparım sadece krema kullanmıyorum ve 5 dolu yemek kaşığı pirinç koyuyorum tam kıvamında oluyor ne çok sulu nede lapa oluyor

image

image

0 oy
tarafından
Nişasta kat benmkilerde öyle oluyordu nişasta karınca sulu olmuyor artık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 185 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mina&19 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 202 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bol gunesli gunler (1,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,076 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
12 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yeni evli1 (1,629 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,018 soru

24,423,920 cevap

351,766 kullanıcı

...