Sen evi yak sonra bidaha yap anca kurtarır
Ben önce halıları vericem sonra mutfaktan basliyicam herseyi çamaşır suyuna koyup dolapları indirip iç dış silicem perdesi store başka perde yok onu banyods yikiyicam o kuruyana kadar cami silerim dolapları yerleştirir buzdolabının da siler çıkarım sonra yatak odasına gidicem gardrobu boşaltıp sıkıp yerlestiricem çocuklarin dolaplarini siler düzenlerim perdesini yıkamaya koyarım o bitene kadar camını dilerim misafir odasını da ayni şekilde perdesini yıkar gümüşlügü temizler camını siler çıkarım oturma odasına gecer orayı da ayni şekilde hallederim en son hol ile tuvalet banyoyu yaparım tabi odaları tek tek yaparken avizelerinide siliyorum holde de portmanto çamaşır makinesi kurutma makinesi var onlari da siliyorum yani evin girişi bi oda kadar uzun ince koridor gibi değil :/ balkonları mı havalar iyice ısınınca yıkarım,Allah nasip ederse martin 5inde halıları yıkamaya vericem onlar gittiği gibi ise basliyicam bütün işlerimi yaparım halılar gelene kadar onlar gelince de iyice yerleri siler halıları sererim
1,492,957 soru
24,393,958 cevap
349,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın