0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Tuvalete gittigini bile paylasanlardan degilim ama mesela dışarı çıktığımızda veya özel günlerde güzel bi anı kalsın diye fotoğraf çekip paylaşırım. Esim evlenince düğün fotograflarimizi paylasti o kadar daha bisey yok :D diyorum evlendikten sonra adam yasa girdi daha bisey paylasmiyo diye dusunecekler :Dkim ne dusunurse dusunsun ben anı yaşamayı seviyorum telefonu elime almak bile aklima gelmiyo diyo çocuğumuz 10 gun sonra 1 yasina girecek arkadaslari israr ederse oyle foto atiyo nazar deger diye kimseye atmiyo. Ben paylasinca bana kiziyo:angel: siz hangisisiniz?

27 Cevaplar

0 oy
(3,505 puan) tarafından
Ani yaşamayı sevenlerdenim bende fotoğraf çekerim ama 1-2 tane ve paylaşmam çok çok nadirdir foto paylaştığım 
tarafından
Ben paylasirim ozel gunleri vs
-Reklam-
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Çok nadir paylaşım yaparım ama sosyal medyada kendi çektiğim fotoğrafları paylaşırım. Mesela bir ağaç, bir hay.van, bir mekan fotoğrafı gibi. 
tarafından
Esim de boyle dusunuyo ama sosyal medyadaki herkesi taniyorm disardan bi insan yok ki kim niye nazar etsin ne biliyim bana biraz evham gibi geliyo bunlar
(8,028 puan) tarafından
Valla benim nazarım çok değer. Ne kadar maşaAllah desem de etkili oluyor yani. Böyle bir durumda ben de başkalarına güvenemem
tarafından
Bazi insanlar oyle ya benim de babamla kaynanamin nazari cok degiyo korkuyorm onlar bisey soyledigi zaman anında bisey oluyo cunku cocuga
(8,028 puan) tarafından
Ee az önce fazla evham diyordun ya kız. Ama öyle olmuyor işte. Herkes her an ulaşabiliyor bilgilere, fotoğraflara. Haliyle böyle bir durumda da paylaşım yapamam
tarafından
Kiz onlardan nasil gizleyim her gun goruntulu ariyolar valla baskasinin nazari degiyosa da bilmiyorum benimki normalde de mizmiz bi cocuk oldugu icin anlayamiyorm ama kaynanam ya da babam bisey dese cocuk ya hasta oluyo ya da dusuyo ama bu tesaduf degil hep boyle yani
0 oy
(1,998 puan) tarafından

ben ortasındayım canım :D çok her şeyimi sosyal medyada paylaşan biri değilim özellikle yeme içme fotoları hiç paylaşmadım ama eşimle güzel bir fotomuz olur paylaşırım. şu an 20 haftalık hamileyim sosyal medyada hamile fotosu paylaşmadım mesela daha ama paylaşana da saygım sonsuz. bebeğim olursa da hemen paylaşmam şöyle bi 6 aylık olsun :D 

tarafından
Ben de ortayim o zaman yeme icme fotosu paylasmam ama bi yerde otururken cekip paylasirim :) hamileligim boyunca hic paylasmamistim dogum yapinca kapı susunu cekip hosgeldin bebegim yazmistim herkes şok olmustu sen hamile miydin diye☺
0 oy
(9,582 puan) tarafından
Ani yaşamak ama günümüz teknolojisi ve sosyal medyası ile paylasmadanda zor:)))))
tarafından
Aynen oyle :)

İlgili sorular

+4 oy
8 cevap 541 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.
26 Ekim 2024 Aile kategorisinde Papatyasever (3,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu