0 oy
1,672 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar eşim işten çıkınca hep 7 20 de evde olur 7 den beri aradim telefon hep meşgul çalıp durdu sonra msj attim beni aradı çok kısık sesle konuştu normal biriymişim gibi ama normalde benimle o şekilde konuşmaz daha samimi konuşuruz herneyse telefonum kapanabilir dedi bana bende bisey demedim sonra içime kuşku düştü foto istedim otobanda kaldı araba dedi bana sadece arabanın direksiyon bölümü olan yeri çekip atmış normalde araba yolda kalma sorunu yaşamadı hic ve otoban da araba fln olur yani böyle karanlık tenha bir yer gibi geldi sizce ne yapmam gerekiyor telefon da kolay kolay kapanmaz onun içime kurt düştü açıkçası

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şüpheli bi durum kuytu köşede biriyle mı acabsa, seni kurmak da istemem eşinin günahını da almıyım ama öyle gibi yazdıklarına göre daha önce şüphelendiğin bi hareketi olmadı mı evde illaki açık verecek varsa öyle bisey
-Reklam-
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Geldiğinde telefonunu bi kont et şarjından bilr anlarsın usta aranmış mı falan hep bak 
(3 puan) tarafından
Aramalara bakamadım ama sarja taktı direk
0 oy
(1,673 puan) tarafından
Arama kayitlarina falan baktinmi canm firsat vermemistir tabi de allahim islah etsin hic çekilmez 
(3 puan) tarafından
Şarja taktı direk canım sonra bana bağırdı fln bende umursamadim cevap bile vermedim odaya gelmiş benimle konuşmaya çalışıyor muhatap olmadım
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Telefonunu bir yerde bırakmıyor baksan yada senle iletişimi evde yine eskisi gibi mi Evet biraz şüpheli davranmış
(3 puan) tarafından
Bırakır kız normalde eline telefon almıyor bak Allah yukarda biseyini görmedim ama bana karşı biraz uzak davranıyor bu ara oda şüphe ettirdi
(7,375 puan) tarafından
İşten falan bunalmış olabilir aralıksız çalışıyorsa
(3 puan) tarafından
Öyle diyo zaten gün içinde yoğun çalışıyor ona bişey dediğim yokki ben ona msjda aldattığını da ima etmedim sadece foto at dedim direksiyonu çekmiş bana bende ora nere dedim deliriyo hemen
(7,375 puan) tarafından
Canım benim eşim bazen iş yerinde parasal konularda sıkıntılar oluyor fazla yansıtmıyor ama yüzü düşük oluyor yada farkından olmadan benle ilgilenmiyor sorunca diyor kusura bakma canım kafm yoğun falan sonr düzeliyor bu arada ben bilgisayar okudum ve fazla süpheci biriyim Google geçmişini dahi kendi telefonumdan izliyorum bir şey yaptığı yok anca gs yi bakıyor ama yinede şüphe yani
(3 puan) tarafından
Allah var şüphelendim baya ama telefonunu kurcaladım bisi yoktu ustayla konuşmuş çekici fln çağırmış ama kendi beni şüpheye düşürüyor napabilirim ki
(7,375 puan) tarafından
Bir süre gözlemle eğer bir şey bulamazsan bir şey yoktur çeker karşına niye böyle dvrnıyom açıkca söyle dersin
(3 puan) tarafından
Öyle yapcam zaten ay valla erkekler kendilerini her şekilde haklı çıkarmaya çalışır
(7,375 puan) tarafından
Evet kendilerini haklı çıkarmak için konuyu iste sen güvenmiyon işte beni sıkıyorsun bualtıyorsun gibi kaçıyorlar senin kurunun sanki şuçlu biz mişiz gibi
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Son ddurum ne cnm napdin 
(3 puan) tarafından
Bişey yapmadım canım geldi telefonu şarja takıp bana sataştı küfür etti bende kaale alıp kavga etmedim ya odaya gelip benimle konuşmaya çalışıyor
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla bacım bir kadın hissediyorsa genellikle doğru çıkar inşallah düşündüğümüz şey değildir 
(3 puan) tarafından
Valla bilmiyorum yani inkar etmiyorum aldatiyo diye şüphelendim ben ama geldi üzerini çıkardı bende kokladım fln normal sanayide çalıştığı için öyle kokuyo bişey yok şuanlik
0 oy
tarafından
İnşallah korktugun gibi değildir çok stres yapma
(3 puan) tarafından
Valla umrumda değil sinirlendim birz sadece
0 oy
(163 puan) tarafından
Çok merak ettim eşin ne zaman gelcek ;)
(3 puan) tarafından
Geldi bir saat oluyo canım
0 oy
(135 puan) tarafından
Gelmedi mi daha
(135 puan) tarafından
Ne için Allahım bişey yapmış demek istemiyorum ama neden bağırıyo ki
(3 puan) tarafından
Ben arabayla yolda kaldım da sen bana ne ima ediyon fln filan zaten başıma gelmeyen kalmıyor bide sen beni bunaltiyosun dedi
(135 puan) tarafından
Telefonuna baktın mı şarjı falan bitmiş mi
(3 puan) tarafından
Sarja taktı mutfağa uyudu aynısını ben sana yapsam nolur dedim delirdi öyle diyince erkekler böyle
(135 puan) tarafından
Ben senin bu tarif ettiğin erkek cinsini bildiğim için yorum yapmıycam çünkü yorum yapılsa da çözüm olacak cinsten değiller biliyorum şimdi burda bir sürü şunu yap bunu yap diyen olucak dinleme dua et sadece eşimle arama kimseyi sokma Rabbim hiç bir şey sokma Allahım diye el aç Allaha başka çare yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 596 göst.
6 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 571 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mevlanaa (4,857 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 424 göst.