0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,886 puan) tarafından
Pazar günü annem bize geldi sözde banaa bakmak için. Benim de nasıl midem bulanıyor yatıyorum yemek bile yapamıyorum yiyemiyorm. Neyse işte annem geldi hastayım üşüyorum diyor ama akşama kadar ne telefon konuşmasını nede papçisini bıraktı. Ertesi gün oldu aynı şekilde hem oyuna hemde telefon konuşmasına devam etti. Sonra eniştem aradı napiyonz diye annem de hastayım yatıyorum bakan yok dedi bende dedim ki sen bana bakacaktin işler tersine döndü dedim. Bak bak terbiyesizin dediğine bak dedi sanki kötü birşey demişim gibi.  Sonra babam aradı çok kötüyüm seherde bı çorba yapmadı dedi ama konuşurken sesini nasıl titretiyor size anlatamam. Halbuki kahvaltisini da hazırladım çorbasını da hazırladım.. Annem her seferinde beni kötü gösteriyor hayırsız evlat gibi niye böyle yapıyor anlamıyorum... Sabahta ablamla konuştum bana dedi ki yatalak hasta mısın ki sana bakacak annem dedi. Bende annemde papçi oynarken yatalak hasta değilde babama gelince mi öyle oluyor dedim.... Hep kötü evlat ben olmaz zorunda mıyım bıktım gerçekten ya... Belki basit bir olay gibi ama çok zoruma gidiyor her seferinde benim hakkımda böyle konuşması...

21 Cevaplar

+2 oy
(2,280 puan) tarafından
Uzunca bir sure arama ararsa da acma gercekten .benim gbi hayirsizla ne konusucaksin de. Gitme baya bi pisman ettir gerci olmaz muhtemelen onun karakteri bu huyu bu . Can cikar huy cikmaz zoruna gitmesin .Babana yaranmak ivin baska oyuncak bulsun kendine
(3,886 puan) tarafından
Gerçekten can çıkar huy çıkmaz hep aynısını yapıyor. Kirildigimi bile anlamiyor
-Reklam-
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Evine gitsin en iyisi sen evinde dinlen anne de 
(3,886 puan) tarafından
Evine gitti ztn ama gittikten sonra da ablamgile babama beni kotuluyor
0 oy
tarafından
Canım annende olsa kimseden bişey beklemiycen işte. Sen de kabul etme bundan sonra. Ben kötü evladım gelmeyin bende gelmeyeyim de. Hey Allahım yaa. Niye bazı büyükler böyle düşüncesiz...
(3,886 puan) tarafından
Ben cagirmadim bile bana dediki eşin gelsin alsın hem onun istediği böreği yaparım hemde sana bakarım dedi. Başkalarının annesine bazen çok imreniyorum
tarafından
O bence başka bir amaçla gelmiş canım kusura bakma. Yanlışta anlama. Baban biliyor mu öyle oyun oynadığını mesela.. ne bileyim ben annemden de kaynanam dan da böyle bir şey görmedim. Kaynanama giderim masaya yardım bile ettirmez hamileyim diye. Annem yakın değil ama olsa oda aynı sekilde yani. Valla senin anneni anlamadım ben.
Sende sessiz kalma valla. Bırak ne derse de desin belki hatasını anlar. Ama sen sıkma canını boşver bazı insanlar düşüncesiz olabiliyor
(1,030 puan) tarafından
Benim kaynanamda çok iyi Allah razı olsunda  annemde böyleydi çıkardım hayatımdan bence em dogrudu bu ne yaşadığımı bı ben bilirim
tarafından
Merve canım bazen senin yaptığını yapmak gerekiyor demek ki. Herkesi hak ettiği yere koymak gerekiyor
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Valla canm öle anam olsa öleceğimi bilsem cagirmam o ne öle düşman başına vermesin Allah 
(3,886 puan) tarafından
Ben cagirmadim ki Kendi geldi
0 oy
tarafından
Sana bi faydası yoksa gelmesin kuzum seni strese sokuyor bide de,zaten çayını çorbasını sen yapıyorsun bide aksama kadar çata çata pubg sesimi dinlicen
(3,886 puan) tarafından
Yaa bide papciyi bırak kaç saattir oynuyorsn dediğimde ben kötü oluyorum
tarafından
Yanına yaklaştırma kötü de olma kuzum
0 oy
(52 puan) tarafından

Papçi oynayan anne mi? :O

(3,886 puan) tarafından
Oooooo ayipsin canım..
0 oy
tarafından
Demek ki yatalakta olsan kendi kahvaltını kendine hazırla, çorbanı kendine yap durumunda olmak gerek. Papci neymiş ya koca koca insanlar en nefret ettiğim olay akşama kadar elinde telefonla gezen yatıp kalkıp oturan  insanlar. İki laf söylersin kafasını telefondan kaldırmaz. 
(3,886 puan) tarafından
Sözde bana bakmaya geldi bide ama akşama kadar elinden düşürmedi telefonu. Sonra da hastayım geberiyorm diye babama dert yandi
0 oy
tarafından
Her ailede var ezilen hor görülen biri. Madem huyunu biliyorsun hiç çağırma gelmesin destek değil köstek oluyor yabancı gibi. Bari durduk yere moralin bozulmaz. Yerinde olsam ağzıma geleni sayardim kocaman kadın numara yapıp oyun mu oynuyor ya şaka gibi gerçekten. Boşver anne de olsa bir yere kadar sabrediyor insan. Mümkün olduğunca uzak dur .
(3,886 puan) tarafından
Kizz ben cagirmadim evde canı sıkılmış kocana söyle gelsin beni alsın hem sana bakarım hemde börek istiyordunz onu yaparım dedi. Ama nerde gelmese bundan daha iyiydi
tarafından
Ayy şaka gibi gerçekten . Sende sağol anne hastayım sana da bulaşmasın de bidahakine . Hem kendi  gelip hem seni kotulemesi ayrı ironi gerçekten.
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Sende araya mesaafe köy ne sen onda kal n o sende kalsın iki misafir gibi gidip gelin birbirinize   çok mıcmıc olunca böyle şeyler çıkıyor
(3,886 puan) tarafından
İnan her zaman geliyor gidiyo sonra da arkamdan konuşuyor
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Sende araya mesaafe köy ne sen onda kal n o sende kalsın iki misafir gibi gidip gelin birbirinize   çok mıcmıc olunca böyle şeyler çıkıyor..b
0 oy
tarafından
Valla tek kalsan daha iyi bakarmışsn kendine canm
(3,886 puan) tarafından
İnanki öyle hiç yoktan adım kötü olmazdı
0 oy
(701 puan) tarafından
Buna gerçekten ne diyeceğimi bilemedim 
(3,886 puan) tarafından
Ne geliyorsa aklına diyebilirsin:D
0 oy
(5,980 puan) tarafından
Papci oynayan anne ikinci post gördüm anne nasıl yapar böle bilemedim cnm Allah yardımcın olsun ama kimseden bişey bekle 
(3,886 puan) tarafından
Ben demedim ki gel bana bak diye kendi söyledi geliyor bakiyım diye . Keşke gelmeseydi bundan daha iyi olurdu
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Sende çağırma gelmesin CNM kendine bak ben 2 Hamileliğin dede doğum da da annemi çağırmadım bile Dogumum a geldi sabaha kadar yanım daydı allah razı olsun ablam 3 doğumunu annemlere gelip yaptı   ablama gül bebek baktı ben gel bana yardım et sen gelemesen kardeşim gelsin dedim yok dedi be de tek başıma aslan gibi 2 yaşında ki oğluma yeni doğan kızıma baktım doğumdan eve geldim kızım memede oğlum ayağımda sakala yatırdım hep öyle gitti bağzen ağlaya ağlaya yaptım ama şimdi şükür bitti evlatlarımız mutluyum
(3,886 puan) tarafından
Bu gidişle öyle olacak ztn. İlk dogumumda yanımda annem kalmadı kuzenim kaldı hastaneden eve geldim 3 gün yanımda kaldı sonra geri gitti bakmadı lohusaligimi bile anlamadım.  Ama işine gelince ondan iyi anne yok.
0 oy
(9,753 puan) tarafından
Tavsıyem ölsen bile çagırma annenı olsrn bile hastayım deme bu haksızlık seni öfkeli birine cevirir ebeveyn olacaklar güya 
(3,886 puan) tarafından
Bu saatten sonra çağırmam zaten. Bıktım çünkü her seferinde aynı şeyi yaşamaktan...
0 oy
(808 puan) tarafından
Daha öncede böyle bı muhabbet vardı herkes görüşme bı sure demişti ama yine gorusuyosun sanırım ne diyelim ki desekte çok umursamıyosun mesafe koy papci oynamak nedir 
(3,886 puan) tarafından
Ben cagirmadim istee kendisi sıkıldım kocan gelsin alsın hem sana bakarım hemde börek yaparım dedi bende inandım..
(808 puan) tarafından
Bidaha böyle bişey yaparsa yok anne de ben bakarım kendime
0 oy
(20,419 puan) tarafından
Annen ve baban size taşınmak istiyolardi değil mi. Pubg oynayan annesi olan bi post okumuştum o sen misin. Bacım anneni mümkünse bişey için arama bence. Ders olur bu sana
(3,886 puan) tarafından
Evet o gariban benim :D ben aramadım bacım annem bana mesaj attı dedi ki beni ara ağrım var anne gel diye söyle dedi. Bende aradım çağırdım geldi. Ama keşke cagirmasaydim
(20,419 puan) tarafından
Allah'ım onlara akıl fikir ve vicdan versin
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim annemde böyleydi ve tabi daha fazlasını yaptı hayatımdan çıkardım şimdi çok mutluyum bu yazdıklarının kat ve kat fazlasını yaşadım sen şimdiden çıkart hayatından sonra uğraştırıyor
(3,886 puan) tarafından
Yaa bak mesela annem bana dediki sen beni kiskaniyorsun.. bir anne evladına bunu nasıl söyler.. kardeşimin hatası olurdu söylerdim annem onu da kiskandigimi soylerdi
(1,030 puan) tarafından
Bana aynısını yaptığı oldu ama inan kimi niye kıskanayım benzerleri de varmış demek ki ben oğlum küvezde kaldı emmedi tuttmadi göğsümu benimkini tutar dedi aldı bebeği emziremeye çalıştı kac kez kocamla arama girdi bak bacım ben 2 senedir evliyim Allah'ıma şükrediyorum böyle bir koca nasip oldu diye illaki ara sıra tartışma ve görüş ayrılıkları yaşıyoruz ama normal tartışma asla ses yükseltme bile yok konuşup halletmeye çalışıyoruz hemen araya giriyor eviriyor çeviriyor bizi bize kocamla aramı kötü ediyor allahtan kocamda gördü gerçek yüzünü herkese ama herkese kötüledi beni ya kocamı kıskanıyorum normal olarak asla abartı değil gidip bunu kuzenlerime nasıl abartarak söylemiş valla çıkardım hayatımdan rahatladım şükürler olsun
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Annen aynı benim babaannem gibi 30 yıldır biz bakıyoruz inan yatalak oldu 2 ay yatakta kaldı altını bile temizledim yemeğini çayını suyunu herseyni annemle beraber yaptık bide özel hastane de yatti masraflarını babam karşıladı ona rağmen herkese bizi kotuluyor aynı senin annen gibi şuan hastane de yatıyor mesela babam gidiyo yanına bizden kimse gitmiyo artık hatta umursamiyoruz nankör insan naparsan yap nankordur
(3,886 puan) tarafından
Bak mesela ben doğum yaptım dedi ki hastane paranı baban ödedi herkese böyle anlattı. Masraflarını karşıladık aldık sattık dedi. Sırf altında kalmamak için telefon borcunu ben ödedim annemin. Sonradan öğrendim ki aslında benim hastane paramı babannem ödemis...
(1,784 puan) tarafından
Böyle bir annem olsa net iletisimimi keserdim seni uzmekten başka bı ise yaramıyor
0 oy
(7,790 puan) tarafından
Onun annen olduğuna emin misn daha çk annesi olan senmişsin gibi geldi çağırma bi dahaya bırak
(3,886 puan) tarafından
İşte çok zoruma gidiyor. Birde terbiyesiz olan ben oluyorum:(

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,536 göst.
0 oy
7 cevap 426 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 755 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy