+1 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (132 puan) tarafından
Kızlar yeni gebeyim. Plansız bir gebelik oldu yaşadığım şehirde annem yok kardeşlerim yok. Akrabalarım var ama işte akraba.. kaynanamlar bugün gelip çay içtiler akşama.  Kız kardesiyle konuşuyordu işte sevdiğim yemeği yapmış ama elini kolunu sallayıp gelmiş bir de bahsediyor çok güzel olmuştu diye.  Yani canım çok çekti ne yalan söyleyeyim on dk mesafede oturuyoruz asla bir şey yapıp getirmez göndermez zaten ama bu akşam çok zoruma gitti herşeyi beklerler ama .. sevdiklerim konuştuklarında bile canım çeker diye bir şey demezler farkediyorum uzaklar diye bir de ama yanımdaki abarta abarta anlattı . 

10 Cevaplar

+3 oy
(11,927 puan) tarafından
Aman canım gebelik hastalık değil ki.canin mi çekti evde varsa yap yoksa yarın al yap .bir de korkma yeni gebelikte aserme olmaz yani onu sen istedin ha zaten öyle de olsa bebeğe zarar gelmez de için rahatlasın diye soyledim
(132 puan) tarafından
Biliyorum zarar vermeyeceğini ama isterdim ya . Başkasının yaptığı daha tatlı gelir ya böyle dönemlerde ondan her halde
(11,927 puan) tarafından
Ya canım kasaba minnet edeceğine kendi kolunu kes ye.kimseye minnet etme.sen bir istersin o yedi mahalle seni dağıtır tepsi içinde.
(132 puan) tarafından
Ne güzel konuştun vallahi unuttum bile :D çok çok haklısın yapsalar da minnetleri çokça
-Reklam-
+3 oy
(1,756 puan) tarafından
Aman bunamı takıldın o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davran olsun bitsin inanki canını üzmeye degmez bile ya ceviz kabuğunu doldurmaz boşver
(132 puan) tarafından
Haklısın sanırım gebeliğin verdiği duygusal şeylerden bu da kırıldım
(1,756 puan) tarafından
Evet kesinlikle öyle ama boşver eş ailesinden birşey bekleme yani beklentin olmasın eşinle aran iyise gerisi çokta önemli degil
+1 oy
(51,779 puan) tarafından
insan bekliyo bir tas corba bir kap yemek Allah merhamet vicdan versin insallah
(132 puan) tarafından
Amin sorsan ondan daha merhametli vicdanlısı yok üstelik bunu yazmadım günlerce hasta oldu benim canım kocam bana yemek yapacaksın her gün götürücem demişti ben vicdanen yaptım o da bana bunu
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Benim kaynanam alt katta doğum yaptım eve geldim bir tas çorba yapıp getirmedi :D ama sağolsun akıl verdi ekmek arası yap ye salça sür çikolata sür helva sür sütün kesilmesin diye :D yani her yerde var cins insan boşver takma 
(132 puan) tarafından
Ya herkesin inancı kendine ama dilinden dua düşmez gel gör ki yaptığı ile söylediği farklı . Neyse ki yüksek ilminden faydalanmanı istemiş kaynanan :))))
(10,468 puan) tarafından
Bu zamanda kimseden bir beklentin olmadıkça daha mutlusun ben bunu öğrendim bu yaşıma kadar :D ne anandan ne kocandan ne kaynanandan yaparlarsa eyvallah teşekkür ederiz ama beklenti içinde olmadıkça canın sıkılıp moralin bozulmuyor
(132 puan) tarafından
Haklısın kesinlikle ama işte bazen yenik düşüyorum bende duygularıma :) hani benden bir şeyler bekliyorlar ya hep kendileri ne yapıyor diye düşünmeden edemiyorum
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Kaynananın huyunu biliyomussun zaten niye canını sıkıyosunki, yarın yap kendi evinde afiyetle ye 
(132 puan) tarafından
Haklısın sende ama işte gebe olunca biraz değişir sandım ne bileyim biz hep çevremizde gebe kim olursa olsun hassas davranırdık belki de çok duyar bizimkisi
0 oy
(276 puan) tarafından
Anlamadım ya
(132 puan) tarafından
Yeni gebeyim kaynanam sevdiğim yemeği yiyip çaya geldi kız kardeşine telefonda anlatırken duydum canım çekti insan biraz düşünceli olur ya bahsetmez ya da getirir :(
(276 puan) tarafından
Yaptiklariyla övünen insanlara sinir oluyorum ya
(276 puan) tarafından
Boşver
0 oy
(235 puan) tarafından
Az beklenti cok huzur ❤️
(132 puan) tarafından
Kesinlikle öyle ama işte bazen bunun çok küçük bir beklenti olduğunu bilmek üzücü
0 oy
(1,252 puan) tarafından
Cnm yanlış anlama ama bu cocuk gebelik tektm hep canım ne istedyse kendim yaptım hatta memlekete gidince cicukla da hamileykende ne yapsam diye düşünrm.kaynanamda hep yaptirr ister yılda 2 defa görur. Bide elestrr  güzel olmuş demez hiç eline sağlık demez önüme hazr yemek pek konmadgi benim beklemiyorum da hiç anlıyorum ama insan yaparken soguyo hamileyken hazr olsa yese daha güzel ama insanlardan beklemeyi cokktan biraktm genelde benden beklerler
(132 puan) tarafından
İşte bende ona sinir oluyorum herşeyi beklerler bizden kendilerine gelince tık yok . Kendim yapar yerim dediğin gibi
0 oy
(5,205 puan) tarafından
Şunu unutma balım ne sen onun kızısın ne o senin annen 

Annenden beklentilerini ona bağlama kendi kızı olsaydı getirirdi ama sana getirmeyebilir  ha getirse iyiydi ama dediğim gibi beklentiye girme 
(132 puan) tarafından
Haklısın kızı değilim o da annem değil tabi ama kızından beklemediği şeyleri benden bekliyo bende yapmam artık
0 oy
(848 puan) tarafından

Yani bir tas getirse nolur acaba bu ne ki canım ben ilk bebeğime 8 aylık hamileyken hastane çantası hazırlıkları yapıyordum kaynanamla aramızda 10 dk hatta yok bile aramızda 10 bina var kaynanamın evinin orda bi pijamacı vardı kaynanamı aradım anne gel gidelim de pijama alalım doğum için dedim akşam üzeriydi o yüzden onu da yanıma almak istedim tamam dedi indi arabaşı çorbası yapmış o gün de çok canım çekti ben yolda aradığım için hazırlanamamış bana yukarı çık aşağıda bekleme dedi çıktım kapının önünde duruyorum çorbanın kokusu öyle bir geldi ki zaten çok severim kaynımda evdeymiş o gün nedenini bilmediğim bi şekilde bana küstü kaynım neyse kaynanam hazırlandı çıktı arabalı mı yaptın anne dedim he yaptım abinin babanın önüne koydum da ondan geç kaldım dedi sonra gittik pijamayı falan aldım anne arabaşı yiyim bir tabak gideyim dedim şey şimdi abin evde ya sen akşam kocanla gel ye dedi :( eve gidene kadar ağladım 

(132 puan) tarafından
Yazık ya ne kadar vicdansız insanlar var gerçekten yolda geçen gebe olsa istese iki elim kanda olsa verirdim üstelik kapısına kadar gitmişsin Allah vicdan merhamet versin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 546 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 606 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 486 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 352 göst.