0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kizlar merhaba oğlum 13 aylık 25 marta sıra verdi doktor. Sünnet olucak ama ben çok korkuyorum öneriniz varmi ne yapmam lazim orasi çok mu büyük yara oluyor canı çokmu acır of napicam bilmiyorum genel olarak bilgi verirmisiniz. 

6 Cevaplar

0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bende burda bekleyeyim oğlumda yakın zamanda olacak inşallah 
(736 puan) tarafından
Sağ salim atlatırsınız insallah
(14,168 puan) tarafından
İnşallah senin bebeğinde güzelce atlatır canım Allah yardımcımız olsun
(736 puan) tarafından
Amin  canim insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benmde bebegim 40 gunluk benmkide.olacak bende bekliyim
(736 puan) tarafından
Siz de sağ salim atlatirsiniz insallah bekliyoruz ama bilen yok galiba
0 oy
(482 puan) tarafından
4 aylık bile değildi sünnet yaptırdığımizda.  Klipsli sünnet oldu oğlum.  İlk gün xok agladi kremini düzenli sürünce çabuk iyilesti bir hafta sonra da aparatı çıkartıp hauayimiza devam ettik. Surekli bezli birakma hava almasını sagla. Bid ene olursa olsun temizliğe onem verin.  Ben saf gibi surekli altını bezledim bebeğim enfeksiyon olmuştu ona göre dikkat edin 
(736 puan) tarafından
Çok tesekkur ederim canim peki klipsli ne demek daha mi iyi oluyor klipsli olduğunda
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Siz panik yapmayın ki çocukta hissetmesin gerginliği. İlk oğlum 2 aylıkken olmuştu, bezin içinde çok çabuk iyileşti çok şükür. Klasik dikişli sünnet yaptırdık, sonrasında bardak koyduk. Sadece ağrı kesici şurup verdim. Bi de batikon sürdüm. Merhem falwn kullanmadık. Gün aşırı da yıkadık, 1 haftada dikişlerde döküldü gitti:) 
(736 puan) tarafından
Insallah biz de kolaylikla atlatırız canim çok teşekkürler bardağı koyunca daha mi iyi oluyor
(1,736 puan) tarafından
Doktor bardak koyun demişti çünkü normalde krem veriliyor beze dr yapışmasın diye. Bardağı kesip koyunca beze de temas etmiyor. Kreme de gerek kalmadı. Ama bardağı kesip  açık olan kısmı yerleştirecrksiniz. Kapalı kalmayacak yani pipisinin üstü
0 oy
tarafından
Hiç korkulacak bişey değil. İleride daha sorun. İlk gün zor oluyor sonrası rahat. Cerrahi yöntem en iyisi.
(736 puan) tarafından
Bende öyle düşünerek vakit iyice geçmeden yaptirmak istedim cok teşekkürler
0 oy
(701 puan) tarafından
Nerde yaptıran ucretlimi 
(736 puan) tarafından
Şehir hastanesinde yaptırıcam ucretlimi ucretsiz mi sormayi unuttum ama ucretsizdir diye umuyorum insallah:)
(701 puan) tarafından
Ayy iyiymiş canm hangi bölüme nasıl aldın bende alayım soylermisin
(736 puan) tarafından
Çocuk cerrahisi bölümüne sıra aldim canim gittim ben sunnet ettirmek istiyorum dedim muayene etti pipisine baktı tarih verdi
(701 puan) tarafından
Vay be nerde oturuyorsun cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
5 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 101 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyhan (2,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.

406,354 soru

12,184,046 cevap

36,687 kullanıcı

...