0 oy
239 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,322 puan) tarafından
Dün dondurulmuş balik hakkındaki yorumlardan dolayı almadım usenmedim çarşıya yürüyerek 1 de çıktım daha yeni eve vardim oğlanı emziriyorum 

Balığı bile ayirtlamaya halm kalmadı daha oğlana çorba yapilcak halin yok 

Sizler napiyosunZ

4 Cevaplar

0 oy
(3,322 puan) tarafından

En İyi Cevap
Hamsi kizartsam mi fırına mi versm
(815 puan) tarafından
Bende hamsi çıkardım buzluktan, kizartmasindaki lezettin yerini tutmuyor fırındaki bence :)
(3,322 puan) tarafından
Bende kizartmayi seviyorum da fayda olarak kızartınca besin degerleri çok düşmez dimi oglan için aldım bir tane bile yese kar dedim
(815 puan) tarafından
Canim valla ben sadece kızartma seviyorum genelde büyük baliklari fırına veririm. Lakin çocuk içinse fırına ver kızartma yerine.
(3,322 puan) tarafından
Kendim için onca yolu gidipte balık almam esim alirdi hep genelde o kizartmadan başka yemiyor diye kızartma yapiyodum ama fırına vereyim dimi
(815 puan) tarafından
Evet canım çocuk için fırında daha sağlıklı haklısın bizler kızartma sevsek de öyle besin değeri düşüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baligi niye sen ayıkliyosun ki? Bende simdi balik aldim geldim. aldigim yer temizledi. ben simdi yikadim sosladim koydum dolaba. Aksama esimin gelme saatine  hemen firina veririm 
(3,322 puan) tarafından
Hamsi aldım ben canım onun ayıklanmısina güvenmiyorum bayatlari ayirtlamislardir diye
tarafından
Anladim. Ben pek hamsi almiyorum esim sevmiyor ama. Ben alirken bi kadin ayiklatiyordu hamsiyi. Önceden ayiklanmis degilde bekleyip ayiklatabilirsin. Evde cok zor oluyor ya ayıklama ben hic sevmem.
(3,322 puan) tarafından
Ayikladom cnm yorgunliktan gözüme büyüdü yarım kiloydu sadece hemen bitti
tarafından
Ellerine sağlık. Afiyet olsun simdiden.
(3,322 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağolasın
0 oy
tarafından
Yemeği de hallettim oturuyorum kadir zamanı 
(3,322 puan) tarafından
Oh ne guzel ya bende.cile bülbülüm çile yemek yok oğlana şimdi napsM diye düşünüyorum
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Kızımı uyuttum kahvemi içtim pilav yapacam kafamı dağıtıyorum burda 
(3,322 puan) tarafından
Bende balığı ayirtkadim afiyet olsn cnm benimde canım çok kahve istiyo ama orucum ne açlık ne sussuzlijk bu saatlerde gelen kahve içme istegii zorluyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
8 cevap 461 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 587 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 745 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (299 puan) tarafından soruldu