0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok şükür sütüm var ama her dk emme refleksi gösteriyor battaniyesini bile duzlesem ağzını açıyor neden böyle yapıyor az önce bir saat emdi daha 12 günlük sütüm mu yok bu çocuk doymuyo mu anlayamadım

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
12 günlük kuzum cunku yapabıldıgı tek şey emmek sadece süt dehıl senın kokunu da arıyor cunku tanıdığı tek kısı sensın
-Reklam-
0 oy
(932 puan) tarafından
Benim de 12 günlük canım, bizde durumlar farklı.ama bildiğim kadarıyla,  emme bir refleks o yüzden çok normal her dokunuşta refleks harekete geçer emerken yutkunuyorsa cisli kakali bezi yeterliyse doyuyordur gosuslerinizin dolgunlugundan emme sonrası hafifliginden de anlaşılır 
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben de öyle düşğnyorum bıngıldağını ve çişli bezini takip etmekte buldum çareyi süt gelse de doymuyor bazen onu anladım 
tarafından
Bıngıldagını nasıl takip ediyorsun canım
0 oy
(1,725 puan) tarafından
Kız süt damla damla gelr ztn her dakka acıkır sütün vardır sen sık sık emzr her 10 dkkada bir
0 oy
(736 puan) tarafından
Bende 15 günlük bir anneyim aynen benim bebeğimde öyle idi sürekli emmek istiyor du elime yapışıyor ağzını şapırtatıyordu doktoru aradım çişli ve idrarlı bezini takip et dedi eğer 4 kez kaka yapmıyor ve 6 kez idrar yapmıyor ise sütün yetersiz olabilir dedi takip ettim çocuk günde en fazla 2 idrar 3 kaka şeklinde bez veriyor bana aldım götürdüm hastaneye kiloda almamış hiç gram bile fark etmemiş daha sonra süt arttırıcı şurup verdi düzenli içtim 3 litre su tükettim günde şuan maşallah bolca sütüm var bide mama takviyesi verdi aç. Kaldığını fark edersen sütün olmadığını hissedersen takviye yap diye şuan kiloda da düzeldi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 224 göst.
0 oy
8 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
30 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu

403,853 soru

12,098,873 cevap

36,408 kullanıcı

...