0 oy
158 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (27 puan) tarafından
Kızlar haftaya oğlumun doğum günüsu var  kaynanamda ihtiyacı olan  istediğin bisey varmi aliyim dedi yazlık kiayfet aliyim dedi ben de sen bilirsin dedim aklıma gelmiyor oğlumun öyle kıyafete ihtiyacı yok Zaten yazlık kıyafet için kayinpederimden para alıyoruz yazın çok pahalı bisey de almazlar zaten aklıma bisey gelmiyor önerebileceğiniz bisey varmi 2 YAŞINDA oglum

1 cevap

0 oy
(2,040 puan) tarafından
İstediğin yada almayı düşündüğün hicbirsey yokmu canım kıyafet istemiyorsan eğitici oyuncak olabilir scooter yada motor olabilir 
(27 puan) tarafından
Scooter güzel olur da oğlum daha beceremez bide akülü arabası pisiklet falan var e  ben bide kaliteli şeyler giydiriyorum kaynanam öyle kaliteye bakmıyor ucuz olsun  yeter onun için ona kıyafette aldırmak istemiyom :/
(2,040 puan) tarafından
Yakinsaniz eğer beraber çıkın çarşıya senin beğendiklerini alsın
(27 puan) tarafından
Onlar zaten koronalu hiç cagirmicaktim aslında eşimle kutlicaktik beraber kutlarız diyince bisey demedim biraz kızıyorum onların hediye konusunda cimri oluşuna
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 155 göst.
15 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde BirbalAnnesi (19,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
0 oy
4 cevap 355 göst.
0 oy
5 cevap 416 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu

413,874 soru

12,457,679 cevap

46,554 kullanıcı

Kategoriler

...