0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendimi çok bıraktım cocuktan sonra kilom olmuş 70 vermek istiyorum azim yok yemek yemeyince hoş oluyorum acıkınca altarnatif nelerle bastırırım aclığımı su hiç içmiyorum desen yeridir keşke zayıf olsam giydiğim daga hoş olur rahat bulurum kıyafette ama nerden başlıcam bilmiyom giyim konusuda öyle kombin olayım sıfır neyle neyi giyim yok hep düz ya Jean üstü swet yada gömlek nebilim nasıl değişirim yaa değişim istiyorum saçımda mesela fikir verirmisşniz bu konularda varmı kendini ben gibş hisseden 

Misal cilt bakımı neler kullanırsınız günlük 

Vücut bakımı tüy fln nasıl temizlersiniz 

Sacınız için neler yaparsınız 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kızım 6 aylık olduğu gibi lazere başladım şuan 0 kıl çok rahatım. Kaşımı da ayda 1 mutlaka aldiririm. Saçımda ombre. Kilom zaten birşey yapmıyorum kendi kendine düşüyor git gide, kendimi seviyorum kendim için ne yapıyorsam:angel:

tarafından
Ankarada nerde oturuyor sun canım
tarafından
Etimesgut canım
tarafından
Hımm ben özel orta dogu hastanesi ne gidiyorum lazere ilk seansıma gittim daha yeni  gözle görülür aşırı dökülme oldu sonrasını bilemem tabi fiyatı da uygun zaten agdaya veriyor sun o kadar parayı 3.200 e 8 ana 8 ara seansa yazıldım canım
tarafından
Suraali canım insan isterse emin ol herşeyi yapabilir, hele ki biz kadınlar istediğimizi elde ederiz yeterki isteyelim, eşim için değil kendim için kendime bakıyorum ben mutlu oluyorum çünkü bundan :)
(520 puan) tarafından
Haklısın canım aynen öyle
-Reklam-
0 oy
(16,216 puan) tarafından
Cilt bakımı için bişey yapmiyorum ben nem terapisi dışında kuru çünkü  tüy vs ağda kullanıyorum bıyık ip.ile alırım 

Saçım da Argan yağı kullanıyorum duştan sonra 

Başka da özene bozene yaotiigm bişey yok 
tarafından
Nem terapisini nasıl yapıyosun ki canım
(16,216 puan) tarafından
Loreal Paris Aloe Vera kremiyke
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Kilo derdine çözüm bulamam bulsam kilo almaya bulurum ahhh nerdeee.

Su icmezseen zayıflayamazssin sadece onu bilmiyorum :) 

Ben ise su ile ayakta duruyorum ekmek desen çok az aman ya zayıflıkta iyi değil bir yandan

tarafından
Sende cok içme yavrum ozanan nasıl içebilirim yaa ciddimisin ondanmı dır zatıflamamam
(28,783 puan) tarafından
İcmezssem duramam evet kuzu su icmezseen kilonu tam anlamıyla veremezsin.
Diyet yapbnce
tarafından
Aralıklı orucu yapıp leslie yapim diyorum amaa yeşil cay içim düzenli yürüyüş fln
(28,783 puan) tarafından
Aynen dene bence
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Kiloyu mayıstan sonra halledeceğim ama bakimliyimdir evde ya saçımı kestirme kremler sürme falan lazere gidiyorum tüy icin. Oyle yani 
(1,950 puan) tarafından
Ramazan sonrası spora gidicem 10 kilo fazlam var 4 kiloyu verdim sporla sabitleyeyim diyorum daha önce de gitmistim spor rahat oluyor
tarafından
Diyette yapıyomusun bende ramazanda aksamları yürücem şimdi eşim evde olmuyır pek cıkamıyorum leslie yapim diyom
(1,950 puan) tarafından
Diyet degil de canim bol su içip az yemek yiyince veriyorum ben. Ara öğünler falan yapınca tatliyi cok severim onu kesince veririm. 15 dk leslie yaptim o kilo verdirdi. Ama sporu yasam tarzi yapmak istiyorum artık.
tarafından
Su çok içince vrriliyomu gercekten ya ben hiç içmiyorum nasıl alışırım bilmiom leslie etkilimi diyosun
(1,950 puan) tarafından
Su cok verdiriyor ya harekete geçiriyor bağırsakları birde limon su tarçın yesil cay karıştırıp ic bak o da çok etkili. Leslie 1 saatini dayanabilirsen yap o daha çok etkili ablam onunla kilo vermisti:)
0 oy
tarafından
Cilt bakımında kaliteli ama az ürün kullanırım. Eve gelir gelmez makyajımı çıkarıp yüzümü yıkarım. Evden asla güneş kremi sürmeden çıkmam. Gece yatmadan gece kremimi sürer çene yanak alın kısmıma masaj yaparım 5 dkka yetiyor zaten. 

Tüy için ağdaya gidiyorum sürekli. Lazere hiç gitmedim. Jilet vurduruyorlar diye :D jilet fobim var da :S ayda bir mutlaka giderim. Çok geç çıkıyor tüylerim.

Saçım da çok kısa çok bakım gerektirmiyor :) lavaboda bile yıakayabiliyorum. :) Sabah kalkınca azıcık vax ile şekillendiriyorum hemen. :) 
tarafından
Ayy ne güzel tüy derdin yok ağda cok canımı yakıyor baskasınada cesaretim yok yaaa
tarafından
Canım alışırsın aslında zamanla. Bi de regl döngüne göre git. Sen jilet mi yapıyorsun?
tarafından
Regl döngüsü derken canım özel bölge jilet sadece
tarafından
Mesela reglinin hemen öncesinde ya da hemen sonrasında gitme. O zamanlar çok acır
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Şuan hamileyim ve bende aşırı saldım kendimi çok kilo aldım saçımı eşime kestirdim kapalıyım dum düz kes dedim kesti boya makyaj oldum olası sevmem bende öyle hep salaş spor giyiyorum rahat edemiyorum başka kiyafetlerin içinde azim gerektiriyor ya bi gün bakım yapsam yüzüme 3 hafta bakmiyom misal önceden sıcak suya adacayi atardım havluyla leğene kapatır buhar banyosu yapardım hem nefesin açılıyor hem gözeneklerin hepsini boşladım  :)
tarafından
Vallaaa yaa eşim yanımda olunca hevesim gidiyor ondanmı var alamet benmi üşengecim bilmem yaa adacayı poset caydan olurmu buhar
(13,119 puan) tarafından
Olur canım düzenli yapsan buhar banyosunun çok faydası oluyor ben yapamıyorum düzenli duş almaya bile üşenir oldum  :)
tarafından
Duş ay evetttt sacım cok yağlanır lavaboda sacımı yıkarım bazen duş gözümde büyür :)) hıım yapim ozaman buhardsn sonra gözenekleri mi sıkıyorsun
(13,119 puan) tarafından
Kalanlari temizliyorum evet :) o saç yağlanması bende de var ya her gün yıkasam neden yıkıyon demez yani :)
0 oy
(1,390 puan) tarafından
Kız sen aynıı ben :) tek farkımız bende kilo almak için uğraşıyorum bigün diyorum süsleneyim şöyle eskisi gibi saç baş bakayım kndime ama nerdee inan 3 çocukla kalkıp iki lokma bşey yapablsem kendimi bşey sanıyorum :) eşimin bi kuzeni var kadın sbah kalkıyo bismillah elinde rimel ruj diyorum hangi ara yptın yok yenge ben bunu yapmazsam adam beni boşar alıştırdım baştan diyor :) çocuğu da var üstelik. Biz neyi eksik yapıyoruz anlamadım sadece ağda mı yaparım düzenli boncuk ağda yada kömürlü ağda bandı 
tarafından
Valla biz tembeliz galiba ama eşim evde olunca cok üşengec uykulu oluyorum yaa maşa yapmıom fön cekmiom nebilim yaaa ağdayı nasıl yapıyon acımıyomu yaaa
(1,390 puan) tarafından
Yok tatlım bu tembellik deil elalem çocuğu bizm gibi pışpışlayıp odak noktası yapmıyo kendine de bakıyo bizim varımız yoğumuz çocklar olmş kendimizi unutuyoruz. Ağda da ilk yaptığında acıyo elbet ama sonralarda bana dua edersin bence :) boncuk ağda ısıtıcın yoksa uzun iş devmlı soğuyor ama ağda bandı çok koly hemnde bitiyo ve azaltıyo
tarafından
Özel bölgeyi nasıl yapıyosun ki canım altları nasıl görüyorsun cekme işi cok zor yaaa ben şu rollon ısıtıcı ağdalardan aldım kartuşlu denemedim daha korkuyom acır diye :)) keşke yapabilsem
(1,390 puan) tarafından
Yok ya ben o kartuşlu olanı sevmedim ağda bandını ufak ufak kesiyorum mesela 2 parmak kalınlığında sonra saç kurutma makinesi ile ısıtıyorum yumuşadığı için daha güzel yapışıyo valla kilo olmadığı için rahat görüyorum ama göremezsem ayna alıyorum karşıma :) küçük küçük kesip yapıştırdğım için acıma olmuyo. Ben bu aralar yeni doğum oldu bebekte var diye tüy dökücü krem kullanıyorum ama normlde kesinlkle ağda yaparım bikini bölgeme her adetimden sonra yaparım 1 ay idare eder beni. Kii benim kılların çok çabuk ve kalın uzamasına rağmen 1 ay rahat oluyo kafam :)
0 oy
(16,598 puan) tarafından
Bu saydıklarının yarısını çocuk yokken bile yapmıyordum şimdi 90 kilo oldum doğum sonrası vermiştim kilolarımı emzirirken geri aldım özellikle bir kaç gündür kendimi çok çirkin hissediyorum bakımsızım solgun görünüyorum sağlıklı beslenip spor yapıp kilo verme kararı aldım ama bir yandan da tatlı krizlerim oluyor emzirme sonrası nasıl başedeceğim bilemiyorum yıl oldu saç kestirmeyelim 
tarafından
Bende emzirmeyi bırakınca aldım hamileyken buladsr almamıştım kilo yaaa bende hergün başlıcam diyorum sabah kahvaltı fln geri sarıyorum hayatımda asosyal yemek dışında tatmin olduğum bişii yok şuan yaaa sıkıntıdan napıcam diyorum
(16,598 puan) tarafından
Bebeğim çok küçük daha o doğalı beri eve kapandım sürekli çocuk bak yemek yap yemek ye kısır döngüsüne düşmüştüm havanın ısınması ile beraber bebeğimle dışarı çıkmaya karar verdim yazın en azından normal kiloya dönmüş olmalıyım kilo versem bakımlı hissedeceğim ama
tarafından
Aynen kilo versem daha iyi hissedicem kendimi bende kendimi eve kapanışm şu işi yapim şurayı temizlim kendime vakit ayırmıyorum resmen :((  44 den 40 a düşsem biiii
0 oy
tarafından
su bol bol içmelisin diyelim öğlen acıktın ekmek falan yemeden çorba iç yada salata ye ekmeği azalt sabahları 2 dilim ye akşam hiç yeme geç saate bişi yeme cildime bişi yapmıyorum özel olarak saçıma brezilya fönü yaptım dümdüz oldu banyodan sonra kurutup tarıyorum dümdüz gri boyatcam şimdi 
tarafından
İnşallah canım ya yarından itibaren su içmeyi attırcam saçımı ben nasıl boyasam boyasammı onuda bilmiom :))
tarafından
Ten rengine göre seç açık tenliysen kahve tonları güzel olur tarçın bakır kumral olabilir
0 oy
tarafından
Boyun kac canim
tarafından
154 canım
0 oy
tarafından
Az once banyo ettim ederrken bunu düşündüm :D kendimi ne çok saldım ben ya kendime bakım ürünleri aldım saç yüz vs ama aklıma gelirse kullanıyorum günlük kullanmiyorum unutuyorum 
tarafından
Bendee bendee aldım yüz masaj Aleti yıkama fırcası süngerli yok anam yapmaya vakit bulmak üşenmrmek lazımdaaa offofff
tarafından
Bende aldım foreo mudur nedir ondan daha hiç kullanmadim çocukların elinde oyuncak oldu :D ama.karar verdim eski halime döneceğim
0 oy
tarafından
Yıllardır sıfır makyaj tek maske saf su kıyafet olarakta ne rahatsa öyle takılıyorum yani fazlaca doğal 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 274 göst.
26 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde agbutt (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 711 göst.
1 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 610 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hanimeli (570 puan) tarafından soruldu

403,852 soru

12,098,792 cevap

36,408 kullanıcı

...