0 oy
940 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,257 puan) tarafından
Kocanizla ayrı yatar mısınız :) küstüğünüzde gidip barışır mısınız yoksa amaan diyip odada tek başına yatar mısınız 

53 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bugün tek ayri yattik oda kendisi geliym mi dedi dayım rahatsızdı ona yardima gitti bende hamileyim küçükte kızım var bulaşır diye korktum ona oturma odasında yat dedim orda  yattı yoksa çok nadirdir ayrı yattigimiz yada hiç yoktur çok şükür yani ben sevmiyorum küs de olsak dinimizde ayrı yatmak uygun değil:))
-Reklam-
0 oy
(228 puan) tarafından
Hayır ayrı sevmem küssek bile arkamı dönüp uyurum
0 oy
tarafından
Ayri yatmayiz 13 senelik evlilikte mecburi durumlar dışında
0 oy
tarafından

Ayrı yattığı an bir daha o yatağa giremez biliyor  evlenirken  ilk şartım di  ne olur sa olsun  yatak ayiramaz  kusucek bir tartışma mizda olmadı çok şükür 

0 oy
(147 puan) tarafından
Oğlum 13 aylık hatta 14 olucak doğumdan beri ayrı yatıyoruz hiç bir araya gelmedik.. açmayın böyle postlar ya dertleniyoruz :,((((((
0 oy
(788 puan) tarafından

Ben hatalıysam özür dilerim baktım oralı değil bırakırım ayrica şuan zaten bebeğimle beraber yatiyoruz  :D

0 oy
(12,787 puan) tarafından
Aylardır ayrı yatıyoruz kızım için sorun teşkil etmez

Küsersem barışmam haftalar alabilir ;) 
0 oy
tarafından

Küs kalmayız fazla şükür. Olsak bile ayrı uyumayiz. Ben ona o bana arkasını dönse diğeri sarılır herşey geçer.

Kocamı özledimmmmmmmm:ermm::'(

(8,586 puan) tarafından
Kocan nerdeee kız
tarafından
Ben kaynanamdaym pazar günü eşim beni bıraktı geri döndü. Hafta sonu giderim belkii canım.
(8,586 puan) tarafından
Hmm anladm canm
tarafından
Benm ablamin adı semra seni sevdim gıı
(8,586 puan) tarafından
Teşekkür ederm cnm senin ismin neydi
0 oy
(134,282 puan) tarafından
hic oyle bisi olmadi
0 oy
tarafından
Valla bazen kussem tv karşısında uyuyo bende üzerine yorgan atip gidip yatiyorum
0 oy
tarafından
Ben ne kadar küsersem bile asla yatağımı ayırmam . Çok büyük günah
0 oy
(9,620 puan) tarafından

Yatakları ayiricak kadar kavgamız olmadı ama olsa bile ayirmayiz sırt sırta döner yine aynı yatakta yatarız..biz evlenmeden önce söz verdik nolursa olsun yatak ayırmak yok diye ben bi kere odada uyuyakaldım ertesi sabah trip üstüne trip yedim bana yatakları ayirmayalim diyen karım dün gece benle ayrı yattı diye mesaj attı ise gittikten sonra :D:D

0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kanlı bıçaklı da olsak ayrı yatmama izin vermez :D kustugumuz zaman da hep o gelir ben asla gitmem
0 oy
tarafından
benimki ne ayri yatirio ne kus birakio : D kusluk bitsin die inat edio : D
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Doğum yaptığım zaman annem geldi yardıma zor yatıp kalkiyodum o yüzden ayrı yattım sık sık kalktigim için çocuğa bakıp emzirmeye annemle aynı odada yattik
0 oy
(8,799 puan) tarafından
sinır ederse evet ayrı yatarım ama cok kısa oluyo esım ayrı yatmaya tamulu yok onun ıcın olmuyo
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Küstügümüz için Hiç ayrı yatmışligimiz olmadı  küslügümüz uzun sürmez çok şükür ayrı ortamlarda 10 dakika sakinlesmemize yeter 10dakika sonra hiç kavga etmemiş gibi devam ederiz ☺️ 
0 oy
(19,977 puan) tarafından
Ayrı yatmayiz hiç. Bence yatmamak da lazim
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Küste olsam ayrı yatmam bebeyi aramıza yatırırım ama yatağı ayırmam.. Bu söz konusu bile olamaz.. Evlenmeden önce çok şey konuşup şartlarımızı koyduk biri de buydu her ne olursa olsun yatak ayrılmayacak..
0 oy
(906 puan) tarafından
Kavgada etsek ayri yatmayiz, kirildiysam asla gidip barismam onunda beni ikna etmesi icin cok kurek cekmesi lazim ama haksiz oldugumu dusunuyorsam ki gider sarilir ozurde dilerim konuya bagli

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 377 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 875 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde heygirls (833 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 900 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (2,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
12 Mart 2022 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,175 puan) tarafından soruldu

410,383 soru

12,342,205 cevap

39,754 kullanıcı

Kategoriler

...